Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Boşver onlar zorluk nedir görmemişler...
Yuppii hamileyim diyenlerin arasında inşallah bizde oluruzda bunu burada bütün topiclerde geze geze söyleriz
... :roflol:

hoşgeldin biz burdayız opuyorumnanaktan

bu ay çok iddialıyım bakalım kaydirigubbakcemile3 çok çalışıp bebişimi kazanıcam zemuszemus

biz burdayız canım opuyorumnanaktan

insallah canim. Rabbim bütün istiyenlere saglikli bir sekilde nasip etsin...

aa gecmis olsun canim. Benimkisi de iste ondan Hipotiroid. yani az calisiyorlar. Hipertiroid ise tam tersi. cok asiri calisiyor demek. Ben iste 4 düsük ü o yüzden yasadim. Ne güzel sende hemen bulmuslar bu hastaligi. Sorun yasamadan. Canim bide 4 ay daha birsey degil. Bak benim 4. senem… Ama evet cok sükür bir kizim var. Rabbim onu bana bagislasin. Oda bana yeter. Ben aslinda en cok kizim icin bir cocuk daha istiyorum. Kizim cok istiyor bir kardes.
Benim kardeslerimin 3 er ve 5 er cocuklari var (masallah). Benim kiz da onlara cok özeniyor. Hep diyor ki: Anne ben cok mu yaramaz bir Kizim. Niye benim bir kardesim olmuyor. :-((( Böyle konustugu zaman ben cok kötü oluyorum

canım yok ben yüksekken gebe kalmanın çok zor olduğunu söylemek istedim
yani kontrol altındayken değil
benim tsh 4.65 idi bakalım salı günü konyrolüm var inşlhh düşmüştür

gerizekalı kadın burdaki insanları hepsinin istediğini Allah ona göndermiş bide belasın arıyor okumadım hepsini sinir oldum

ceren bendede hipotiroid var yeni öğrendim bir sendir bebiş olmuyo
dktrum gebe kalmayı engeller dedi
sana nasıl öle demedi hayret ettim şimdi yaaaa:bbo:

canım yok ben yüksekken gebe kalmanın çok zor olduğunu söylemek istedim
yani kontrol altındayken değil
benim tsh 4.65 idi bakalım salı günü konyrolüm var inşlhh düşmüştür

canim benimde bu hipotiroid den var. TSH degerim simdi aklimda degil ama… ben daha kontrol altinda olmadan hamile kalmada bir sorunum yoktu. Ama düsük oluyordu iste hep.

gerizekalı kadın burdaki insanları hepsinin istediğini Allah ona göndermiş bide belasın arıyor okumadım hepsini sinir oldum

sonlara doğru iyice abartmış zaten sinir oldum klava: ayyyyy valla çok kızdım yaaa klava:

sonlara doğru iyice abartmış zaten sinir oldum klava: ayyyyy valla çok kızdım yaaa klava:

tatlım o kişi sinirlenmeye bile değmez arkadaşların dediği gibi zorluk nedir bilmiyo zaten ordaki bazı arkadaşlardan allah razı olsun cevabını güzel vermiş kaydirigubbakcemile3

Ayyy allah gönlüne göre verir inşallahhhhh zemuszemus

yinede kadının durumu zor yani....allah öyle kararlar verdirmek zorunda bırakmasın hiçbirimizi kızlar:Saruboceq:

canim birsey yapiyorsan sonuclarina katlanacaksin… kadinin durumu niye zor olsun. hem ben (ve bilinci yerinde olan biri) asla böyle bir zamanda ne yapacam diye düsünmezzzz. Allahin verdigine sükreder…
Ayrica bu kisi konuyu öylesine milleti islemek icin acmis. Daha önceki konularina bak. Celiskili...

valla okumadım sınır geldi banada günaha girmiyim akşam akşam dedim.

okurken aklıma şy geldi. eskiler bilirler hani caka diye bir ark. vardı eylül hamilesiydi galiba..hamilelilk depresyonuna girmişti. bayadır yok ortalarda haber varmı ondan :bbo:

ho$bulduk gül sende ho$geldinopuyorumnanaktan izmirhayal canim ben korunuyorum günün 24 kasim hamilelik olamaz yeni yilda istiyorum subat gibi kismetse kaynim evlencek onlara göre planlamak zorundayim daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…