aa kim ki ???:1ninca:
ya şimdi bir topiğe baktım sinirim zıpladı. bişey yazmamak için kendimi zor tutuyorum. bir bayanın 2 çocuğu varmış 3.ye hamileymiş. neler yazmış yaaa dondum resmen. hamile olup yaşasın yazanlara anlam veremiyormuş falan. bizim gibi senelerce uğraşmamış ya ne konuşacağını da bilmiyor. ayyy delirdim resmen biraz hava alıp geleyim çok kızdımklava: klava:
hoşgeldin biz burdayız opuyorumnanaktan
bu ay çok iddialıyım bakalım kaydirigubbakcemile3 çok çalışıp bebişimi kazanıcam zemuszemus
biz burdayız canım opuyorumnanaktan
Ben 5 senelik evliyim.Şimdiye kadar hiç bebek düşünmemeştim ve sıkı sıkı kotunmuştum :)) aslında ne büyük hata taptıgımı şimdilerde anlıyorum..İlk başlarda hemen hamile kalacağımı düşündüm..Bu ay 4.ayım ama haala ses yok.
.Doktor kontrollerinde benimde hipotiroid oldugum tesadüfen anlaşıldı..ve hemen tedaviye başlandı..Doktorlar hamileliğe engel değil ama düşüğe sebebiyet verir diyorlar bu hastalık için..İnşallah allah aratmaz..
Ne güzel senin bir kızın varmış :))) o sana büyük bir tesellidir eminim..Ama allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallaah..
canım yok ben yüksekken gebe kalmanın çok zor olduğunu söylemek istedim
yani kontrol altındayken değil
benim tsh 4.65 idi bakalım salı günü konyrolüm var inşlhh düşmüştür
Boşver onlar zorluk nedir görmemişler...
Yuppii hamileyim diyenlerin arasında inşallah bizde oluruzda bunu burada bütün topiclerde geze geze söyleriz... :roflol:
ceren bendede hipotiroid var yeni öğrendim bir sendir bebiş olmuyo
dktrum gebe kalmayı engeller dedi
sana nasıl öle demedi hayret ettim şimdi yaaaa:bbo:
canım yok ben yüksekken gebe kalmanın çok zor olduğunu söylemek istedim
yani kontrol altındayken değil
benim tsh 4.65 idi bakalım salı günü konyrolüm var inşlhh düşmüştür
gerizekalı kadın burdaki insanları hepsinin istediğini Allah ona göndermiş bide belasın arıyor okumadım hepsini sinir oldum
sonlara doğru iyice abartmış zaten sinir oldumklava: ayyyyy valla çok kızdım yaaa klava:
insallah canim. Rabbim bütün istiyenlere saglikli bir sekilde nasip etsin...
aa gecmis olsun canim. Benimkisi de iste ondan Hipotiroid. yani az calisiyorlar. Hipertiroid ise tam tersi. cok asiri calisiyor demek. Ben iste 4 düsük ü o yüzden yasadim. Ne güzel sende hemen bulmuslar bu hastaligi. Sorun yasamadan. Canim bide 4 ay daha birsey degil. Bak benim 4. senem… Ama evet cok sükür bir kizim var. Rabbim onu bana bagislasin. Oda bana yeter. Ben aslinda en cok kizim icin bir cocuk daha istiyorum. Kizim cok istiyor bir kardes.
Benim kardeslerimin 3 er ve 5 er cocuklari var (masallah). Benim kiz da onlara cok özeniyor. Hep diyor ki: Anne ben cok mu yaramaz bir Kizim. Niye benim bir kardesim olmuyor. :-((( Böyle konustugu zaman ben cok kötü oluyorum
Ayyy allah gönlüne göre verir inşallahhhhh zemuszemus
o aklini yitirmis kadina dayanamadim yazdim valla. oooohhh icim rahatladi valla
yinede kadının durumu zor yani....allah öyle kararlar verdirmek zorunda bırakmasın hiçbirimizi kızlar:Saruboceq:
selam kizlar nasilsiniz??
selam kizlar nasilsiniz??
canim birsey yapiyorsan sonuclarina katlanacaksin… kadinin durumu niye zor olsun. hem ben (ve bilinci yerinde olan biri) asla böyle bir zamanda ne yapacam diye düsünmezzzz. Allahin verdigine sükreder…
Ayrica bu kisi konuyu öylesine milleti islemek icin acmis. Daha önceki konularina bak. Celiskili...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?