Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım günde bir iki en fazla 3
bazen hiç içmiyorum belli olmuyo
mesela 1 hafta memleketteydim hiç içmedim
yani benimki bağımlılık değil yani :hulya:

oo canım senin baya varmışş yaaa
bide polislik okulu felannakannehir

o zamana kadar bebişş olurr sende daha isteemzsin zatizemuszemus

bu gidisle bebis fln olmucak gibi bende kresde calisirsam onlari kendi beeebeeem gibi severim,,,ne guzel sari sari yesil mavi gozlu siyah sacli kahverengi gozlu penguen gibi yuruyen kucucuk melekler,,,

canım günde bir iki en fazla 3
bazen hiç içmiyorum belli olmuyo
mesela 1 hafta memleketteydim hiç içmedim
yani benimki bağımlılık değil yani :hulya:

ama olsun taltim yaa sonucta vucuduna nikotin almis oluyosun madem bagimli degilsin hic icme be haayatim,,,doktorlar dumaninda bile durmayin diyo ki sen 1=2=3 cekiomussun ,,,

evet canım bağımlı değilim ama işte öle stres felan
bebiş gelse hiç içmem zaten kesinlikle
ahh bi gelsee :Saruboceq:

ohh bol bol seversin işte canım ayy ilmek atlamışım yaaa :hulya:

evet bakalim iste hakkimda hangisi hayirlisiysa o olacak elbet ben istedigim kadar polislik yada kres diye inat edim rabbim hangisini alnima hayirli die yazmissa o olucak,,,,sekerim bence yeter buugnluk bukadar gozlerin agricak,,,dikkatin dagilmaya baslamis bak ilmek kacirmissin yarin devam et bence,,,yani sen bilirsin tabide,,,

ayyy evet yaa bıraktım zaten
bi stres atıyorum ki şu örgüyle varyaa anlatamam
bunu bulandan allah razı olsun sositososito

ama simdiden birakman lazimkii vucut nikotini atsin bebis gelince ferah bi ortama gelsin,,,biliyosunki bebis olmasinida engelliyo sigara hayatim,,,buarada resimlerine bi bakayim sonrada yavas yavas kacayim,,yarin cok isim var sbaah elim icin doktora gidicem,ordan pazara ordan kutuphaneye aldigim kitaplari birakicam,ordan eve ustumu degistirip ordan okula,,,sonra eve gelicem yemek fln derken aksam olur hahahaha anlatirken yoruldum ayoool,,,

ayyy harikasin tatlim yaa walla cok seker bi yuzun var hani kalbinin guzelligi yuzune vurmus derlerya oyle walla,,,allah mutlulugunuzu daim etsin bide meleklerle taclandirsin ins ins ins en kisa zamanda,,,evet bende orgu ormeyi cok severim bikeresinde hic unutmam evlendigimin ilk senesi 6 gun de gece guunduz yapa yapa bi kazak ormustum kendime bayramdada giymistim,,, buyuk olan eltim inanamamisti sordu kazagin cok guzel olmus burdan mi aldin deid bende yok kendim ordum dedim inanamadi ciddimisin ayy masallah dedi eltim(kendiside cok orer 50 yasinda fln) sonra yanimdakiler flnda onaylayinca iyice inceledi modeli fln cok guzel dusurmussun reklam yaka zordur heryanina orgu dosemissin ugrastirici bisey cok guzel olmus walla hayran kaldim demisti,,,ama buraya gelince kafama gore ipler bulamadigim icin birakdim maleesef,,,,

teşkkürler canımm amin cümlemizin inşlhhh
bebişim gelirde tam bir yuva olur inşlhhhhhhh

canım ben öle örgü modeli pek bilmem yani selanik saç örgüsü
ters düz dışında
hevesleniyorum ama kafam karışıyo nedense
ayy bi ara resmini koy merak ettm bende belki model çıkartırım

dip köşe girişim diyorum bakalım eşim evde olunca zor oluyo ama yapacak bişey yok
cam kapı siliyim diyorum
soğuktada insanın iş yapası kaçıyo yaa
şöle camları açıp her yeri kaldırmak gibisi varmı :hulya:

amin tatlim amin ins ins ins,,,bende cok merakliyimdir,,,simdi o kazagim turkiyede kaldi ama yarin ablama soylerim resmini ceksin bana yollasin bende snein icin koyarim siteye ,,,,sana iyi geceler tatlim kocisinde hemen gelir ins ins ins,,,iyi uykular tatli ruyalar hayatim,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…