Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hatun sultan valla bende aynıyım 29 ekimde hastalandım erken cıkıo diye bugün yaptım iki gün kaldı diye negatif off off hastalana kadar umut vardır varnı belirtin

kuşum belirtilerin varmı peki bacak kasılması, bel ağrısı halsizlik gibi mesela değişik olan meselaCADIARZU

oh canım maşallah bebişinde büyümüş göbüşünde

canım hafif ikinci çizgi dediğin pozitiftir. çizginin silik olması hamileliğinin yeni olması anlamına geliyo belliki sen henüz bunun farkında değilsin ama tebrik ederim canım gidip bi kan testi yaptırarak hamileliğini kesinleştir

üüüfff ya su mesaim bi bitse, acaib gaza geldim saka maka… cikacam valla yapacam test i. Portakal_suyu nerde acaba yaaa. onunda ayni benim gibiydi günü. acep bi test yaptimi o???

Canım dün gece aklıma düştü gece gece gittik 3 tane test aldık eşimle. Malum 3 gün kaldı ya :)) heyecanlanıyor insan.Sabah 1tanesini yaptım malesef negatif ama üzülmedim.Erken yaptım o da belki silik çıkar merakından.2.testi çarşamba yapacağım.3.testi de perşembe eğer gelmezse kırmızılar.Sana da tavsiye ederim insanın içi rahatlıyor.

canim senin siklusun 28 gün ise 17 Kasim senin beklenen adet tarihin di. O tarihten itibaren hesapliyacaksin. 21 Kasim degil. ayrica seni üzmek istemem ama dün yaptigin test bugün sabah ne olursa olsun gecersiz olur. Paketlerin üstünde yazar. ya 10 dakka ya kadar bakacaksin yada yarim saate kadar. o süre yi gecirdigin zaman gecersiz oluryor sonuc. Sen yine bi test in paketine bak. yada eczaci ya sor. bende böyle belirsizlik cok kötü. Herkez farklidir gerci ama ben senin yerinde kan test i yaptirirdim. Rabbim hayirlisini versin cümlemize

hatunsultan canim hamilelik icin sadece test yaptiktan sonraki 10 dkda görünen cizgiler kesin sonuctur.moralini bozmak istemem ama ertesi gün cikan sonuc birsey ifade etmez.en güzeli lan testi yaptir ve kesin olan sonuca var.

hatunsultan canim hamilelik icin sadece test yaptiktan sonraki 10 dkda görünen cizgiler kesin sonuctur.moralini bozmak istemem ama ertesi gün cikan sonuc birsey ifade etmez.en güzeli lan testi yaptir ve kesin olan sonuca var.

valla ben 10 ay oldu şimdiye kadar o kadar test yaptım şu silik çizgiyi hiç görmedim kocaman bi tek çizgiyle karşılaştım kaydirigubbakcemile3

aldigin test ler normal mi???? yoksa erken yapilan testler mi? erken yapilan hassas testler var. keske onlardan alsaydin. ya bende dün buraya yazdim. ben evde yedek test var saniyordum… megersem onuda kullanmisim. yoksa dün sabah yapacaktim bende. bizimde burda yok öyle acik yerler yani test alamadim. Ancak nöbetci eczane ye gitseydim ama valla aklima hic gelmedi dün… normalde ben burda marketten aliyorum. eczane biraz daha pahalli oldugu icin.
Ama aklima gelseydi alirdim valla…
Neyse bir saat sonra isten cikacam… ve test alacam. Evde de hemen yapacam. Bakalim Hayirlisi… Bencede belirsizlik kötü bisi. yapacam icim rahatlasin

haber veririsin artik bekliyoz bak.insallah pozitif cikar.sen nerde oturuyosun canim.

kızlar evde birsürü işim var ama canım hiç yapmak istemiyo saat kaç oldu skorpion bana ege yi gönder yardım etsin teyzesine

simdi uyuyo kalkinca yollarim egeyi özeline:)) bir yardim eder toz beziyle siler her yeri ama bide parmaklar izleri kalir ben ne yaparsam oda istiyo yapmak sürürgeyi bile illa oda yapacak bir görsen bizi:1hug:
kızlar evde birsürü işim var ama canım hiç yapmak istemiyo saat kaç oldu skorpion bana ege yi gönder yardım etsin teyzesine

kızlar ya herkes burada ama kimse kimseyle konuşmuyor. yakında kendi kendime yazıp kendi kendime cevaplayacağım. huuu yoksa bilgisaray başında uykuya mı daldınız gızzlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…