çok sağolun kızlar desteyiniz için...kaç gündür uğrayamadım çok sıkkınım yinede sizlere bi bakıyım dedim...iyikide bakmışım çok iyi geldi sizlerle sohpet.
hepinize çooooooookk teşekkür ederim güzellerim benim.
Evet yakın 22 Kasım gibi olmam gerekir ama net bir tarihim yok bazen 3-5 gün atıyor..Ama hiç bir belirtim yok o yüzden bu ay sanmıyorum birşey oldugunu..Senin bebeğin var mı?Yoksa ne zamandır bebek planlıyorsun?
Çok sıkıcı bir gün.Konuşun bari kızlar kimsenin keyfi yok heralde
Günaydin kizlar, bende kirmizi kart gördüm, bu ay saf disi kaldim malesef...ama olsun, insallah bi dahaki ay olur...insallah sizlerden güzel haberler aliriz...
YA BENDE AZıZE YE TAKILDIM. UMARIM DR GOREMEMISTIR HAFTAYA GORUR DE RAHATLAR KIZ.
NE VAR NE YOK CANIM
BEIMDE WALLA SAKA MAKA 2 HAFTAM KALDI REGL E...BE TABI ASILAMAYAAAAA:lepi:
amin tatlım inşallah önümüzdeki ayda senden güzel haberler alırız yanlız senin adetine daha birkaç gün daha yokmuydu yanlış hatırlamıyorsam erken mi oldun tatlım
Günaydin kizlar, bende kirmizi kart gördüm, bu ay saf disi kaldim malesef...ama olsun, insallah bi dahaki ay olur...insallah sizlerden güzel haberler aliriz...
inşallah tatlım önümüzdeki ay gelir bebişin
insallah canim insallah bebisim bi dahaki ay gelir...güzel haberleri bekliyorum senden bu ay
valla bnde istiyorum güzel haber vermek ama napalım kısmet bekliyelim bakalım olmazsada önümüzdeki ay gelsin bebişlerimiz opuyorumnanaktan
Evet canim, sabirla beklkeyelim
neese ben ciktim, insallah senden güzel haberi alirim bi daha ki girdigimde:CüvCüv:
görüsürüz canlarim
selam arkadaşlarrr opuyorumnanaktan
tatlişim çok üzüldüm canım Rabbim bidaha aynı üzüntüyü yaşatmasın :gitme:
Azizecim sende üzülme. biçok kişide kese görünmeyip sonradan herşeyin yolunda gittiğini gördüm ben. güzel düşün ki güzel olsun inş opuyorumnanaktan
hepinizi iyisinizdir inşallah arkadaşlar.
yasemincim senden naber? test yapmadın mı hala?
slm tatlım adetim 1 .gün geçtikten sonr yapmıştım canım negatifti artık bekliyorumm hafta sonuna kadar o yüzende yapmıyacam canım
bence de bekle canım. sonra morali bozuluyor insanın. inş hamilesindir yaaa senden umutluyum buay kaydirigubbakcemile5
Rabbim mübarek cuma günü hürmetine hepimizi evlatlarımıza kavuştursun inş :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?