kızlar yukarıda okudum da erken mi geç mi muhabbetini,
Şimdi bakın ben geçen ay 21 ekimde adet oldum, siklusum 28 gün, 17 kasımı hesapladım ve o günden beri kaç oldu test yapıyorum ama hep negatif sadece dün yaptığım negatif olan testte bugün sabah hafif ikinci çizgi ama çok silik olarak belli belirsiz fark ediliyordu,
Şimdi söyleyin bana ben 17 kasımdan mı sayacağım 6 gün geçti diye, yoksa 21 Kasımdan mı çünkü 21 kasımdan sayarsam bugün daha iki oluyor geceli, ben de hep insanlar birer hafta önce öğreniyor diyordum ama bakınca kendime, 17 kasımdan beri yaptığım testler hep negatif 5 gün geçtikten sonra dersek eğer 26 sında mı kesin sonuç verir bu idrar testi,
Kan testi yaptırmak istemiyorum ama çünkü daha çok moralim bozuluyor, ağustosta iki sefer negatif aldım kandan, çok moralim bozuluyor daha kötü oluyorum idrarda gene biraz tesellim var diyorum
slm herkese benim beklenen kırmızılar haftasonu geldi artık önümüzdeki aya kaldık
oh canım maşallah bebişinde büyümüş göbüşündebafocum iyiyim valla..
karnım biraz çıktı evet, kıyafetlerin belleri olmuyor, mecbur hamiş kıyafetleri aldım kendime.. umarım en kısa sürede hepiniz tadarsınız bu duyguları yaa.. Allahım isteyen herkese versin inşallahh
azizeden birkaç gündür haber alamadım ben de, an son işte bebek görünmemişti kesede, bu hafta yeniden gidecekti ama ne yaptı bilmiyorum..
Şimdi bakın ben geçen ay 21 ekimde adet oldum, siklusum 28 gün, 17 kasımı hesapladım ve o günden beri kaç oldu test yapıyorum ama hep negatif sadece dün yaptığım negatif olan testte bugün sabah hafif ikinci çizgi ama çok silik olarak belli belirsiz fark ediliyordu,
Şimdi söyleyin bana ben 17 kasımdan mı sayacağım 6 gün geçti diye, yoksa 21 Kasımdan mı çünkü 21 kasımdan sayarsam bugün daha iki oluyor geceli, ben de hep insanlar birer hafta önce öğreniyor diyordum ama bakınca kendime, 17 kasımdan beri yaptığım testler hep negatif 5 gün geçtikten sonra dersek eğer 26 sında mı kesin sonuç verir bu idrar testi,
Kan testi yaptırmak istemiyorum ama çünkü daha çok moralim bozuluyor, ağustosta iki sefer negatif aldım kandan, çok moralim bozuluyor daha kötü oluyorum idrarda gene biraz tesellim var diyorum
üüüfff ya su mesaim bi bitse, acaib gaza geldim saka maka cikacam valla yapacam test i. Portakal_suyu nerde acaba yaaa. onunda ayni benim gibiydi günü. acep bi test yaptimi o???
Canım dün gece aklıma düştü gece gece gittik 3 tane test aldık eşimle. Malum 3 gün kaldı ya :)) heyecanlanıyor insan.Sabah 1tanesini yaptım malesef negatif ama üzülmedim.Erken yaptım o da belki silik çıkar merakından.2.testi çarşamba yapacağım.3.testi de perşembe eğer gelmezse kırmızılar.Sana da tavsiye ederim insanın içi rahatlıyor.
aldigin test ler normal mi???? yoksa erken yapilan testler mi? erken yapilan hassas testler var. keske onlardan alsaydin. ya bende dün buraya yazdim. ben evde yedek test var saniyordum… megersem onuda kullanmisim. yoksa dün sabah yapacaktim bende. bizimde burda yok öyle acik yerler yani test alamadim. Ancak nöbetci eczane ye gitseydim ama valla aklima hic gelmedi dün… normalde ben burda marketten aliyorum. eczane biraz daha pahalli oldugu icin.
Ama aklima gelseydi alirdim valla…
Neyse bir saat sonra isten cikacam… ve test alacam. Evde de hemen yapacam. Bakalim Hayirlisi… Bencede belirsizlik kötü bisi. yapacam icim rahatlasin
kızlar evde birsürü işim var ama canım hiç yapmak istemiyo saat kaç oldu skorpion bana ege yi gönder yardım etsin teyzesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?