son 6 güne girdim ben de, hadi hayırlısı bakalım, pek ümidim yok aslında benim de ama belki bi sürpriz yapar meleğim :Saruboceq:
günaydın kızlar. maşallah herkeste bi umutsuzluk. yapmayın böyle ya...
Dilara seninle günümüz aynı galiba bende ayın 27-28 bekliyorum.Ama ben cumartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Sabredemiyorum valla
ben her ay aynı şeyleri yaşadım her ay bi umut bekleyip hep olumsuz sonuç aldım ama bunun en büyük nedeni umutlanmam değil kendimi hamilelik belirtilerine çok kaptırmam oldu. kendimi o kadar çok dinliyordum ki bedenimdeki en ufak bi değişikliğin sonucunda hamilemiyim acaba diye düşünüp duruyordum ama bu ay tartıya çıkmıyorum. aynanın karşısına geçip oram buram nasıl diye inceleyip durmuyorum. ateşimi ölçmüyorum. vs. vs. sürekli akıntım var mı diye kontrol etmiyorum o yüzden hala umudum var ama beklenti içerisinde değilim.
Ya kızlar bişey sorucam.Topil te bomboş amaCADIARZU Benim adetimin 7.günü .Yani dün arttık bitti.Ama dünden beri karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyor.Bu kadar erken ovulasyon olur mu ya
iyiyim bafocum sen nasılsın. görüşemedik kaç gündür. site bi garip davranıyo. aklına esiyo gelip gidiyo. azizeden iki gündür ses yok doktora gidecekti ama haberi gelmedi. inşallah herşey yolundadır
Ya kızlar bişey sorucam.Topil te bomboş amaCADIARZU Benim adetimin 7.günü .Yani dün arttık bitti.Ama dünden beri karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyor.Bu kadar erken ovulasyon olur mu ya
canım belki erken yumurtalayıp erken dollenme olur bence bos gecırme kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?