Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

haydi canım ben kalkıyom artık
belim ağrıdı pc başında oturmaktan

tanıştığımıza m.o tekrar toprağım opuyorumnanaktan
tatlı rüylar opuyorumnanaktan

Kızlar ben kırmızı kartı yedim bu sabah yaaa mafoldumben 4. ayımızda da olmadı, artık bütün ümitlerimiz 20 aralığa :sinifsinif: ümidimizi yitirmek yok, durmak yok, yola devam, BEN DE BıR GÜN ANNE OLACAĞIM :CüvCüv:

evet canim tesadüf okudum. mutsuz son diye bir topic te. Topik in sahibi Recel bebegini kaybetmis 25 haftalikken. Caka da mesaj yazmis ona… hala hamisligini kabulenmeme duygusu varmis onda… Allah acil sifalar verir insallah

ben hamileliklerimde hic te sabah idrariyla yapmadim testleri.ama adet günümden 1 gün sonrasinda yaptim hep.

ne bilim… paketlerde hep öyle yaziyorya. bide erken yapiyorum… asil günüm 26 sinda… bayramdan bi gün önce. portakal_suyu gibi...

aferin kiz sana. ha böyle ümitleri yitirmek yok :-DDD Hayirlisi insallah hakkinda

ceren selammm, ya kizlar ben iyice sabirsizlandim yaaa. ben test alacam bugün ve yapacam da bugün. dayanamiyorum artik.

Kızlar bende geçen ay 28 inde olmuştum adet dün dayanamadım kan testi yaptırdım hamilelik çıkmadı senağlama

Ayyyyyyyyy nasıl içim rahatladı, çarşambaya kadar gelmeseydi içim içimi yicekti, boşuna umutlanacaktım, şimdi öyle rahatladım ki anlatamam kızlar... Artık geriye kalanlar için dua ediyorum, ben olamadım ama inşallah bu ay sonunu bekleyen herkes hamiş olur opuyorumnanaktan ben de aralığa artık kaydirigubbakcemile3

bende test yaptım kızlar 2 gün var adetime nmalesef negatiff

Canım ben de seni merak ediyordum, hala adet olmadıysan umut var demektir, zaten erken yapmışsın testini,senin için dua ediyorum hala, hakkında hayırlısı inşallah, Allah gönlüne göre versin kaydirigubbakcemile5

Kızlar bende geçen ay 28 inde olmuştum adet dün dayanamadım kan testi yaptırdım hamilelik çıkmadı senağlama

bende test yaptım kızlar 2 gün var adetime nmalesef negatiff

ikinizde erken yapmissiniz kizlar… ümitleriniz kesilmesin. Daha var gününüze. Ya bende tirstim simdi… yapmassammi. Bende de erken dir daha

dilara erken yapma canım bak umudmuz erkenden bitti

ya canim yaaa, nasil dayanacam amaa. bide insan yine ümitli olur ya erken yaptin diye. Ben bi kez var ya bir hafta öncesinden baslayip taa adetimin bir gün öncesine kadar tam üc kez test yaptim hep negatif ti. diyorum ya adetime bir gün kala hala negatif ti. ama o ay sonradan hamileydim. maalesef ama yine düsük olmustu. erkenden yapinca insan umudunu yitirmemeli bence. ama pzitifi de görünce cok sevinir… ve bos yere sikinti yapmaz kendine acaba varmi diye diyee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…