Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya tatlım nasıl insanlar bunlar ya kusura bakma canım ya ama sinir oldum klava:klava:

hoşgaldin tatlım oh içim rahatladı şimdi eşim aradı.dediki bayrama 3 günlüğüne gidelim senin tahlilin önemli dedi. sevindim ya

tatlım çok sevindim ya valla benimde içim raharladı kader arkadaşım eşin nöbetçi galiba ama bu gün tutturamadık benimki evde kaydirigubbakcemile3

burdayım canım sayfalar çok zor açılıyo bende siteden mi netten mi bilmiyorum tatlım netten çıkacam ama seni bırakıp çıkamıyorum kader arkadaşım

burdayım canım sayfalar çok zor açılıyo bende siteden mi netten mi bilmiyorum tatlım netten çıkacam ama seni bırakıp çıkamıyorum kader arkadaşım

canım benim sağol ya. iyiyim zıpkın gibi fişek gibiyim ben.sen eşinle ilgilen bak daha bana yeğen yapcanız ha. geç kalma tatlım

kız zaten iki gün aralıksız çalıştık kader arkadaşım bu akşam yok tatil dinlenelim demi zaten en fazla hafta sonuna kadar çalışıcaz

selamlar kızlar tatlişoglum çok üzüldüm canım geçmiş olsun hayırlısı diyorum baska diycek bişey bulamıyorum azize doktora gidecekti bugün haberi olan varmı bide öteki topici bulamadım silmişlermifisfisfis

kız zaten iki gün aralıksız çalıştık kader arkadaşım bu akşam yok tatil dinlenelim demi zaten en fazla hafta sonuna kadar çalışıcaz

slm canım evet taşlişoğluma çok üzüldük ya azize de az önce geldi topiğe profiline mesaj attım ne dktra gittinmi merak ettim diye ama cevap vermeden çıktı neyse iyidir inşallah hangi topiği canım bulamadın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…