Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar bu ay ben çok mutluyum yaaa... böyle içimde sebepsiz bi rahatlama bi ferahlık. hamilemiyim acaba diye düşünmemek ne kadar güzel bişimiş...

kızlar günaydın hayırlı cumalar
ben regl oldum malesef

aysecim çok üzüldüm ama kısmet değilmiş tatlım ya belkide hayırlısı böyleydi nolur stres yapma kendini üzme olurmu yeni ay yeni umut tatlım bak çok şükür hala umutlarımız var önümüzdeki ay çok çalışırsın bebişin hayırlısıyla gelir inşallah tatlım :Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

rabbim herkese güzellikler nasip etsin. bugün cuma topicin ilk sayfasını açıp oradaki herkes için ayrı ayrı dua edeceğim. hadi sizde gelin en fazla 10 dk alır. isim isim dua edelim tüm bebiş bekleyen arkadaşlarımıza. ve hamiş olanlara da. bu gün cuma birbirimizi dualarımızla da yalnız bırakmayalım.

Kızlar ben çatlicam yaa, kendimi test yapmamak için zor tutuyorum, geçen ay 25 inde oldum, yumurtlama günüm de 9 yada 10 uydu, şimdi test yapsam kanda çıkar mı sizce dayanamıyorum artık yaa hadi bugün dayandım diyelim, ama yarın sabah erkenden gidip kanda saktırmak istiyorum yaaa, hiç bukadar sabırsızlanmamıştım, siz nasıl başediyosunuz bu heyecanla, çatlicam ben bi de dün kasıklarımda acayip sancım oldu akşama kadar, içerden geriyolar beni sanki, psikolojik midir nedir anlamadım, çok kötüyüm ben, valla psikolojim bozuldu, biri bana bi akıl versin yaaa nolur ((((((((((

kızlar üzgünüm aslında salı günü dr.gittim ulturasonda bebek gözükmedi kese boş gözüküyo 6haftalık oldum ama görünmesi gerek...dr.1hafta bekleyelim dedi belki geç döllenme olmuştur diye.
yine gözükmezse kürtaj olcam kızlar çok canım sıkkın ve mutsuzum

canım sana kolaylık olsun

KIZLAR AZIZE GELINCE ONA KOLAYLIK OLSUN

defhne..............................14 kasım- (umudu aralık ayına inşallah)
gamzelim.66.....................14 kasım
dilemma...........................14 kasım
ayseece...........................14 kasım
berrakada.........................14 kasım
tek0633............................15 kasım - bebek geliyoooo-
devereux...........................16 kasım
ayseyildirim.........................17 kasım- (umudu aralık ayına inşallah)-
melish83...........................17 kasım
nevki................................17 kasım
y3s3min...........................17 kasım
saansli..............................18 kasım
yusufum............................18 kasım (umudu aralık ayına inşallah)
sekerpembem...................18 kasım
dilek_sudem.....................18 kasım
korunur..............................20 kasım (umudu aralık ayına inşallah)
hatice_48.........................20 kasım
asoka...............................23 kasım
hayal1403.........................20 kasım
melis83............................21 kasım
yasemeen.........................21 kasım
askisi............................................(umudu aralık ayına inşallah)
karayaz.............................10 aralık

DURUMUMUZ NEDIR SON?

YENI MUJDELER BEKLIYORUZ INSAALHHH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…