Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

buketcim henüz gelmedi kırmızılar ama test yaptım bugün negatif bekliyorum
portakal suyu sen nasılsın canım

selmalar kızlar ıssız buralar demişsiniz evet dogruda ben kaç gündür giremiyorum siteye sinir olup kapaatıyorum tatlişoglum geçmiş olsun canım bir an evvel saglıgına kavuşman dilegiyke:teselli:

Biliyor musun aynı şeyi ben de hissetmiştim.Ve ben de ilk kez narkoz alacaktım.Ama inan bana hiç korktuğun gibi değil.Hem hastane ve doktor seçimin iyiyse ; korkmana hiç gerek yok

tatlişoğlum çok geçmiş olsun inşallah kolay geçer operasyn
kürtaj lafı benim tüylerimi ürpertiyor
inşallah yine gelir bebişin üzme kendini

ilk dogumun normalmiydi canım ben sezeryan olmuştum kusma n falan olmazsa rahat geçer bence uyanıyosun ya içini ferah tut

portakalcım geçmiş olsun cnm beklicez başka yapçak bişi yok
tatlişoğlum ben 7 saatlik bir ameliyat geçiridm korkma hayırlısıyla uyanırsın.
ayşecim geç döllenme falan olabilirmi cnm acaba?

Benim bugün karnım çok ağrıdı, hala da ağrıyor.Adetimin 7. günü ovulasyon için çok erken dimi kızlar?

cnm kaç günde geliyor adetin erken gibi benim 25 26 gün oluyor 13.gün yumurtam çatlıyor düşün yani 10.günden başla en iisi

tatlışoğlum inşallah çabucak atlatırsın canım içini ferah tut nolur.herşeyin yolunda gitmesini diliyorum canımm,büyük geçmiş olsun...

Sen kötü şeyler düşünme canım.Zaten görmemen daha iyi,sonra üzülürsün,aklından gitmez o sahneler ama ilaç duyarlılığın ve daha önce geçirdiğin hastalıkların ciddiyeti vb. şeylerde önemli.Yani doktorun senin durumuna göre karar vermesi gerekiyor.

tatlişoğlum ben 7 saatlik bir ameliyat geçiridm korkma hayırlısıyla uyanırsın.
ayşecim geç döllenme falan olabilirmi cnm acaba?

canım olabilir ama ben bu umudakapılmak istemiyorum
kist filan olmasın yeter canım hayırlısı

cnm kaç günde geliyor adetin erken gibi benim 25 26 gün oluyor 13.gün yumurtam çatlıyor düşün yani 10.günden başla en iisi

Ya kürtajdan öce 28 günde birdi,şaşmadan. 2 ay öne 25 günde oldum.Bu son iki ay 27 günde. Yani 28 i bulamadım daha.Stresten mi böyle oluyor anlamıyorum ki.Aslında son 1 aydır daha rahatım bu konularda ama....

çok sağolun kızlar içimi ferahatıyorsunuz

canım ilk doğumum normal doğumdu ama o zaman hiçbişeyden habersizdim ne biliyim doğumun ne olduğunu bilmiyordum şimdi herşeyin farkında olunca biliyosun yaniii....

slm kızlar nasılsınız
tatlişoğlum canım çok üzüldüm durumuna herşeyin hayırlısı vardır bundada sizin için bir hayır allah yardımcın olsun korkma dua et
:1hug:

zorxx canım sende yumurta takibi yaptırdın dime canım..sadece yumurtlama günlerindemi çalıştın.bana iğneden sonra 12. 36. sattler ve sonrasındada regl e kadar günaşırı dedide canım ondan sordum.gerçi benim tüm düzenli çalışmalara rağmen olmadı,hatta üç yumurtam olmuştu biri çatlamamış ve kistolmuş.bu ay çalışma yok doğum kontrol hapıyla eritmeye çalışıyoruz.umarım bir ayda geçerde daha fazla beklemek zorunda kalmayız..senin içinde hayırlısı olsun canımcım..

buketcim henüz gelmedi kırmızılar ama test yaptım bugün negatif bekliyorum
portakal suyu sen nasılsın canım

Sağol canım ama hastayım,böbreklerimi üşütmüşüm her tarafım ağrıyor (
Sen nasılsın?

Teşekkür ederim canım,doğru diyorsun beklemekten başka çare yok

evt cnm ilk kez yaptırdım buay 10 11 12 13 14 15 günler çalıştık arka arkaya oldu ama kaçırmayalım dediik cnm iğnede vurmadı bana cnm normal düzeyde büyüdü çatladı valla benimde ençok korktuğum şey kist tatlım çok çektiğim için umarım o gider bebiş gelir inşallah

adaşım ayşe ben kullanıcı adımı değiştirdim
başın sağolsun Allah geride kalanlara sağlık ve sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…