kızlar sinir oldum birtürlü sayfa açılmıyordu nette sorun oldu sanırım ama şimdi normale döndü çok şükür evet kızlar geldim ve başlıyorum evet dersinize iyi çalıştınız demi hihoyyytevet varmı dersine çalışmayanklava:özellikle yumurtlama günü yakın olanlar
eşimin sonuçları anlarmısın bilmem cnm .sayı 22.4 .total sayı 44.8
ben dersime bu ay calışamıcam yaw. çok üzgünüm. bol bol kayınvaldeme hizmet etcem
gitti kızlar canım ikimiz kaldık kader arkadaşım
Saçmala kıs neden çalışamyacakmışsın.Hepiniz aynı odada mı yatacaksınız sanki? Sen saati kur sabaha doğru 4-5 gibi herkes uyurken çalışın. :kedi: Sonuçta tatilde olacaksınız günaşrı çalışmaya başlayın.Uykunuzdan feragat edin birazcık,hem uykunun en derin olduğu saatler,Hırsızlar bile o saatleri tercih ediyormuş :))
benden söylemesi bak ben palnı yaptım uygulaması size kalmış :))
Haksız mıyım ama kızlar? 1 ay neden boşa gitsin?
öyle oldu tatlım ya benim hiç tadım yok bugün. halbuki haberleri izleyene kadar çok iyiydim.keyfim okadar kaçtıki. ben adanayı 3 günden fazla çekemiyorum. kafam gelmiyo eşime ne derim bilmem. aslında 1 aralıkta yumurtalar için hormona bakılcak.eşime desem 1 aralıkta kontrolum var desem 3 gün kalıp dönsek olurmu sence. kayınvaldemle anlaşamıyorum kimseyle anlaşamıyorum açıkçası. bbek sayıklamayı bırak milletede söyletiyolar laf. millet bana hakaret ediyo kayınvaldem gülüyor
Saçmala kıs neden çalışmayacakmışsın?Hepiniz aynı odada mı yatacaksınız sanki? Sen saati kur sabaha doğru 4-5 gibi herkes uyurken çalışın. :kedi: Sonuçta tatilde olacaksınız günaşrı çalışmaya başlayın.Uykunuzdan feragat edin birazcık,hem uykunun en derin olduğu saatler,Hırsızlar bile o saatleri tercih ediyormuş :))
benden söylemesi bak ben palnı yaptım uygulaması size kalmış :))
Haksız mıyım ama kızlar? 1 ay neden boşa gitsin?
gideceğim ortamı görsen tatlım. 8 kişi bir evde kalıyoruz. ilk gittiğimizde kayınvaldem eşimle beni ayrı yatırcaktı eşim kızdıda öyle ikna oldu. kapımızı açıp içeri giriyolar.öyle bir ortamdayım yani. ınun için iş yok bende bu ay. güvenmem onlara giriveriyolar köy evi bide kilit falanda yok.canım sıkkın bu yüzden
Ya o saatte kim girecek bu kadar mı düşüncesiz insanlar yahu anlamadım ne ayıp şey !!!
kapı arkasına bişeyler koyamaz mısınız?Ya da yatmaya gideceğiniz yakın akraba çift falan yok mu orada hani belki orada rahat edersiniz
Ben bile sinir oldum şimdi bak.Torun istemesini biliyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?