Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim bu ay yumurtlama dönemim bayrama denk geliyor. köye gidecektim vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bebek daha önemli şuan kaydirigubbakcemile3

canim benim. hemen ümitsizlige düsme. bazen doktorlarda insanin hemen moralini bozuyorlar. bende 8. haftaya kadar bile bekledi düsün yani. senin daha 6. hafta. Daha kese bile yeni yeni olusmus. Sen icini ferah tut. Sikma kendini ve üzülme. Senin bebisin de hisseder mutsuzlugunu.
Rabbim de eger böyle kismet etmisse, hayirlisi demek oymus. Rabbim hayirlisini eylesin insallah canim.

benim bu ay yumurtlama dönemim bayrama denk geliyor. köye gidecektim vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bebek daha önemli şuan kaydirigubbakcemile3

Evet fistik bence de gitme. Dersine calis. Bebis daha önemli ;-)))

( üzüldüm gerçekten canım.Bir önceki adetin ne zaman başlamıştı?

Bu arada herkese günaydın

canım ben üzülmedin inanki tam 28 günde geldi işte bi buna sevindim

canım inanki üzülmüyorum neden bilmiyorum topiktede yazdım çok relaksım Allahım hayırlı zamanda vericek eminim

canım çok üzüldm inan ama sen kendini üzme inşallah görürssün keseciği ama olmazsa yine beraber gün sayar beraber seviniriz tatlım

ayşe kırmızılar gelmiş tatlım üzülme ii olmuş gecikiyo insan ümitleniyo bana öle yapmıştı bikere 4 gün gelmedi nerdeyse doğurcaktım kaydirigubbakcemile3gelecek aya inşallah.

canım benimkiler çok bekletmedi sanada demiştim ya ben regli bekliyodum oda bekletmedi çok sağolsun

iyiym portakalcım napim işsiz kaldım kızlar bende evdeyim :sinifsinif:

canım neden işsiz kaldın ya

Azize arkadaşımıza geçmiş olsun..Umarım bu dönemi sorunsuz bir şekilde atlatır..

kızlar burası inlerle cinlere kalmış herkescikler nerededir. a zaten hafta sonu nete giremicem bilgisayar bozuldu (evdeki) biraz sohbet ederiz sizlerle demiştim ama...

Öğlen vakti sanırım herkesin işi oluyor :)
Bende çalışıyorum aama arada girip bakıyorum..
Dilara1 sende hiç bebek var mı?

canim benim bir kizim var Ocakta 10 yasinda olacak. Türkiyeden Almanya ya gittigimiz icin kizim 6 yasina girene kadar beklemek zorundaydim. Isyerimizi, düzenimizi oturtana kadar. 2006 dan beri de 4 düsük yasadim… olmadi maalesef. Bende 4 düsükten sonra troid bezlerimin az calistigini ortaya cikardilar. o düsüklerin sebebi olabilirmis… Bakalim hayirlisi.
sende kendinden biraz anlat hele… kac senedir evlisin??? ne zamandan beri cocuk istiyorsunuz???

Samsak cim… selam. Valla hafta sonu bizde pc oldugu halde firsat bulamiyorum bende girmeye ;-)))

Merhaba bu sayfada kimsecikler kalmamış

hoşgeldin biz burdayız opuyorumnanaktan

Evet fistik bence de gitme. Dersine calis. Bebis daha önemli ;-)))

bu ay çok iddialıyım bakalım kaydirigubbakcemile3 çok çalışıp bebişimi kazanıcam zemuszemus

kızlar burası inlerle cinlere kalmış herkescikler nerededir. a zaten hafta sonu nete giremicem bilgisayar bozuldu (evdeki) biraz sohbet ederiz sizlerle demiştim ama...

biz burdayız canım opuyorumnanaktan

Ben 5 senelik evliyim.Şimdiye kadar hiç bebek düşünmemeştim ve sıkı sıkı kotunmuştum :)) aslında ne büyük hata taptıgımı şimdilerde anlıyorum..İlk başlarda hemen hamile kalacağımı düşündüm..Bu ay 4.ayım ama haala ses yok.
.Doktor kontrollerinde benimde hipotiroid oldugum tesadüfen anlaşıldı..ve hemen tedaviye başlandı..Doktorlar hamileliğe engel değil ama düşüğe sebebiyet verir diyorlar bu hastalık için..İnşallah allah aratmaz..
Ne güzel senin bir kızın varmış :))) o sana büyük bir tesellidir eminim..Ama allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallaah..

ceren bendede hipotiroid var yeni öğrendim bir sendir bebiş olmuyo
dktrum gebe kalmayı engeller dedi
sana nasıl öle demedi hayret ettim şimdi yaaaa:bbo:

ya şimdi bir topiğe baktım sinirim zıpladı. bişey yazmamak için kendimi zor tutuyorum. bir bayanın 2 çocuğu varmış 3.ye hamileymiş. neler yazmış yaaa dondum resmen. hamile olup yaşasın yazanlara anlam veremiyormuş falan. bizim gibi senelerce uğraşmamış ya ne konuşacağını da bilmiyor. ayyy delirdim resmen biraz hava alıp geleyim çok kızdım klava: klava:

aa kim ki ???:1ninca:

ceren bendede hipotiroid var yeni öğrendim bir sendir bebiş olmuyo
dktrum gebe kalmayı engeller dedi
sana nasıl öle demedi hayret ettim şimdi yaaaa:bbo:

Ben TSh kontrol altında oldugu sürece sorun yok diye biliyorum..Doktorumda bunu doğruladı zaten..Hayırlısı..Senin TSH çok mu yüksek ?Benim 1,47

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…