Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar ben geldim işlerim çıktı az önce o yüzden yazamadım kızlar nereye gittiniz yaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
kızlar gene sitede sorun var yazdıklarım gitmiyo yaaaaaa

kızlar ben geldim işlerim çıktı az önce o yüzden yazamadım kızlar nereye gittiniz yaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
kızlar gene sitede sorun var yazdıklarım gitmiyo yaaaaaa

kizlar sitede galiba sorun var, bir türlü yazdigim zamaninda gitmiyor, giris falan yapamiyorum, takiliyor...

portakal nbr cnm 7 gün kaldı dimi adetimize inşallah buay hamiş oluruz..
Evet canım tam 1 hafta kaldı,şükürler olsun günler bazen çabuk geçiyor.Nasıl durumlar?Ben hala çalışmaları bırakmadım.Geç yumurtlama falan olabilir diye günaşrı devam edeceğim :kedi:

ii akşamlar arkadaşlar!!!!

iyi akşamlar,nasılsın?

iim canım sen nasılsın?? valla adete son 5 gün haliyle heyecan var. :) ben bu ay çok hastalandım eşimde öyle.. ilaç falan çok kullandım. çalışamadık yani ama 1 ihtimalde olsa insan heyecanlanıyo:) ya tutarsa die bekliyorum. :sinifsinif: hayırlısı artık. seninde son günler herhalde inşallah adet olmazsın ve bize hamiş haberini verirsin :lepi:

inşallahhhhhhhh canım!! hasretle bekliyoruz valla:) inşallah tez zamanda güzel haberler veririz birbirimize. opuyorumnanaktan sayfada sorun var galiba. sana ii geceler, tatlı rüyalar ben kaçtım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…