Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

cok uzuldum cnm ama ayrica kutluyrum seni ne kadar pozitif seyler dusunuyorsun oyle,haklisin aslinda insallah dualarimizla inancimizla rabbim bigun hepimizin yuzunu guldurur

canım aslında geçen ay çok kötüydüm kendimi dinleyip durdum yok kasıklarım ağrıyo belim ağrıyo bilmem ne. düşünsekte düşünmesekde herşey olacağına varıyor. sadece stresimiz yanımıza kar kalıyor. etrafımda hamile kalan bayanlara bi bakıyorum yok işte zamansız oldu yok daha istemiyordum deyip duruyorlar bizde burada bi tarafımızı yırtıyoruz bebiş olsun diye. tedbir bizden takdir allahtan gerisi boş. rabbim herkese mutluluk nasip etsin

Pardon canım ya ben seni yanlış anlamışım ben hiç hap kullanamdım eşim korunuyordu.

slm kızlar dün benim günümdü test yaptım ama negatif bu arada daha glmedi kırmızılar:1no2: bu ayda gecikicek sanırım neyse hayırlısı artık

slm kızlar dün benim günümdü test yaptım ama negatif bu arada daha glmedi kırmızılar:1no2: bu ayda gecikicek sanırım neyse hayırlısı artık

ay canim bende seni düsünüp duruyordum ne oldu diye...üzülme belki gec döllenme vardir yane hemen cikmaya bilir testlerde...birkac gün sonraya gelmezse kirmizilar, test yaparsin yine...insallah olur canim yaaaaaaaaa..kalbim ve dualarim seninle:Saruboceq:

sağol tatlım bakalım pek reglimde geleceğe benzemiyor ama bekliyorum şu an hayırlısı bende iyi sonuçlar çıkmasa bile inşallah sizler bebişinize kavuşursunuz bu ay opuyorumnanaktan

Selam hoşgeldin canım

selam nasılsın?

iyiyim canim sen nasilsin… isyerindeyim de hemen yazamadim… kusura bakma

sağol tatlım bakalım pek reglimde geleceğe benzemiyor ama bekliyorum şu an hayırlısı bende iyi sonuçlar çıkmasa bile inşallah sizler bebişinize kavuşursunuz bu ay opuyorumnanaktan

insallah bebislerimiz bu ay bizimle olur, seninde olur canim...ama ben adetimi görecegim galiba, öyle hissediyorum...hayirlisi

ayseece ,sleepy kızlar yukarı gelmiycekmisiniz bakın gelmiycekseniz ben çıkıcam 10 dakika daha bekliycem sizi hadi çabuk gelin kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…