Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam gülümmmm
nasılsın bakalım çalışmalar devam demi haylazlık etmek yok lmaz:
bu ay bekliyorum artık senden hayırlısıyla opuyorumnanaktan

selam gülümmmm
nasılsın bakalım çalışmalar devam demi haylazlık etmek yok lmaz:
bu ay bekliyorum artık senden hayırlısıyla opuyorumnanaktan

yok kız haylazlık yok ama işler ters gidiyo pek sık çalışma yok yani bu ay benim ümidim yok yani bende çok istiyorum ama kısmet opuyorumnanaktan

neden yaa eşin mi yanında yok yoksammm

hayırlısı canım valla sana diyorum ama bendede hiç heves yok hiç dikkate almıyorum yaa aslında tam yumoş günlerim 12 günü geride bıraktım ama anlamıyorum ne zaman yumoşlar geliyo zati
amannnnnnn düşünmekte istemiyorum zati moralim bozuluyo

tatlım umursamazlık değilde bu hafta zamanımız vardı sadece zaten 3 günü yoktu şimdide hasta üst solunum yolu enfeksiyonu adamın ateşi 39.2 ye çıktı bu ay işim çok zor yani ama tabi verecek olan rabbim elbet o hayırlısını bilir inşallah gelir bebişim :Saruboceq:

canim üst solunum yolu demissinde ate$ide var Allah korusun $u pis gripten olmasin dikkat edin ihmale gelmez.gecmis olsun

canim üst solunum yolu demissinde ate$ide var Allah korusun $u pis gripten olmasin dikkat edin ihmale gelmez.gecmis olsun

tatlım az önce acilden geldik bizde ondan korktuk ama değilmiş çok şükür zaten haftada bir acili ziyeret eder olduk eşime diyorum artık her hafta sonunu acilde geçiriyoruz diye gülüyoruz iki hafta öncede böbreklerinde taş çıktı onla uğraştık ama düştü çok şükür kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun gül
eşini ihmal etme sen ilaçları aksatmasın

sağol canım hiç ihmal edermiyim sabahtan beri onla uğraşıyorum zaten mafoldumbenacaba benmi hasta olsaydım diye düşünüyorum hasta olmakmı daha kolay hastaya bakmakmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

aman canim iyiki degilmis.hastaneler ne eksik olsun nede muhtac olalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…