Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet tatlım 26 kasım :))

İşte beni de ümitlendiren sende mide bulantıları olmuştu ama inşallah psikolojik değildir.Akıntı ne durumda hamilelik varsa genel olarak okuduklarımda hep devam etmiş

tatlım 2 gün öncesine kadar kuruydum
hatta kesin regl olucam dedim ama 2 gündür çok aşırı değilsede var akıntım
sırf reglim gelecekse sökülsüb diye sıcağa yakın bi duş aldım kasıklarımda ağrıda var geliyor benimki galiba

Canım gittiğin doktor emin mi peki koyduğu teshisten yani başka bir doktora gitsen o da aynı şeyi mi düşünecek?İnsan inanmak istemiyor böyle bir duruma ( Bu konuda hiç bilgim yok pek anlayamadım illa alınması mı gerekiyor kendini korusan kanaman dursa bile diğer haftalarda gelişmeyeceği kesin mi peki bebeğin?
Çok üzüldüm bizi habersiz bırakma tatlişim

Ne güzel canim, Allah gönlünüze göre versin. Ogluna kardes en yakin zamanda gelsin insallah. Dualarimiz seninle, seninkilerde bizimle olsun...:hulya:

tabiki canım zaten ben herzaman dua ederim...rabbim deli gibi isteyenlere ve bana tez zamanda göstersin...

Kızlar 28 ekim sabahı adet oldum 4 gün sürer kanamam 1 kasımda kanam durmuştu.Ben ne zaman kan testi yaptırsam acaba.Lütfen cevaplarmısınız.ınanın iş çıkışı gidip doktora kan aldırıp baktırasım var.Lütfen bilgilendirin.

tabiki canım zaten ben herzaman dua ederim...rabbim deli gibi isteyenlere ve bana tez zamanda göstersin...

tatlişoğlum çok geçmiş olsun.inşallah kendiliğinden düşer kürtaj olmana gerek kalmaz.
biraz dinlenir tekrar başlarsın çalışmalara canım.
şimdi çok yaygın bu durum.çevremde de var yaşayan arkadaşlarım.
yıllardır zehirlediler bizleri,şimdi çıkıyor acısı işte.
allahım tez zamanda tekrar doldursun göbüşünü.a.s.

benim bir haftam kaldı kırmızıları görmeme.hiçbir belirtim yok.sanırım bu ay da olmadı.

Hadi kızlar tahmininiz varsa yazın lütfen

ben geçen ay adetim geçince yaptırmıştım.istersen gününü bekle idrar testi yaptır.boşuna kan verme şimdi daha erken.

Bende emin olamadım erkenmi yoksa yaptırsam çıkarmı diye.İnan meraktan çatlıyorum.Daha şimdiden 2 idrar testi yaptım bile çıkmadı.Cumartesi yada pazar günü yaptırsam belli olurmu.

slm kızlar ...tatlışoğlum canım benim çok üzüldüm,hayırlısı olsun söyliycek başka şey yok galiba bu durumda.hepimizin içinde rabbim hayırlısıysa versin yaşatsın bize bu mutluluğu...
bende cmt doktordaydım,geçen ay yumurta takibi yapılmıştı ve iğne olmuştum.ama yumurtalarımdan biri çatlamamaış ve kiste dönüşmüş..ne yazıkki bu ay tedavi yok,doğum kontrol hapıyla erimesini bekliycem..ne yazıkki bu ayımız gitti((umarım bu ay geçer..napalım daha büyük dert olmasında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…