Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azize doktra ne zaman gideceksin canım bize hemen haber ver olurmu çok merak ediyoruz tatlım inşallah herşey normak çok güzel çıkar ikinci kez güzel haberlerle gelirsin bize inşallah :Saruboceq::teselli:

her ne kadar bazen yalnız kalmak istesek te yalnızlığın bize iyi geleceğini zannetsekte aslında her zaman başkalarının desteğine ihtiyacımız var. rabbim inşallah sevincini yarım bırakmasın

Evet yakın 22 Kasım gibi olmam gerekir ama net bir tarihim yok bazen 3-5 gün atıyor..Ama hiç bir belirtim yok o yüzden bu ay sanmıyorum birşey oldugunu..Senin bebeğin var mı?Yoksa ne zamandır bebek planlıyorsun?

tatlım sen stres yapma inşallah herşey yolundadır en kısa zamanda olur inşallah burdaki çoğu arkadaşımızın bende dahil hiçbi sorun yokken stres yapıp kafaya takıyoruz ve sonuç bebişimiz gelmiyo ben 10 aylık evliyim ilk bebişim olucak inşallah hayırlısıyla bi gelse meleğim :Saruboceq:

Günaydin kizlar, bende kirmizi kart gördüm, bu ay saf disi kaldim malesef...ama olsun, insallah bi dahaki ay olur...insallah sizlerden güzel haberler aliriz...

Günaydin kizlar, bende kirmizi kart gördüm, bu ay saf disi kaldim malesef...ama olsun, insallah bi dahaki ay olur...insallah sizlerden güzel haberler aliriz...

amin tatlım inşallah önümüzdeki ayda senden güzel haberler alırız yanlız senin adetine daha birkaç gün daha yokmuydu yanlış hatırlamıyorsam erken mi oldun tatlım

YA BENDE AZıZE YE TAKILDIM. UMARIM DR GOREMEMISTIR HAFTAYA GORUR DE RAHATLAR KIZ.

NE VAR NE YOK CANIM

BEIMDE WALLA SAKA MAKA 2 HAFTAM KALDI REGL E...BE TABI ASILAMAYAAAAA:lepi:

Bilmiyorum ya nasılım şuan.Sitede gezerken sağlık bölümündeki psikoloji topiklerine takıldım, bir kaç şey okudum moralim bozuldu.Çok hassasım etkileniyorum hemen.Dünde trafikte arkada ambulans vardı ışıktan yol açmaya çalışıyoruz insanlar anlamıyorlar.O sren sesini duydum gözlerimden yaşlar boşaldı...Sabah ne kadar neşeliydim şimdi yine bir anda suratım asıldı...
Hiç birşey göründüğü gibi değil,dertsiz kul yok.

ınşallah hayırlı sonucu alırsın aşılamadan sonra,Yüzün güler.

amin tatlım inşallah önümüzdeki ayda senden güzel haberler alırız yanlız senin adetine daha birkaç gün daha yokmuydu yanlış hatırlamıyorsam erken mi oldun tatlım

Ben dün bekliyordum, aksam gec saatlerde oldum...olsun zaten dua ederken derdim ki hayirlisiysa olsun, hayrilisi degilse olmasin...demekki degilmis, Allah insallah bi daha ki ay verir bebisi...

valla bnde istiyorum güzel haber vermek ama napalım kısmet bekliyelim bakalım olmazsada önümüzdeki ay gelsin bebişlerimiz opuyorumnanaktan

Evet canim, sabirla beklkeyelim
neese ben ciktim, insallah senden güzel haberi alirim bi daha ki girdigimde:CüvCüv:
görüsürüz canlarim

selam arkadaşlarrr opuyorumnanaktan

tatlişim çok üzüldüm canım Rabbim bidaha aynı üzüntüyü yaşatmasın :gitme:

Azizecim sende üzülme. biçok kişide kese görünmeyip sonradan herşeyin yolunda gittiğini gördüm ben. güzel düşün ki güzel olsun inş opuyorumnanaktan

hepinizi iyisinizdir inşallah arkadaşlar.

yasemincim senden naber? test yapmadın mı hala?

slm tatlım adetim 1 .gün geçtikten sonr yapmıştım canım negatifti artık bekliyorumm hafta sonuna kadar o yüzende yapmıyacam canım

slm tatlım adetim 1 .gün geçtikten sonr yapmıştım canım negatifti artık bekliyorumm hafta sonuna kadar o yüzende yapmıyacam canım

bence de bekle canım. sonra morali bozuluyor insanın. inş hamilesindir yaaa senden umutluyum buay kaydirigubbakcemile5

Rabbim mübarek cuma günü hürmetine hepimizi evlatlarımıza kavuştursun inş :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…