evet tatlım 26 kasım :))
İşte beni de ümitlendiren sende mide bulantıları olmuştu ama inşallah psikolojik değildir.Akıntı ne durumda hamilelik varsa genel olarak okuduklarımda hep devam etmiş
canlarım hepinize teşekkür ederim destekleriniz benim için çok önemli aynı dili konuşuyoruz beni en iyi anlayanlar sizlersiniz... bugün biraz daha iyiyim. birde cumayı atlatırsam çok daha ii olacağım eğer düşmezse cuma kürtaj olacağım bu biraz canımı sıkıyor ....hakkımızda hayırlısı olsunn....
Ne güzel canim, Allah gönlünüze göre versin. Ogluna kardes en yakin zamanda gelsin insallah. Dualarimiz seninle, seninkilerde bizimle olsun...:hulya:
tabiki canım zaten ben herzaman dua ederim...rabbim deli gibi isteyenlere ve bana tez zamanda göstersin...
canım sanırım yanlış alıntı yaptın....
Kızlar 28 ekim sabahı adet oldum 4 gün sürer kanamam 1 kasımda kanam durmuştu.Ben ne zaman kan testi yaptırsam acaba.Lütfen cevaplarmısınız.İnanın iş çıkışı gidip doktora kan aldırıp baktırasım var.Lütfen bilgilendirin.
ben geçen ay adetim geçince yaptırmıştım.istersen gününü bekle idrar testi yaptır.boşuna kan verme şimdi daha erken.
Bende emin olamadım erkenmi yoksa yaptırsam çıkarmı diye.İnan meraktan çatlıyorum.Daha şimdiden 2 idrar testi yaptım bile çıkmadı.Cumartesi yada pazar günü yaptırsam belli ol
haftasonu yapacağın idrar testinde çıkabilir.belirtilerin var mı canım?
tatlım 2 gün öncesine kadar kuruydum
hatta kesin regl olucam dedim ama 2 gündür çok aşırı değilsede var akıntım
sırf reglim gelecekse sökülsüb diye sıcağa yakın bi duş aldım kasıklarımda ağrıda var geliyor benimki galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?