adaşım belkide geç döllenmedir 2 gün geçmiş inşlhh görmezsin kırmıızlarıda cumartesi tekrar yaparsın
memlekette olduğum için tahlilimi yaptıramadım canım salı günü gidicem inşlhh düşmüştür bakalım bu ay adet düzenleyicide kullanmıycam
7 aydır kullanıyorum reglimin 15 günü başlıyorum sabah akşam 10 gün içiyorum 3 4 gün sonra regl oluyodum bu ay ilacım bitmişti sadece 3 gün içebildim ama herzamankinden erken oldum herhalde düzensiz olmamın nedeni tiroidmiş ve düşmüş olduğu için diye düşünüyorum
ayyyy benide unutmamışsın yani tahlilimi felan sevindim valla yaaaa teşkkr ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar yarın kürtaj olacağım çok korkuyorum ve tedirginim bana çok dua edin genel anestezimi olsam yoksa lokalmi buna karar veremedim....
evt cnm ilk kez yaptırdım buay 10 11 12 13 14 15 günler çalıştık arka arkaya oldu ama kaçırmayalım dediik cnm iğnede vurmadı bana cnm normal düzeyde büyüdü çatladı valla benimde ençok korktuğum şey kist tatlım çok çektiğim için umarım o gider bebiş gelir inşallah
kusmalar falan biraz agır geçiyo ama idare eder azizeden haberi olan varmı kızlar diger topcimi silerlerse ggirmem falan diyodu topici silinmiş baktım ondan girmiyo bu kız galiba bide şey diycem kızlar çok stres yapınca olmuyo gerçekten relax olucaz tememmi
canım regl belirtileri varmı
ayy hadi sen bu ay mutlu haberi ver inşlhh da bende arkadna geleyimm
bende ovlsyn testi yapayım yarın başlim diyorum ama acaba ymrtlma olmuşmudur diyede boşa denemiyim diyorum yaa
inşlhh canım yarın arayıp randevu alıcam bakalım ama kilo verdim ilaç verdirir demişti dktrum tabi eski kiloma ineceğime hiçç inanmıyorum ama bakalım
valla zaman ne çabuk geçiyor eylülde başlamıştım burda dostluklar kazanmaya nerdeyse aralaık oldu...
evet canım amaçok iyi geliyor insana burası paylaşıyoruz herşeyii ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?