kızlar üzgünüm aslında salı günü dr.gittim ulturasonda bebek gözükmedi kese boş gözüküyo 6haftalık oldum ama görünmesi gerek...dr.1hafta bekleyelim dedi belki geç döllenme olmuştur diye.
yine gözükmezse kürtaj olcam kızlar çok canım sıkkın ve mutsuzum
kızlar üzgünüm aslında salı günü dr.gittim ulturasonda bebek gözükmedi kese boş gözüküyo 6haftalık oldum ama görünmesi gerek...dr.1hafta bekleyelim dedi belki geç döllenme olmuştur diye.
Kızlar ben çatlicam yaa, kendimi test yapmamak için zor tutuyorum, geçen ay 25 inde oldum, yumurtlama günüm de 9 yada 10 uydu, şimdi test yapsam kanda çıkar mı sizcedayanamıyorum artık yaa hadi bugün dayandım diyelim, ama yarın sabah erkenden gidip kanda saktırmak istiyorum yaaa, hiç bukadar sabırsızlanmamıştım, siz nasıl başediyosunuz bu heyecanla, çatlicam ben bi de dün kasıklarımda acayip sancım oldu akşama kadar, içerden geriyolar beni sanki, psikolojik midir nedir anlamadım, çok kötüyüm ben, valla psikolojim bozuldu, biri bana bi akıl versin yaaa nolur ((((((((((
tatlişoğlum un yaşadıklarını yaşamazsın inşallah.geç döllenmedir inşallah.Allah yardımcın olsunkızlar üzgünüm aslında salı günü dr.gittim ulturasonda bebek gözükmedi kese boş gözüküyo 6haftalık oldum ama görünmesi gerek...dr.1hafta bekleyelim dedi belki geç döllenme olmuştur diye.
günaydın kızlar....
merhaba arkadaşlar benide aranıza alır mıısnız?
Yine gözükmezse kürtaj olcam kızlar çok canım sıkkın ve mutsuzum
aldık bile :lepi:
hoşgeldin...
Teşekkür ederim Bafo,hoşbulduk..Bende hamile kalmaya çalışıyorum.4 ay oldu bebek çalışmları için ama hala tık yok.. kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin tatlım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun :Saruboceqpuyorumnanaktan
çok teşekkürler,isteyen herkes kavusur inşallah..:1hug:
En kısa zamanda uygun bir iş bulursun inşallah ama bu fırsatı da iyi değerlendir.Evde olmakta çok iyidir valla.Tadını çıkar iş bulana kadariyiym portakalcım napim işsiz kaldım kızlar bende evdeyim :sinifsinif:
Pazartesiye kalması iyi olmuş o zaman hiç değilse 2 gün kalıyor aklında ne test varsa yaparsın :)) Kendini dinleme canım.Kafamız rahat diyoruz ama okudukça böyle bizimde aklımıza sokma öle şeyler :)) Öğretmen misin sen?Portakal suyum canım benim haklısın ama tam yok diyorum olmicak, hiçbi belirti yok ki diyorum, rahatlatıyorum kafamı, düşünmemeye çalışıyorum, inadına yapar gibi kasıklarıma bi sancı vuruyo, yine giriyo aklımaacayip gazım var bitürlü kurtulamadım yaa, varsa da yoksa da biran önce öğrenip rahatlamak istiyorum, bugün gidicektim kan vericektim sabah sağlık ocağında, okulda işlerim çoktu çıkamadım, yarın sabah da sınav görevim var, kalacak pazartesiye, ben de ozamana kadar kendimi yeyip bitiricem artık mafoldumben
amin tatlım amin beklenen yada beklenmiyen diyelim adet tarihin yakınmı tatlım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?