Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

herkese iyi akşamlar. kızlar geçen ay kendi kendimize nazar ettik hep güzel haberler alıyoruz diye. rabbim hepimizin sıkıntılarını hafifletsin

çok teşekkür ederim öncelikle canım desteğin için sen ve diğer arkadaşlara...

canı gittiğim doktor emin bende keseyi gördüm normalde benim bugün itibari ile 8 hafta 4 günlük olmam lazım ama bebk 5 haftalık görünüyor hiç gelilmemiş organları falan oluşmamış bende gördüm o yüzden mecbur ya kendisi düşecek ya da alıanacak bu malesefki kaçınılmaz son... inanın hakkımızda her zaman hayırlısını dileyelim sizlerde ne olur üzülmeyin bu durumda acı çekmek çok daha zor stres beni öldürüyor. bugünlerde geçecek ama zaman gerekli işte herşeyi zamana bırakmak lazım ... allak bullağım canım yaa kafamı tam toparlayamıyorum...

sizlerde ümitsiliğe kapılmayın inş sizlerde hamile kalıp güzel haberlerinizi vereceksiniz tabi sağlıcakla... en önemlisi bu....

sağol tatlım..... sende hiç üzülme inş gelecek ay olur önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması.....

inş 4 aralık sana güzel haberler getirir canım

inşallah canım sanırım senin daha erken sabırsızlandığını okudum yanlış hatırlamıyorsam. ben bu ay söz verdim kendi kendime kesinlikle belirtilerle ilgilenmeyeceğim adetime kaç gün var diye hesaplamayacağım diye ama bugün 36 yaşındaki amcamın karısının 3. çocuğa hamile olduğunu duyunca takvime attım elimi yok dedim boşver ben ne kadar hesaplarsam hesaplayayım o gün gelecek ve herşey yine olacağına varacak.
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda. inşallah senin zamanında bu aydır. güzel haberlerini alırız

sağol tatlışoğlum napalım hayırlısı ne zamansa o zaman olucak..sende umarım bir an önce toparlanırsın canım,buraya gel paylaşırız konuşuruz,umarım çabuk atlatırsın...

ondan sen böyle heyecanlısın 18 aydır bekleyince insanda heyecan falan kalmıyor. inşallah heyecanını kaybetmeden bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…