ya arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum bugün adetimin başlangıcından beri 14. gün ve göğüslerim şişti ve dokununca ağrıyor. hiç bu kadar erken şişlik olur mu. (adeti 30 günde bir oluyorum)
Ay insallah canim, insallah bebis gelir de seviniriz...peki belirtilerin falan varmi?? Adet olacakmis gibi....benimde birkac günüm kaldi ve adet belirtilerim gibi geliyor bana...hayirlisi
slm kızlar nasılsınız
ya arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum bugün adetimin başlangıcından beri 14. gün ve göğüslerim şişti ve dokununca ağrıyor. hiç bu kadar erken şişlik olur mu. (adeti 30 günde bir oluyorum)
Canim, iyiyiz napalim, günüm yaklasiyor bir kac gün kaldi ve sanki rahatsizlanacagim adet görecegim gibi hissediyorum...sik sik tuvalete gidiyorum...insallah bebis gelir diyordum ama olmiycak galiba bu ay...hayirlisi neasilsa öyle olsun diyorum yaaaaaa, napalim...
Sen nasilsin, napiyorsun??
Selam canım.Sen nasılsın?
ArkadaŞlar heyecanla bekleyen herkes İÇİn (ve kendİm İÇİn de) dİlerİm kİ bu ay hamİleyİzdİr, yÜce rabbİm hepİmİze yardım etsİn, umudumuzu boŞa Çıkarmasın, her İsteyene mÜjdelİ haberİ hİÇ bekletmeden verdİrsİn... Amİnn :)
ArkadaŞlar heyecanla bekleyen herkes İÇİn (ve kendİm İÇİn de) dİlerİm kİ bu ay hamİleyİzdİr, yÜce rabbİm hepİmİze yardım etsİn, umudumuzu boŞa Çıkarmasın, her İsteyene mÜjdelİ haberİ hİÇ bekletmeden verdİrsİn... Amİnn :)
Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.
Bu ay önceki aylara göre farklı birşey denedim tutarsa sizinle de paylaşacağım. :kedi:
Bu ay önceki aylara göre farklı birşey denedim tutarsa sizinle de paylaşacağım. :kedi:
Insallah tutsun yaaaaaaaa tutmasada dersin demi kiz?? belki bizde tutar ha?? hadi dualarimiz her bebisi bekleyenlerde!!!!
ArkadaŞlar heyecanla bekleyen herkes için (ve kendim için de) dilerim ki bu ay hamileyizdir, Yüce Rabbim hepimize yardım etsin, umudumuzu boşa çıkarmasın, her isteyene müjdeli haberi eşlerine sevinç içinde vermeyi nasip etsin... Aminnnn :)
ArkadaŞlar heyecanla bekleyen herkes için (ve kendim için de) dilerim ki bu ay hamileyizdir, Yüce Rabbim hepimize yardım etsin, umudumuzu boşa çıkarmasın, her isteyene müjdeli haberi eşlerine sevinç içinde vermeyi nasip etsin... Aminnnn :)
valla yok canım ya ama bilmiyorum aniden gelebilirkaydirigubbakcemile3sol tarafım ağrıyor ve çok sert anlamadım gitti adetten önce böyle şeylerim olmazdı :bbo:
portakal suyu herkes meraklandı inşallah tutar da söylersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?