canım kayınbabam 5 te kayınvaldemde 6 gibi kalkıyo çoculşarda 7de.o saatten sonra giriyolar çıkıyolar evin içinde pis bir kedi dışarda gezip içeri giriyo.kapıların anahtarı yok. bikeresinde yastık koyduk üstüste 2 tane. onu bile itip girmişler içeri.bu konumda bişey yapamam.birde yazın büyük olay yasadık para mevzusu o yüzden sorun var aslında gitmek istemiyorum. milletle bana laf söletiyo kayınvaldem. bebişle alakalı. canım sıkılıyo benim. bu durumda kim gider ya. of of.gidip eşimin hatrına 3 gün kalıp döncen
herkese iyi akşamalar kızlar benim çıkmam lazım öpüyorum yarın görüşürüz
geldim kızlar
hoşgaldin tatlım oh içim rahatladı şimdi eşim aradı.dediki bayrama 3 günlüğüne gidelim senin tahlilin önemli dedi. sevindim ya
tatlım çok sevindim ya valla benimde içim raharladı kader arkadaşım eşin nöbetçi galiba ama bu gün tutturamadık benimki evde kaydirigubbakcemile3
burdayım canım sayfalar çok zor açılıyo bende siteden mi netten mi bilmiyorum tatlım netten çıkacam ama seni bırakıp çıkamıyorum kader arkadaşım
tüh tüh neyse cnm senin çalışma günüse seni fazla tutmayım ben.
selamlar kızlar tatlişoglum çok üzüldüm canım geçmiş olsun hayırlısı diyorum baska diycek bişey bulamıyorum azize doktora gidecekti bugün haberi olan varmı bide öteki topici bulamadım silmişlermifisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?