:uhm:Almanya'nin neresindensin dilara cim?
öyle oldu tatlım ya benim hiç tadım yok bugün. halbuki haberleri izleyene kadar çok iyiydim.keyfim okadar kaçtıki. ben adanayı 3 günden fazla çekemiyorum. kafam gelmiyo eşime ne derim bilmem. aslında 1 aralıkta yumurtalar için hormona bakılcak.eşime desem 1 aralıkta kontrolum var desem 3 gün kalıp dönsek olurmu sence. kayınvaldemle anlaşamıyorum kimseyle anlaşamıyorum açıkçası. bbek sayıklamayı bırak milletede söyletiyolar laf. millet bana hakaret ediyo kayınvaldem gülüyor
günaydın kızlarr hamiş haberleri gelsin artık ya valla biraz sevinelim artıkzemuszemus
slm kızlar opuyorumnanaktan
kimse yok yaaa... herkez gitti mi???
Ben Karlsruhe denim canim. sende yurtdisindansin.. sen nerden? hangi sehirden?
Hm, bende köln e yakinim...
nasilsin dilaracim bugun, ne var ne yok??
ben geldim canlarım nasilsiniz bakim a.s.
hosgeldin, Allah a sükürler olsun, iyiyiz...sabirsizlikla günümüzü bekliyoruz...
sen napiyorsun??:içelim:
hosbuldum askisi bende bekliyorum
benim adetime daha 9 gun var ama bazi belirtiler var die dun aksam test yaptim kocaman bi negatiff aldim. ama yinede umutluyum bu aydan
Benim de daha kocaman bir 10 günüm var ama meraktan ölmek üzereyim. Ama bu ay çift çizgi görmek istiyorum artık.
Canim testi erken yapmissin bence...neese insallah bizlere güzel haberler ileriki günlerde...ne belirtisi var? benimde adetim yarin...gecen ay 21. olmustum. Bazen birkac gün erken, bazen de gec olabilir diye bekliyoruz iste insallah olmamda bebisim benimledir...
Olmassada olsun, birgün olacak bende anne olacagim insallah...ben zaten hap kullanmistim ve bu ay 3. ayim olacak eger rahatsizlanirsam...iste böylesengözlerimebaksanab
kızlar bilenler bilir ama bilmeyenler için söylüyorum benim eşim de azosperm ve doktor tüp bebek denemesinden sonra kök hücre çalışmalarını beklemekten başka çaremiz olmadığını söyledi hamile kalmam bi mucizeye bvağlı biliyorum ama her ay yine de içimde bir umut oluyor. ne olursa olsun kimse umudunu kaybetmemeli. çünkü beklenti içerisine girmek farklı birşey umutlanmak farklı.
ne olursa olsun hergünümüz bir mucize düşünsenize yüzde yüz öleceğiz bu kesin ama bugün yaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?