Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar sinir oldum birtürlü sayfa açılmıyordu nette sorun oldu sanırım ama şimdi normale döndü çok şükür evet kızlar geldim ve başlıyorum evet dersinize iyi çalıştınız demi hihoyyytevet varmı dersine çalışmayan klava:özellikle yumurtlama günü yakın olanlar

ben dersime bu ay calışamıcam yaw. çok üzgünüm. bol bol kayınvaldeme hizmet etcem

olsun canım ya kısmet böyleymiş kader arkadaşım sende önümüzdeki ay çok çalışırsın üzme kendini genede sen gidene kadar çalış boş durma adetin bittikten sonra kaydirigubbakcemile

ben dersime bu ay calışamıcam yaw. çok üzgünüm. bol bol kayınvaldeme hizmet etcem

Saçmala kıs neden çalışmayacakmışsın?Hepiniz aynı odada mı yatacaksınız sanki? Sen saati kur sabaha doğru 4-5 gibi herkes uyurken çalışın. :kedi: Sonuçta tatilde olacaksınız günaşrı çalışmaya başlayın.Uykunuzdan feragat edin birazcık,hem uykunun en derin olduğu saatler,Hırsızlar bile o saatleri tercih ediyormuş :))
benden söylemesi bak ben planı yaptım uygulaması size kalmış :))

Haksız mıyım ama kızlar? 1 ay neden boşa gitsin?

Son düzenleme:
gitti kızlar canım ikimiz kaldık kader arkadaşım

öyle oldu tatlım ya benim hiç tadım yok bugün. halbuki haberleri izleyene kadar çok iyiydim.keyfim okadar kaçtıki. ben adanayı 3 günden fazla çekemiyorum. kafam gelmiyo eşime ne derim bilmem. aslında 1 aralıkta yumurtalar için hormona bakılcak.eşime desem 1 aralıkta kontrolum var desem 3 gün kalıp dönsek olurmu sence. kayınvaldemle anlaşamıyorum kimseyle anlaşamıyorum açıkçası. bbek sayıklamayı bırak milletede söyletiyolar laf. millet bana hakaret ediyo kayınvaldem gülüyor

haklısın canım ya bence bu planı bi düşün kader arkadaşım kaydirigubbakcemile3

kader arkadaşım canım çok üzüldüm ya gerçekten eşine söle kontrolüm vr diye birde tatilin bi kısmını da evimizde başbaşa geçirelim felan desen ikna olmaz mı

gideceğim ortamı görsen tatlım. 8 kişi bir evde kalıyoruz. ilk gittiğimizde kayınvaldem eşimle beni ayrı yatırcaktı eşim kızdıda öyle ikna oldu. kapımızı açıp içeri giriyolar.öyle bir ortamdayım yani. ınun için iş yok bende bu ay. güvenmem onlara giriveriyolar köy evi bide kilit falanda yok.canım sıkkın bu yüzden

Bu arada bak sperm kalite açısından da o saatler çok iyi :)) benden söylemesi
Oradayken eşini birazda çaktırmadan fındık ve cevizle beslemeni tavsiye ederim

Ya o saatte kim girecek bu kadar mı düşüncesiz insanlar yahu anlamadım ne ayıp şey !!!
kapı arkasına bişeyler koyamaz mısınız?Ya da yatmaya gideceğiniz yakın akraba çift falan yok mu orada hani belki orada rahat edersiniz
Ben bile sinir oldum şimdi bak.Torun istemesini biliyorlar ama

canım kayınbabam 5 te kayınvaldemde 6 gibi kalkıyo çoculşarda 7de.o saatten sonra giriyolar çıkıyolar evin içinde pis bir kedi dışarda gezip içeri giriyo.kapıların anahtarı yok. bikeresinde yastık koyduk üstüste 2 tane. onu bile itip girmişler içeri.bu konumda bişey yapamam.birde yazın büyük olay yasadık para mevzusu o yüzden sorun var aslında gitmek istemiyorum. milletle bana laf söletiyo kayınvaldem. bebişle alakalı. canım sıkılıyo benim. bu durumda kim gider ya. of of.gidip eşimin hatrına 3 gün kalıp döncen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…