Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

napayım cnm ya okul ev arası mekik dokuyorum. bu arada hormon tahlillerim iyi çıktı.şekerim 115. biraz yüksek dedi. ilaç verdi.

evet canım ya tatlişoğluma bende çok üzüldüm birde diğer topikte damlam diye bi arkadaş var daha hamile olduğunu yeni öğrendi doktr dış gebelik demiş valla çok üzüldüm beni çok etkiledi canım ya allah yardımcıları olsun :Saruboceq:

napayım cnm ya okul ev arası mekik dokuyorum. bu arada hormon tahlillerim iyi çıktı.şekerim 115. biraz yüksek dedi. ilaç verdi.

canım bende onu çok merak ediyordum ama kötü haberleri duyunca aklım başımdan gitti sevindim canım ya şimdi hamişliğe engel hiç bişey yok demi .neyse çlışmalara başlarsın bak bu ay dersine iyi çalış kader arkadaşım :kedi::kedipuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

allah hayırlı zamanda sağlıklı versin bn en çok o dış gebelkten korkuyorum.birde doktor dediki eşimin sperm sayısında sorun çıktı. ürolog normal demişti. benim doktorum inceledi.canlı ve cansız sperm sayısı hemen hemen eşdeğer dedi. canlıları çoğaltalım dedi.ilaç verdi eşimede. anlamadım bu işi

ayy asıl siz nerdesiniz canım,kayboldunuz günlerdir [/QUOTE]

canım hafta sonu evde değildik o yüzden giremedim iki günden beri de topikte ben gelince kimse olmuyo daha sonra bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum tatlım sen nasılsın opuyorumnanaktan

hoşgeldin,şükür kavuşturana nasılsın,neler yaptın kıs anlatsana

ayy asıl siz nerdesiniz canım,kayboldunuz günlerdir

valla cnm gelen gidenden giremedim .allahtan bugün fırsat buldum. hormon sonuçlarım iyi çıktı. şekerim biraz yüksek 115.sen neler yaptın gününe az kaldı. hayırlısı olur inşallah

tatlım nasıl yani ya zahmet olmazsa sonuçları yazarmısın canım eşinin sperm tahlili sonuçlarını CADIARZUCADIARZUbirde senin eşin harnup pekmezi yemiyormuydu canım ya opuyorumnanaktan

tatlım nasıl yani ya zahmet olmazsa sonuçları yazarmısın canım eşinin sperm tahlili sonuçlarını CADIARZUCADIARZUbirde senin eşin harnup pekmezi yemiyormuydu canım ya opuyorumnanaktan

yiyordu tatlım . doktor çok önemli değil sorun değil bu aslında ama coğaltalım şansınız artsın dedi. sonuçlarda cnm bende değil eşimde.

ayy asıl siz nerdesiniz canım,kayboldunuz günlerdir

canım hafta sonu evde değildik o yüzden giremedim iki günden beri de topikte ben gelince kimse olmuyo daha sonra bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum tatlım sen nasılsın opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Canımcım ben iyiyim,sorun yok çok şükür.Bekliyorum 9 gün kaldı.

valla cnm gelen gidenden giremedim .allahtan bugün fırsat buldum. hormon sonuçlarım iyi çıktı. şekerim biraz yüksek 115.sen neler yaptın gününe az kaldı. hayırlısı olur inşallah

Şekeri çok takma o kadar da çok değil ama sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.Ben bekliyorum öyle işte.Hepimiz için hayırlısı olsun canım.Önce sağlık diliyorum Şükürler olsun ki elimiz ayağımız tutuyor,dermansız dert vermesin mevlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…