Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydınlar kızlarr...çalıştığım için erken giriyorum siteye..kasım 20. adet tarihim gerci bu ay pek umudum yoktu ama yinede bir ümüt dedim ama olmadı yine kırmızı kartı gördüm..azizecim beni aralık 19 yaz canım yine tutturamadık bu ay..ne yapalım kısmet değilmiş allahın dediği olur.umarım en kısa zamanad mutlu heberleele burda olurum..

selam kizlar günaydiiin. nasilsiniz???? ayyy ben gittikce heycanlaniyorum valla… nasil dayanacam???

günaydın kızlar...2 gundur sıte sorunluydu hiç girmedim.bu sürede yeni güzel haberlerimiz varmı?

son 6 güne girdim ben de, hadi hayırlısı bakalım, pek ümidim yok aslında benim de ama belki bi sürpriz yapar meleğim :Saruboceq:

Son düzenleme:
son 6 güne girdim ben de, hadi hayırlısı bakalım, pek ümidim yok aslında benim de ama belki bi sürpriz yapar meleğim :Saruboceq:

Hayirlisi canim. insallah bebisin seninledir. Geri sayim basliyor valla bende de son 8 gün. ay catliyacam valla bende

günaydın kızlar. maşallah herkeste bi umutsuzluk. yapmayın böyle ya...

ne yapsinlar canim yaaa… ümitlenmek istemiyorlar bastan. ümitlenip sonra da gercekten olmassa cok kötü olmaz en azindan...

Dilara seninle günümüz aynı galiba bende ayın 27-28 bekliyorum.Ama ben cumartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Sabredemiyorum valla

ben her ay aynı şeyleri yaşadım her ay bi umut bekleyip hep olumsuz sonuç aldım ama bunun en büyük nedeni umutlanmam değil kendimi hamilelik belirtilerine çok kaptırmam oldu. kendimi o kadar çok dinliyordum ki bedenimdeki en ufak bi değişikliğin sonucunda hamilemiyim acaba diye düşünüp duruyordum ama bu ay tartıya çıkmıyorum. aynanın karşısına geçip oram buram nasıl diye inceleyip durmuyorum. ateşimi ölçmüyorum. vs. vs. sürekli akıntım var mı diye kontrol etmiyorum o yüzden hala umudum var ama beklenti içerisinde değilim.

Dilara seninle günümüz aynı galiba bende ayın 27-28 bekliyorum.Ama ben cumartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Sabredemiyorum valla

ay ne güzel yaa. sonucu hemen ayni gün aliyormusun??? bizim burda kann testi yapmak icin doktora gidecen özel yazihanesine tabiki. randevu alacan (kim bilir ne zamana verirler&#8230 sonra hemende ayni gün de cikmiyor sonuc. yani iki gün falan sürüyor. ooooffff oooooffffff yani direk idrar testini de bekliyebilirim….

bizim burda 6 gün öncesinden yapabilecegin testler var… ama daha önce bu testler beni maalesef yanilttilar… iki kez hemde. galiba en iyisi beklemek

aynen :)
canımcım naber, nasılsın

iyiyim bafocum sen nasılsın. görüşemedik kaç gündür. site bi garip davranıyo. aklına esiyo gelip gidiyo. azizeden iki gündür ses yok doktora gidecekti ama haberi gelmedi. inşallah herşey yolundadır

Ya kızlar bişey sorucam.Topil te bomboş amaCADIARZU Benim adetimin 7.günü .Yani dün arttık bitti.Ama dünden beri karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyor.Bu kadar erken ovulasyon olur mu ya

Ya kızlar bişey sorucam.Topil te bomboş amaCADIARZU Benim adetimin 7.günü .Yani dün arttık bitti.Ama dünden beri karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyor.Bu kadar erken ovulasyon olur mu ya

canım belki erken yumurtalayıp erken dollenme olur bence bos gecırme kaydirigubbakcemile5

iyiyim bafocum sen nasılsın. görüşemedik kaç gündür. site bi garip davranıyo. aklına esiyo gelip gidiyo. azizeden iki gündür ses yok doktora gidecekti ama haberi gelmedi. inşallah herşey yolundadır

rüya forumunda da yakaladım seni kaydirigubbakcemile5

canım belki erken yumurtalayıp erken dollenme olur bence bos gecırme kaydirigubbakcemile5

yok canim en kissa adet dönemi 25 gün oluyor… hadi bir iki yada üc gün de senin ki daha az olsa bile bu 21 yada 22 gün yapar. ama eger 7. gün de yumurtlama dersen o zaman adet dönemin 14 gün olur ki bu imkansiz… bence sen üsütmüssün canim… ayaklarini sicak tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…