çok teşekkür ederim kızlar tamam o zaman genel anestezi olayım ama şuana kadar hiç narkoz almadığım için nedense sanki uyuyup uyanamıcam gibi değişik bi his var tabi narkozu ona göre ayarlıyorlardır ama ne biliyim iştee...
ilk dogumun normalmiydi canım ben sezeryan olmuştum kusma n falan olmazsa rahat geçer bence uyanıyosun ya içini ferah tutçok teşekkür ederim kızlar tamam o zaman genel anestezi olayım ama şuana kadar hiç narkoz almadığım için nedense sanki uyuyup uyanamıcam gibi değişik bi his var tabi narkozu ona göre ayarlıyorlardır ama ne biliyim iştee...
Benim bugün karnım çok ağrıdı, hala da ağrıyor.Adetimin 7. günü ovulasyon için çok erken dimi kızlar?
çok teşekkür ederim kızlar tamam o zaman genel anestezi olayım ama şuana kadar hiç narkoz almadığım için nedense sanki uyuyup uyanamıcam gibi değişik bi his var tabi narkozu ona göre ayarlıyorlardır ama ne biliyim iştee...
portakalcım geçmiş olsun cnm beklicez başka yapçak bişi yok
tatlişoğlum ben 7 saatlik bir ameliyat geçiridm korkma hayırlısıyla uyanırsın.
ayşecim geç döllenme falan olabilirmi cnm acaba?
cnm kaç günde geliyor adetin erken gibi benim 25 26 gün oluyor 13.gün yumurtam çatlıyor düşün yani 10.günden başla en iisi
buketcim henüz gelmedi kırmızılar ama test yaptım bugün negatif bekliyorum
portakal suyu sen nasılsın canım
portakalcım geçmiş olsun cnm beklicez başka yapçak bişi yok
zorxx canım sende yumurta takibi yaptırdın dime canım..sadece yumurtlama günlerindemi çalıştın.bana iğneden sonra 12. 36. sattler ve sonrasındada regl e kadar günaşırı dedide canım ondan sordum.gerçi benim tüm düzenli çalışmalara rağmen olmadı,hatta üç yumurtam olmuştu biri çatlamamış ve kistolmuş.bu ay çalışma yok doğum kontrol hapıyla eritmeye çalışıyoruz.umarım bir ayda geçerde daha fazla beklemek zorunda kalmayız..senin içinde hayırlısı olsun canımcım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?