portakal suyu bi slm verdin hemen ortadan kayboldun kız opuyorumnanaktan
kaderr arkadasım eşimin sonuçları elimde buldum cüzdannda. neye bakcam anlamadımki hepsi farklı terimler. sen biliyonmu tatlım
Burdayım canım sizi bırakıp gider miyim hiç bi tarafa?
Yazdıkalrım gelmedi mi?
geldi tatlım ohh gitmede zaten tatlım ya eee belirtiler varmı bi değişiklik felan opuyorumnanaktan
tatlım hareketli yerinde hareket ileri hızlı hareketli diye yazıyo tatlım zaten çıkan sonuçların yanında olması gereken değerlerde var tatlım opuyorumnanaktan
belirti varsa da yoksa da ben bu ay belirti aramıyorum olsa da görmezden geleceğim.Hamileliğe yormuyorum hiç bir şeyi.Olacağı varsa çifte bayram yaşarız
belirti varsa da yoksa da ben bu ay belirti aramıyorum olsa da görmezden geleceğim.Hamileliğe yormuyorum hiç bir şeyi.Olacağı varsa çifte bayram yaşarız
canım yapabiliyorsan ne mutlu zaten doğrusuda bu inşallah bebeğin sana süpriz yapar tatlım yaopuyorumnanaktan:Saruboceq:
valla öyle yazmıyor cnm ama grip garip şeyler yazıyo.neyse bakalm inşallah tutar diğer ay.bu aydan umudumyok.adanaya da hiç gidesim yok. ağlıcaktım sinirden biraz önce bayram tatili 10 gün olmuş duydunmu 10 günçekilmez orası ya.
umarım hamilesindir cnm ya.
inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ya tatlım eşine cilve yap bişeyler yap gitmeyin hemde 10 gün nasıl çekilir ya canım ben fazla uzatmadan eşimin sonuçlarını biraz açıklamaya çalışyim
hareketsiz %30
yerinde hareketli %15
yavaş hareketli %20
ileri hızlı hareketli %35
canım daha birçok sonuç vard bizim en iyi anlıycağımız sonuçlar bunlar opuyorumnanaktan
canım Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
neyse kader arkadaşım boşver testi felan gel dedikodu yapalım azıcık hadi kızlar gelin ya şurda iki dedikodu yapıcaz hihoyyyt
valla öyle yazmıyor cnm ama grip garip şeyler yazıyo.neyse bakalm inşallah tutar diğer ay.bu aydan umudumyok.adanaya da hiç gidesim yok. ağlıcaktım sinirden biraz önce bayram tatili 10 gün olmuş duydunmu 10 günçekilmez orası ya.
canım Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.Sen Adanalı mısın,eşin mi oralı?Benim eşim de Adana lı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?