Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

:uhm:Almanya'nin neresindensin dilara cim?

Ben Karlsruhe denim canim. sende yurtdisindansin.. sen nerden? hangi sehirden?

yaaa ne bicim kayinvalde bu yaa. sinir oldum simdi. Insan gelinine bunu yaparmi. baska insanlarin agzini kapattirir. Neyse bosver canim. sonradan yazdin tek 3 günlügüne gideceksiniz diye. Sevin kiz esin cok anlayisliymis. Bak senin tahlillerin daha önemli dedi. Simdi gidin oraya bir daha gittiginde insallah büyümüs göbüsünle yada dogmus bebisinle gidersin oraya… catlasin orda herkezz :-D

günaydın kızlarr hamiş haberleri gelsin artık ya valla biraz sevinelim artıkzemuszemus

he valla sevinelim artik yaaa… insallah gelir daha iyi haberler. daha ayin ortasindayiz. Azize yi ben cok merak ettim. Kanamasi felan vardi demisti. Doktorada gidecekti...

herkese selam olsun. kızlar bi çoğunuz bu yazıyı okumuştur ama okumayan arkadaşlar için gönderiyorum biraz da gülelim
Jinekologlardan gerçek sorunlara şakacı cevaplar!Doktorlar da mizahtan anlar... Nasıl mı?2940

Jinekologlara sorulan sorular ve verdikleri yanıtlar:

- 35'ten sonra çocuk yapmak doğru mudur?

Yanıt: Hayır, 35 tane yeterli görünüyor.

- Bebeğin cinsiyetini öğrenmek için en güvenilir yöntem nedir?

Yanıt: Doğurmak.

- Doktorum bana doğum yaparken hissedeceğim şeyin acı değil sadece normal bir baskı olacağını söyledi, bu doğru mu?

Yanıt: Tabii, bakiniz meteoroloji uzmanları da kasırgayı normal bir doğa olayı olarak tanımlar.

- Bebeğimiz gecen hafta dünyaya geldi. Karım ne zaman kendini yeniden iyi hissetmeye ve normal davranmaya başlayacak?

Yanıt: Çocuklar ayrı eve çıktıkları zaman.

- Kocam külot yerine bokser don giyerse hamile kalma olasılığım artar mı?

Yanıt: Evet ama hiç bir şey giymezse daha çok şansınız olur.

- Tam olarak ne zaman hamile kaldığımı nasıl bilebilirim?

Yanıt: Yılda bir kere seks yaparak.

- Kusmalarımın hamileliğin sabah bulantılarından mı yoksa grip olduğumdan mı kaynaklandığını nasıl bilebilirim?

Yanıt: Eğer gripseniz iyileşirsiniz.

- Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ve hatta ayaklarım bile büyüdü. Hamilelikte küçülen bir şey var mı?

Yanıt: Evet, idrar torbanız.

Hamile kaldığımdan beri kızarmış soğan halkaları olmadan yatağa giremez oldum. Bu aşerme normal mi?

Yanıt: Onlarla ne yaptığınıza bağlı...

- Hamileliğim ilerledikçe, yabancılar bana daha çok gülümsemeye başladı. Neden?

Yanıt: Çünkü onlardan daha şişmansınız.

- Hamileliğin son zamanlarındaki seks, hangi şartlarda doğumu başlatır?

Yanıt: Eğer bu olay, kocanızla başka bir kadın arasında olursa.

- Doğum hemoroit sebebi olabilir mi?

Yanıt: Doğum, bahane bulmak istediğiniz her şeyin sebebi olabilir.

- Anne sütünü saklamak için en uygun yer neresidir?

Yanıt: Göğüsleriniz.

- Meme pompalarının güvenli bir alternatifi var mı?

Yanıt: Evet, bebek dudakları.

- Bebeği sütten ne zaman kesmek gerekir?

Yanıt: Dişleri çıkmaya başladığında.

- Kavrama refleksi nedir?

Yanıt: Taze annenin memelerini gören taze babanın reaksiyonudur.

- Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?

Yanıt: Evet ama önce bebeği memeden ayırıp uykuya yatırırsanız işiniz daha kolay olur.

internet..

hosgeldin, Allah a sükürler olsun, iyiyiz...sabirsizlikla günümüzü bekliyoruz...
sen napiyorsun??:içelim:

hosbuldum askisi bende bekliyorum
benim adetime daha 9 gun var ama bazi belirtiler var die dun aksam test yaptim kocaman bi negatiff aldim. ama yinede umutluyum bu aydan

hosbuldum askisi bende bekliyorum
benim adetime daha 9 gun var ama bazi belirtiler var die dun aksam test yaptim kocaman bi negatiff aldim. ama yinede umutluyum bu aydan

Canim testi erken yapmissin bence...neese insallah bizlere güzel haberler ileriki günlerde...ne belirtisi var? benimde adetim yarin...gecen ay 21. olmustum. Bazen birkac gün erken, bazen de gec olabilir diye bekliyoruz iste insallah olmamda bebisim benimledir...
Olmassada olsun, birgün olacak bende anne olacagim insallah...ben zaten hap kullanmistim ve bu ay 3. ayim olacak eger rahatsizlanirsam...iste böylesengözlerimebaksanab

kızlar bilenler bilir ama bilmeyenler için söylüyorum benim eşim de azosperm ve doktor tüp bebek denemesinden sonra kök hücre çalışmalarını beklemekten başka çaremiz olmadığını söyledi hamile kalmam bi mucizeye bvağlı biliyorum ama her ay yine de içimde bir umut oluyor. ne olursa olsun kimse umudunu kaybetmemeli. çünkü beklenti içerisine girmek farklı birşey umutlanmak farklı.
ne olursa olsun hergünümüz bir mucize düşünsenize yüzde yüz öleceğiz bu kesin ama bugün yaşıyoruz.

amin tatlim ya
goguslerim aciyo, belimin sol tarafnda bi agri var gerci sadece nie sol tarafi agriyo onu anlamis degilim ya, birde sabahlari uyaninca mide bulantilarim oluyo belki mide bulantisi sigaradandir die dusunuyorum

Canim insallah görürsün cift cizgiyi, insallah...peki ne zamandir bekliyorsunuz?? hic korundunmu??

4Yıldır evliyim ve 2 senedir korunmuyoruz.

cok uzuldum cnm ama ayrica kutluyrum seni ne kadar pozitif seyler dusunuyorsun oyle,haklisin aslinda insallah dualarimizla inancimizla rabbim bigun hepimizin yuzunu guldurur

4Yıldır evliyim ve 2 senedir korunmuyoruz

ben 1yil 4 aydir evliyim, hapi birakali 3 ay oluyor, ve 8 ay kullandim ben...sen bayagi kullanmissin hapi, 2 sene falan anladigim kadariyla...
Canim insallah bebislerimizi bizlerde hissederiz birgün...moralimiz yüksek olsun delikafadulden...negatif düsünmeyelim:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…