Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet sogukda zor oluyo dedigin gibi yazin sicaginda soyle kapiyi bacayi dayayip yikayip silip supurmek var ama kisin olmuyo malesef ama zorlamadan yap kendini tatlim,,,

sağol canımcım
tatlı rüyalar yarın inşlhh dktrda bi sorun çıkmaz
koçiş yarın 12 de ancak gelir canım

allah rahalık versin yarın grşmk üzere inşlhhhhh opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy gidemiyorumda sunuda yazim bunuda yazim oyle gidim diyorum cikamiyorum bi turlu kaydirigubbakcemile3 neyse tatlim ben cikayim send cik istersen sabah senide yorucu bi temzlik gunu bekliyomus madem,,,seni opuyorum hayatim ,,,, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

saol taltlim sanada namazindan sonra tatli ruyalar,,,bi sorun cikcagini sanmam kirik catlak fln olsa oynatamazdim sanirim,ezilmistir sadece (umarim) ...yarin gorusmek uzere tatlim,,,allah esininde yardimcisi olsun hayatim,,,tekar iyi geceler,,,

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kız kalk çabuk doktara gidemicen uyuyup kalcan heeeee kaydirigubbakcemile

opuyorumnanaktan

başlığı yeni gördüm... sanırım yeni karar verdiğim için anca dikkatimi çekti..

bende ocakta hamile kalmak istiyorum.. ama çooook korkuyorum.. içim karmakarışık...

bugün tahlil sonuçlarım çıkacak bakalım dr ne diyecek.

kan verdik perşembe günü. cuma çıkmıştı ama dr. izinliydi pazartesiye kaldı tabi..

hepatitlere hormona elizaya vb. şeylere bakılacaktı. hamileliğe engel olacak herşeye işte...

inşallah hepsi temizdir.

folic plusa başladık. önümüzdeki ay eğer tahlillerim temiz çıkarsa doğum kontrol hapını da bırakıcam inşallah ocak listesine girerim..:)

Allah dileyen herkese nasip etsin.

bozüyükte oturuyorum canım:) hoşbulduk...:1hug:

teşekükr ederim beni de aranıza aldığınız içina.s.

ayy bozüyük müü
canım akraba çıkıcaz herhalde kaydirigubbakcemile3
bende bozüyüklüyüm ayy sevindim şimdi heeee kaydirigubbakcemile2

yok canım doğma büyüme istblyum ben ama aslen bilecik bzyk
daha 3 gün önce ordaydım
hangi mah veya köy canım

bu arada inşlhh tahliller temiz çıkar canım
sende en tez zamanda hayırlı bi şekilde hamiş kalırsın

haklısın canım... inşallah Allah gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlat verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…