iyiyim tatlım ya yorgunum biraz sen nslsın bayadır görüşemedik
Ben geldİm kızlar
ayy asıl siz nerdesiniz canım,kayboldunuz günlerdirslm kızlar opuyorumnanaktan
nerdesiniz yaaaaaaaa
napayım cnm ya okul ev arası mekik dokuyorum. bu arada hormon tahlillerim iyi çıktı.şekerim 115. biraz yüksek dedi. ilaç verdi.
evet canım ya tatlişoğluma bende çok üzüldüm birde diğer topikte damlam diye bi arkadaş var daha hamile olduğunu yeni öğrendi doktr dış gebelik demiş valla çok üzüldüm beni çok etkiledi canım ya allah yardımcıları olsun :Saruboceq:
hoşgeldin,şükür kavuşturana nasılsın,neler yaptın kıs anlatsana
ayy asıl siz nerdesiniz canım,kayboldunuz günlerdir
Sohbetiniz bol olsun kizlar....Allah hem sohbet versin, hemde bebisssssssss:Saruboceq:
Sohbetiniz bol olsun kizlar....Allah hem sohbet versin, hemde bebisssssssss:Saruboceq:
allah hayırlı zamanda sağlıklı versin bn en çok o dış gebelkten korkuyorum.birde doktor dediki eşimin sperm sayısında sorun çıktı. ürolog normal demişti. benim doktorum inceledi.canlı ve cansız sperm sayısı hemen hemen eşdeğer dedi. canlıları çoğaltalım dedi.ilaç verdi eşimede. anlamadım bu işi
tatlım nasıl yani ya zahmet olmazsa sonuçları yazarmısın canım eşinin sperm tahlili sonuçlarını CADIARZUCADIARZUbirde senin eşin harnup pekmezi yemiyormuydu canım ya opuyorumnanaktan
kızlar benim yumurtlama günlerim tam bayrama geliyo yani bu ayd bebiş yok
ayy asıl siz nerdesiniz canım,kayboldunuz günlerdir
valla cnm gelen gidenden giremedim .allahtan bugün fırsat buldum. hormon sonuçlarım iyi çıktı. şekerim biraz yüksek 115.sen neler yaptın gününe az kaldı. hayırlısı olur inşallah
tatlım memlekete gidincede hiç bi imkanı yokmu en azından azıcıkta olsan çalışsan ya ben yiğenimi istiyorum canım bu ay bizde de umut yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?