Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kaderr arkadasım eşimin sonuçları elimde buldum cüzdannda. neye bakcam anlamadımki hepsi farklı terimler. sen biliyonmu tatlım

kaderr arkadasım eşimin sonuçları elimde buldum cüzdannda. neye bakcam anlamadımki hepsi farklı terimler. sen biliyonmu tatlım

tatlım hareketli yerinde hareket ileri hızlı hareketli diye yazıyo tatlım zaten çıkan sonuçların yanında olması gereken değerlerde var tatlım opuyorumnanaktan

tatlım hareketli yerinde hareket ileri hızlı hareketli diye yazıyo tatlım zaten çıkan sonuçların yanında olması gereken değerlerde var tatlım opuyorumnanaktan

valla öyle yazmıyor cnm ama grip garip şeyler yazıyo.neyse bakalm inşallah tutar diğer ay.bu aydan umudumyok.adanaya da hiç gidesim yok. ağlıcaktım sinirden biraz önce bayram tatili 10 gün olmuş duydunmu 10 günçekilmez orası ya.

ya tatlım eşine cilve yap bişeyler yap gitmeyin hemde 10 gün nasıl çekilir ya canım ben fazla uzatmadan eşimin sonuçlarını biraz açıklamaya çalışyim
hareketsiz %30
yerinde hareketli %15
yavaş hareketli %20
ileri hızlı hareketli %35
canım daha birçok sonuç vard bizim en iyi anlıycağımız sonuçlar bunlar opuyorumnanaktan

neyse kader arkadaşım boşver testi felan gel dedikodu yapalım azıcık hadi kızlar gelin ya şurda iki dedikodu yapıcaz hihoyyyt

eşimin sonuçları anlarmısın bilmem cnm .sayı 22.4 .total sayı 44.8

Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.Sen Adanalı mısın,eşin mi oralı?Benim eşim de Adana lı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…