kimsecikler cevap yazmıyo yaaa
selam gülümmmm
nasılsın bakalım çalışmalar devam demi haylazlık etmek yoklmaz:
bu ay bekliyorum artık senden hayırlısıyla opuyorumnanaktan
gül sen nereye gidiyon hemencecik yaa
neden yaa eşin mi yanında yok yoksammm
hayırlısı canım valla sana diyorum ama bendede hiç heves yok hiç dikkate almıyorum yaa aslında tam yumoş günlerim 12 günü geride bıraktım ama anlamıyorum ne zaman yumoşlar geliyo zati
amannnnnnn düşünmekte istemiyorum zati moralim bozuluyo
tatlım eşim evde biraz sizle sohbet ederim diye geldim sabah eşim erken kalkıyo bende geç yatınca sabah kalkması çok zor oluyo o yüzden bu gece çok geç saate kadar kalamam tatlım ya opuyorumnanaktan
tatlım umursamazlık değilde bu hafta zamanımız vardı sadece zaten 3 günü yoktu şimdide hasta üst solunum yolu enfeksiyonu adamın ateşi 39.2 ye çıktı bu ay işim çok zor yani ama tabi verecek olan rabbim elbet o hayırlısını bilir inşallah gelir bebişim :Saruboceq:
tamam canim anladim.opuyorumnanaktan
canim üst solunum yolu demissinde ate$ide var Allah korusun $u pis gripten olmasin dikkat edin ihmale gelmez.gecmis olsun
geçmiş olsun gül
eşini ihmal etme sen ilaçları aksatmasın
tatlım az önce acilden geldik bizde ondan korktuk ama değilmiş çok şükür zaten haftada bir acili ziyeret eder olduk eşime diyorum artık her hafta sonunu acilde geçiriyoruz diye gülüyoruz iki hafta öncede böbreklerinde taş çıktı onla uğraştık ama düştü çok şükür kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?