Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum bugün adetimin başlangıcından beri 14. gün ve göğüslerim şişti ve dokununca ağrıyor. hiç bu kadar erken şişlik olur mu. (adeti 30 günde bir oluyorum)

30 -14=16 bu formüle göre henüz yumurtlamamış olduğunu düşünerek 14. (bugünü) 16.(yumurtalama günün görünüyor) ve 18. günleri özellikle çalışarak geçirmeyi dene canım.ıstisnai durumlar olabilir erken ya da geç yumurtlama ama sen çalışmalara devam et

Son düzenleme:
Ay insallah canim, insallah bebis gelir de seviniriz...peki belirtilerin falan varmi?? Adet olacakmis gibi....benimde birkac günüm kaldi ve adet belirtilerim gibi geliyor bana...hayirlisi

valla yok canım ya ama bilmiyorum aniden gelebilirkaydirigubbakcemile3sol tarafım ağrıyor ve çok sert anlamadım gitti adetten önce böyle şeylerim olmazdı :bbo:

ya arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum bugün adetimin başlangıcından beri 14. gün ve göğüslerim şişti ve dokununca ağrıyor. hiç bu kadar erken şişlik olur mu. (adeti 30 günde bir oluyorum)

canim bazilarinda yumurtlarken de gögüsleri siser… bence sen yumurtluyorsun

umutsuz olma canim yaaa…. zaten hamislik belirtileri ve adet belirtileri birbirine benziyor… Bebisin seninledir insallah

umutsuz olma canim yaaa…. zaten hamislik belirtileri ve adet belirtileri birbirine benziyor… Bebisin seninledir insallah[/QUOTE]

Insallah canim, insallah bebisim benimledir, cok isterim olsun ama gercekten olmazsada cok üzülmem....hayirlisi olur insallah, Allah nasip ettiyse insallah bebis olur

ArkadaŞlar heyecanla bekleyen herkes için (ve kendim için de) dilerim ki bu ay hamileyizdir, Yüce Rabbim hepimize yardım etsin, umudumuzu boşa çıkarmasın, her isteyene müjdeli haberi eşlerine sevinç içinde vermeyi nasip etsin... Aminnnn :)

Son düzenleme:

aminnn:Saruboceq::Saruboceq:

insallah bütün kalbimle AMIIIIIIINNNNNNNNNN diyorum...Allah yardim etsin hepimize ve bebislerimiz bizimle olsun, insallahopuyorumnanaktan

Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.
Bu ay önceki aylara göre farklı birşey denedim tutarsa sizinle de paylaşacağım.
:kedi:

Amin arkadaşlar amin umarım hepimiz hamileyizdir ve henüz haberimiz yoktur boşu boşuna meraklanıyoruzdur.Düşünüyorumda hepimiz hamileymişiz ve 5 ay sonra taksim meydanında buluşuyormuşuzhihoyyyt hayal bile edemiyorum çok kalabalık oluruz herhalde.akannehir

Amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canim amin, insallah olur....ama olmazsada üzülmeyyelim, moralimizi yüksek tutalim, insallah birgün olacak diyelim ve calismalara devam deriz demi??? olazsa üzüntü yooooooooooooookkkkkkkkk:1no2:

valla yok canım ya ama bilmiyorum aniden gelebilirkaydirigubbakcemile3sol tarafım ağrıyor ve çok sert anlamadım gitti adetten önce böyle şeylerim olmazdı :bbo:

Bak kiz haber ver, catlarim ben hacep oldumu olmadimi diye....yane bebis varmi yokmu diye.....:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…