Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım dur hemen neden kötüyü düşünüyorsun... belki dediği gibi geç döllenmiştir.Belki makidnede sorun vardır. belki kendi görememiştir.

1 hafta sonra inş. rahatlıcaksın:Saruboceq:

azize üzme kendini cnm umarım bu sıkıntının sonu hayırlı olur bu sitede öyle şeylerde okuduk ne olcağı hiç belli olmaz.

ayşe kırmızılar gelmiş tatlım üzülme ii olmuş gecikiyo insan ümitleniyo bana öle yapmıştı bikere 4 gün gelmedi nerdeyse doğurcaktım kaydirigubbakcemile3gelecek aya inşallah.

cnm dur bakalım üzülme hemen ben boş gebelik geçirdim ama 7 bcuk haftalıkken görmedik doktor yinede 1 hafta bekletti düşün sen daha 6 haftalıksın bi günde bile nasıl gelişiyolar herseyin hayırlısı bitanem bence hemen umutsuzluga kapılma nolur

bafocum çok incesin teşekkür ederim.
azize canım buradaki herkes seni çok merak etti. ama şükür haberini alabildik. fıstık anne kötü şeyler düşünme ne olur. inşallah herşey yolnda gider ve 1 hafta sonunda bebişini görürsün.

ayy canım bi sakinleştiremedik seni..Ne kadar paniksin yaa.az kaldı az daha sık dişini.Stres yaparak daha çok zarar veriyorsun kendine

tatlişoğlum un yaşadıklarını yaşamazsın inşallah.geç döllenmedir inşallah.Allah yardımcın olsun

günaydın kızlar....

Günaydın naber?

ah canım kıyamam nazaramı geldın noldu sana hıcmı gorunmedı bebegın ılk defamı doktora gıttın canım seen ınsallah gec dollenmedır yaaa

Portakal suyum canım benim haklısın ama tam yok diyorum olmicak, hiçbi belirti yok ki diyorum, rahatlatıyorum kafamı, düşünmemeye çalışıyorum, inadına yapar gibi kasıklarıma bi sancı vuruyo, yine giriyo aklıma acayip gazım var bitürlü kurtulamadım yaa, varsa da yoksa da biran önce öğrenip rahatlamak istiyorum, bugün gidicektim kan vericektim sabah sağlık ocağında, okulda işlerim çoktu çıkamadım, yarın sabah da sınav görevim var, kalacak pazartesiye, ben de ozamana kadar kendimi yeyip bitiricem artık mafoldumben

çok sağolun kızlar desteyiniz için...kaç gündür uğrayamadım çok sıkkınım yinede sizlere bi bakıyım dedim...iyikide bakmışım çok iyi geldi sizlerle sohpet.
hepinize çooooooookk teşekkür ederim güzellerim benim.

iyiym portakalcım napim işsiz kaldım kızlar bende evdeyim :sinifsinif:
En kısa zamanda uygun bir iş bulursun inşallah ama bu fırsatı da iyi değerlendir.Evde olmakta çok iyidir valla.Tadını çıkar iş bulana kadar

Pazartesiye kalması iyi olmuş o zaman hiç değilse 2 gün kalıyor aklında ne test varsa yaparsın :)) Kendini dinleme canım.Kafamız rahat diyoruz ama okudukça böyle bizimde aklımıza sokma öle şeyler :)) Öğretmen misin sen?

amin tatlım amin beklenen yada beklenmiyen diyelim adet tarihin yakınmı tatlım opuyorumnanaktan

Evet yakın 22 Kasım gibi olmam gerekir ama net bir tarihim yok bazen 3-5 gün atıyor..Ama hiç bir belirtim yok o yüzden bu ay sanmıyorum birşey oldugunu..Senin bebeğin var mı?Yoksa ne zamandır bebek planlıyorsun?

bayram haftası coşucaz sanırım kızlar inşallah çifte bayram yaşarız baya var 25 26 sını bekleyen kızlarkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…