Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşallahhh canım benimmmm...benimkilerde normal büyümüştü ama vurdu sanırım çatlama zamanını net bilmek adına yapılıyor bakalım bu ay ara verdik inşallah önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam...

portakalsuyu geçmiş olsun canım dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut mutlaka

Sağol canım valla nasıl üşüttüm bende anlamıyorum gündüz hala çok sıcak Antalya gecede evde klima(sıcakta) hiç kapanmıyor.Ne zaman soğuk gördümde üşüttüm anlamadım ama nefes alırken bile kaburgalarım batıyor sanki (

ay ozmoscum canım olurmu hiç öle şey sizler bizim kıymetlimissiniz:))) nasıl geçiyor canım herşey yolundamıı? biz dertliler kendi derdimize daldık galiba ...

ah canım ya kıyamam antalyada hala yazdır evt burda diz boyu kar var

a&s
ayşeyıldırım senmisin canımm

sağol allah razı olsun tatlım
sende görmedin demi kırmızılar inşlhhh bebiş vardır yaa test yaptınmı canım

kusmalar falan biraz agır geçiyo ama idare eder azizeden haberi olan varmı kızlar diger topcimi silerlerse ggirmem falan diyodu topici silinmiş baktım ondan girmiyo bu kız galiba bide şey diycem kızlar çok stres yapınca olmuyo gerçekten relax olucaz tememmi

ya geçen azize doktora gidicem dedi bidahada gelmedi,valla bende merkalandımm.diğer topiği niye sildilerki anlamadım...
özgecim yukarı gel tatlım ya sohbet edelim...

kızlar ben bal kürünü yapamadımm cenazeden dolayı
artık bu ay da geçti reglimin 10 günü bugün
15 gün soğan kürüna başliyim diyorum :gitme:

ya geçen azize doktora gidicem dedi bidahada gelmedi,valla bende merkalandımm.diğer topiği niye sildilerki anlamadım...
özgecim yukarı gel tatlım ya sohbet edelim...
valla biri farkederlerse silerler diyodu oda sildi galiba ona kızdı galiba azizedeyasakkelime

a&s
ayşeyıldırım senmisin canımm

sağol allah razı olsun tatlım
sende görmedin demi kırmızılar inşlhhh bebiş vardır yaa test yaptınmı canım

canım benim evt
sabah test yaptım negatif malesef ama gelen giden yok henüz tatlım sen tahlillerini yaptırdınmı

Diğer topiğinizi kapatmışlar bir kaç gün oldu.Azizenin bir yazısını görmüştüm.Bu topiğide kapatırlarsa ben bir daha girmem KK'ya gibi birşeydi.Sanırım canı sıkıldı kapanmasına o yüzden girmiyor.

slm kızlar gene ben geldim opuyorumnanaktan
işlerimi çabucak yaptım kızlar sohbete ulaşmak için kaydirigubbakcemile3
portakal suyu canım özeline bakarmısın

eee burası var ya burda devam ediyoruz işte nolcak,aynı izimde topikler var ondan demekki sildiler..azize gel artık topiğineeeee...

adaşım belkide geç döllenmedir 2 gün geçmiş inşlhh görmezsin kırmıızlarıda cumartesi tekrar yaparsın

memlekette olduğum için tahlilimi yaptıramadım canım salı günü gidicem inşlhh düşmüştür bakalım bu ay adet düzenleyicide kullanmıycam
7 aydır kullanıyorum reglimin 15 günü başlıyorum sabah akşam 10 gün içiyorum 3 4 gün sonra regl oluyodum bu ay ilacım bitmişti sadece 3 gün içebildim ama herzamankinden erken oldum herhalde düzensiz olmamın nedeni tiroidmiş ve düşmüş olduğu için diye düşünüyorum
ayyyy benide unutmamışsın yani tahlilimi felan sevindim valla yaaaa teşkkr ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…