Canim insallah görürsün cift cizgiyi, insallah...peki ne zamandir bekliyorsunuz?? hic korundunmu??
cok uzuldum cnm ama ayrica kutluyrum seni ne kadar pozitif seyler dusunuyorsun oyle,haklisin aslinda insallah dualarimizla inancimizla rabbim bigun hepimizin yuzunu guldurur
4Yıldır evliyim ve 2 senedir korunmuyoruz
ben 1yil 4 aydir evliyim, hapi birakali 3 ay oluyor, ve 8 ay kullandim ben...sen bayagi kullanmissin hapi, 2 sene falan anladigim kadariyla...
Canim insallah bebislerimizi bizlerde hissederiz birgün...moralimiz yüksek olsun delikafadulden...negatif düsünmeyelim:1no2:
Pardon canım ya ben seni yanlış anlamışım ben hiç hap kullanamdım eşim korunuyordu.
slm kızlar dün benim günümdü test yaptım ama negatif bu arada daha glmedi kırmızılar:1no2: bu ayda gecikicek sanırım neyse hayırlısı artık
canım ya inşallah gelmezler geç döllenme falandır belki.
slm kızlar dün benim günümdü test yaptım ama negatif bu arada daha glmedi kırmızılar:1no2: bu ayda gecikicek sanırım neyse hayırlısı artık
ay canim bende seni düsünüp duruyordum ne oldu diye...üzülme belki gec döllenme vardir yane hemen cikmaya bilir testlerde...birkac gün sonraya gelmezse kirmizilar, test yaparsin yine...insallah olur canim yaaaaaaaaa..kalbim ve dualarim seninle:Saruboceq:
Selam hoşgeldin canım
selam nasılsın?
Ben Karlsruhe denim canim. sende yurtdisindansin.. sen nerden? hangi sehirden?
Hm, bende köln e yakinim...
nasilsin dilaracim bugun, ne var ne yok??
uzakmisiz birbirimize… yoksa bizde burda bir yerde (Taksim Meydani gibi :-D) bulusurduk...
amin tatlim ya
goguslerim aciyo, belimin sol tarafnda bi agri var gerci sadece nie sol tarafi agriyo onu anlamis degilim ya, birde sabahlari uyaninca mide bulantilarim oluyo belki mide bulantisi sigaradandir die dusunuyorum
canim benim sigara yi cok mu iciyorsun… zararlidir biliyorsun dimi… bide düsük yasamissin. Sigararnin düsük nedeni olabilecegini de biliyorsundur. Keske biraksan. Biliyorum zordur ama. Bende eskiden iciyordum. ama hamislige karar verince biraktim.
sağol tatlım bakalım pek reglimde geleceğe benzemiyor ama bekliyorum şu an hayırlısı bende iyi sonuçlar çıkmasa bile inşallah sizler bebişinize kavuşursunuz bu ay opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?