Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar yarın kürtaj olacağım çok korkuyorum ve tedirginim bana çok dua edin genel anestezimi olsam yoksa lokalmi buna karar veremedim....

slm kızlar be geldim,nasıl keyifler..
ayşece arkadaşım sağolasın benimle ilgili yorumun için,inşallah şubata kadar kalırım hislerin doğru çıkar..çok hoşuma gitti ve morallendim canım sağolasın.....

hoşgeldin cnm ben bugün topiğin bekçisi oldumkaydirigubbakcemile3 geleni karşılıorum gideni uğurluyorum :hulya:

kızlar yarın kürtaj olacağım çok korkuyorum ve tedirginim bana çok dua edin genel anestezimi olsam yoksa lokalmi buna karar veremedim....

Selam canım.Korkma Allah sağlık versin inşallah.Bence genel anestezi olmalısın.Tabi gerekli değerlendirmelerin yapılması gerekiyor doktor sana bırakırsa senin genel anesteziyi seçmeni tavsi ederim.

sağol canım hoşbuldumm:))) aman ne güzel valla kimseler yok zaten kaç gündür üzülüyorum ya çok alıştık buraya...

Bu arada benim yengemin de ilk bebeğinde kanaması oldu ve düşük yaptı.Lokal olmuştu,uyuşturulmasına rağmen o bölge, içerden biz hep yengemin bağrışlarını duyduk.Bi kere görünce bile doktorun elindekileri,onların konuşmalarını etkileniyormuş insan.O korkuyu yaşamanı istemem.Genel ol senin için bir sakıncası yoksa uyandığında herşey bitmiş olur.Allah yardımcın olsun canım.

Son düzenleme:

Canım ben de genel anestezi olmanı öneririm.Gerçi doktor seçenek sunmuyor ama lokal çok kötü olurdu zaten.Ben genel anestezi ile oldum.Nasıl oluyor anlamıyorsun bile.Acı yok,his yok.Hiç korkma...:teselli:

portakalcım bişi sorucam bende belirti aramıyim düşünmeyim diorum ama hiçbişi yokmu sendede yoksa varmı belirti cnm merak ettim?

çok teşekkür ederim kızlar tamam o zaman genel anestezi olayım ama şuana kadar hiç narkoz almadığım için nedense sanki uyuyup uyanamıcam gibi değişik bi his var tabi narkozu ona göre ayarlıyorlardır ama ne biliyim iştee...

portakalcım bişi sorucam bende belirti aramıyim düşünmeyim diorum ama hiçbişi yokmu sendede yoksa varmı belirti cnm merak ettim?

Yok canım ben hiç bi tarafıma bakmıyorum önceki aylardaki gibi.Belirti aramıyorum.Zaten böbreklerimi üşütmüşüm.Göğüs kafesim ve sırtım çok ağrıyor,Şimdi de belime indi ağrı.Çok halsizim.Hasta olduğum için hamileliğe yormuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…