kızlar üzgünüm aslında salı günü dr.gittim ulturasonda bebek gözükmedi kese boş gözüküyo 6haftalık oldum ama görünmesi gerek...dr.1hafta bekleyelim dedi belki geç döllenme olmuştur diye.
yine gözükmezse kürtaj olcam kızlar çok canım sıkkın ve mutsuzum
benim bu ay yumurtlama dönemim bayrama denk geliyor. köye gidecektim vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bebek daha önemli şuan kaydirigubbakcemile3
( üzüldüm gerçekten canım.Bir önceki adetin ne zaman başlamıştı?
Bu arada herkese günaydın
aysecim çok üzüldüm ama kısmet değilmiş tatlım ya belkide hayırlısı böyleydi nolur stres yapma kendini üzme olurmu yeni ay yeni umut tatlım bak çok şükür hala umutlarımız var önümüzdeki ay çok çalışırsın bebişin hayırlısıyla gelir inşallah tatlım :Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
kızlar üzgünüm aslında salı günü dr.gittim ulturasonda bebek gözükmedi kese boş gözüküyo 6haftalık oldum ama görünmesi gerek...dr.1hafta bekleyelim dedi belki geç döllenme olmuştur diye.
yine gözükmezse kürtaj olcam kızlar çok canım sıkkın ve mutsuzum
ayşe kırmızılar gelmiş tatlım üzülme ii olmuş gecikiyo insan ümitleniyo bana öle yapmıştı bikere 4 gün gelmedi nerdeyse doğurcaktım kaydirigubbakcemile3gelecek aya inşallah.
iyiym portakalcım napim işsiz kaldım kızlar bende evdeyim :sinifsinif:
Ceren selam canim... hosgeldin sende
ya bu millet nerde yaaa… hep misolar var topik te
kızlar burası inlerle cinlere kalmış herkescikler nerededir. a zaten hafta sonu nete giremicem bilgisayar bozuldu (evdeki) biraz sohbet ederiz sizlerle demiştim ama...
Öğlen vakti sanırım herkesin işi oluyor :)
Bende çalışıyorum aama arada girip bakıyorum..
Dilara1 sende hiç bebek var mı?
Merhaba bu sayfada kimsecikler kalmamış
Evet fistik bence de gitme. Dersine calis. Bebis daha önemli ;-)))
kızlar burası inlerle cinlere kalmış herkescikler nerededir. a zaten hafta sonu nete giremicem bilgisayar bozuldu (evdeki) biraz sohbet ederiz sizlerle demiştim ama...
canim benim bir kizim var Ocakta 10 yasinda olacak. Türkiyeden Almanya ya gittigimiz icin kizim 6 yasina girene kadar beklemek zorundaydim. Isyerimizi, düzenimizi oturtana kadar. 2006 dan beri de 4 düsük yasadim… olmadi maalesef. Bende 4 düsükten sonra troid bezlerimin az calistigini ortaya cikardilar. o düsüklerin sebebi olabilirmis… Bakalim hayirlisi.
sende kendinden biraz anlat hele… kac senedir evlisin??? ne zamandan beri cocuk istiyorsunuz???
Samsak cim… selam. Valla hafta sonu bizde pc oldugu halde firsat bulamiyorum bende girmeye ;-)))
ya şimdi bir topiğe baktım sinirim zıpladı. bişey yazmamak için kendimi zor tutuyorum. bir bayanın 2 çocuğu varmış 3.ye hamileymiş. neler yazmış yaaa dondum resmen. hamile olup yaşasın yazanlara anlam veremiyormuş falan. bizim gibi senelerce uğraşmamış ya ne konuşacağını da bilmiyor. ayyy delirdim resmen biraz hava alıp geleyim çok kızdımklava: klava:
ceren bendede hipotiroid var yeni öğrendim bir sendir bebiş olmuyo
dktrum gebe kalmayı engeller dedi
sana nasıl öle demedi hayret ettim şimdi yaaaa:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?