Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

burda polislik gercektende trdekinden cok farkli birsey oldugunda polisler herseye hemen atilmiyolar.

iste aslinda esimde tehlikeli diye izin vermedi onceleri,,,o kresde calismama izin vermisti hem yorulmassin aksama kadr cocuklarla oturursun die ben 0-4 yas kresi istiyorum cunku yemek yedir wc gotur uyut sonra otur kahveni ic oyle yani,,,ama sonra poolislik hep icimde biyerlerde vardi bigun durakta tramvay beklerken gazete okuyodum ve gozume bi haber ilisti 28 yasinda turk bi bayan polislik yapiyomus sanildigi kadar karmasik bi sistemi yok polisligin ve bizim gibi degisik kulturlerden insanlari iclerine almak icin bekliyolar ortam cok guzel sanildigi gibi korkulcak bi ortami yok yani ayrimcilik ya da dislanma meslegini yapamama gibi bi durum yok diyodu cok guzel anlatmisti yaptigi meslegi bende o an kararimi kesinlesitrdim ve polis olucam dedim,,,eve geldigimde esime nekadar ciddi bi tavirla soylediysem karar verdim polis olucam diye agzini acip gik diyemedi delikafadulden...

tabi tatlim turkiyede ki sartlar cok daha zor biliyorum benim kaynimda polis,,,gercekten oyle heran acaba bisey olcakmi gorevemi ckti aksam eve donucekmi dusuncesi bariniyo insnain icind hep ama sen icini rahat tut sadece allaha adua et ve arkasindan esin ise giderken surekli allahim sana emanet de gercekten rabbim koruyo,,,,ben esim icinde kendim evden cikarken kapiiyi kitlerken rabbim evimizde bende esimde sana emanetiz kotu insanlarla karsilastirma sag salim okulumuza isimize gidip gelmeyi nasip et kapiyi kitler cikarim evden bunu adet edin kendine,biliyorum dua ediyosundur ama bunuda yap derim allah butun herkesin eslerini eslerine sevdiklerine ailelerine bagislasin ins ins ins ...

sen en iyisi öğretmen oll
yaaa ne güzel meslek sabah git akşam gell çocuklarıda seversin ohhh ne güzel zemuszemus

ayyy bende herkesi bu meslekten soğutmaya çalışıyorum yaaa
ayy ülkede polis kalmıycakdelikafadulden

benim küçük kaynımda polis olcam diyo bende her aradığımda sakın ha bak böle şöle diye çocuğu soğutuyorum :jeyyar:

hmm ohh seninki iyimis tatlim ne guzel ama evet haziranda gidiyomussun uzuldum umarim her firsatta aileni gorme firsatin olur hayatim,,,

inşllhh canım yaa
eşim stres yapma hiç özlediğin zaman gider gelirsin diyo ama
bakalım şartlar nasıl el verecek
sağlık olsunda seslerini duymakda yeter

saol tatlim sevindim kizmamana kimseyi kirmak istemem cunku,,,bende boyleyim iste bi insani kirmayayim diye piskopata bagliyorum kendimi :roflol: tabi herkese karsi oyle degilim hakedene,,,yani (kk klubu uyelerine karsi sevdiklerime aileme karsi arkdslarima) hakedene iste tatllim,,,haketmeyene :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bak bak bak,,,walla tatlim sokaklarda guvenligi kim saglicak sen herkesi boyle baska mesleklere yonlendirirsen,,,evet ogretmenligide oyuzden istiyorum,,,zaten polislik olmucak gibi cunku hollanda vatandasi olmam lazim yani pasaportum olmasi lazim ama benimde pasaport almam icin 3 sene beklemem lazim benim 1 bucuk senem var daha oyuzden ya 1 bucuk sene beklicem vatandasligi kazanip oyle okula baslicam yada direk gidip ogretmenlik okuluna baslicam su diplomayi elime alimda bi sonra kesinlesicek hersey haayatim,,,sen zorluklarini bldigin icin kaynina oyle diyosun dogru herseyin hyirlisi olsun hakkimzida tatlim,,,

inşllhh canım yaa
eşim stres yapma hiç özlediğin zaman gider gelirsin diyo ama
bakalım şartlar nasıl el verecek
sağlık olsunda seslerini duymakda yeter

evet tatlim turkiye ici oldugu icin gidip gelebilirsin benim oyle bi sansim olmuyoo maleesef 3 saat ucakla ordanda 3 saat arabayla baya zor senede bi anca,,,ama hergun sabah aksam nette kameradayiz ama dokunmak gibisi yok tabi,,,

oo canım senin baya varmışş yaaa
bide polislik okulu felannakannehir

o zamana kadar bebişş olurr sende daha isteemzsin zatizemuszemus

ayy öle deme yaaa bak gözlerim doldu şimdiden zaten içerliyorumm senağlama senağlama

allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…