Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım adaşım unuturmuyum
ben kırmızılaı bekliyorum ama bebiş gelirse süper olur yinede umutlanmak istemiyorum
inş salı günü güzel sonuçlarla gelirsin

canım regl belirtileri varmı

ayy hadi sen bu ay mutlu haberi ver inşlhh da bende arkadna geleyimm
bende ovlsyn testi yapayım yarın başlim diyorum ama acaba ymrtlma olmuşmudur diyede boşa denemiyim diyorum yaa

inşlhh canım yarın arayıp randevu alıcam bakalım ama kilo verdim ilaç verdirir demişti dktrum tabi eski kiloma ineceğime hiçç inanmıyorum ama bakalım

ay canım ınsaallah ya ınsallah gelır bebek

canım maşallah 9 hafta olmuussun ay nasıl zaman gecıyor acaba kırmızılar gelıcekmı dıye beklerken bebıs olmus 9 hafta kaydirigubbakcemile3

valla zaman ne çabuk geçiyor eylülde başlamıştım burda dostluklar kazanmaya nerdeyse aralaık oldu...

canım belim çok ağrıyor bide sabhtan beri göğsüm acıyor regl olacağımda olmaz bunlar bide kasığıma sanki bıçak batıyor
sen testlere başla çalışmayıda unutma güzel haberlerini alıcaz inş
teşkilata nefer lazımdelikafadulden

ooo sen herşeyi yaşıyosun canım benim
inşlhh hamişsndrrrrrrr içimede hep öle doğmuştu zaten bu ayy senin için
valla çlşmya başlamay üşeniyorum zaten bugün geldim yol yorgunluğu felann
sen yarın bi test daha yap bence sabah idrarı ile

teşkilatımız çoğalsınnn vatana millete hayırlı evlatlar olurlar inşlhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

tamam adaşım ama yarın test yapamam çünkü testim yok biraz daha zamangeçsin kan testi yaptırırım olmazsa
kızlar hepinize iyi geceler ben kaçıyorum
size iyi sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…