simdi uyuyo kalkinca yollarim egeyi özeline:)) bir yardim eder toz beziyle siler her yeri ama bide parmaklar izleri kalir ben ne yaparsam oda istiyo yapmak sürürgeyi bile illa oda yapacak bir görsen bizi:1hug:
kızlar ya herkes burada ama kimse kimseyle konuşmuyor. yakında kendi kendime yazıp kendi kendime cevaplayacağım. huuu yoksa bilgisaray başında uykuya mı daldınız gızzlar
haber veririsin artik bekliyoz bak.insallah pozitif cikar.sen nerde oturuyosun canim.
dilara bize testi yptıktan sonra hemen haber ver olurmu inşallah iyi haberlerle gelirsin
aldigin test ler normal mi???? yoksa erken yapilan testler mi? erken yapilan hassas testler var. keske onlardan alsaydin. ya bende dün buraya yazdim. ben evde yedek test var saniyordum megersem onuda kullanmisim. yoksa dün sabah yapacaktim bende. bizimde burda yok öyle acik yerler yani test alamadim. Ancak nöbetci eczane ye gitseydim ama valla aklima hic gelmedi dün normalde ben burda marketten aliyorum. eczane biraz daha pahalli oldugu icin.
Ama aklima gelseydi alirdim valla
Neyse bir saat sonra isten cikacam ve test alacam. Evde de hemen yapacam. Bakalim Hayirlisi Bencede belirsizlik kötü bisi. yapacam icim rahatlasin
neyse arkadaşlar size doyum olmaz. Allaha emanet olunuz
neyse arkadaşlar size doyum olmaz. Allaha emanet olunuz
selam kızlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
yeni hamiş kimse yokmu acaba
bugun site bir tuhaf cok yava$ i$liyo yada bana özelmi bu yava$lik sizlerede oluyomu
Kizlar bende cikiyorum mesaim bitti. simdi eve giderken alacam bi test ve evde yapacam… bana dua edin ne olur
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Kizlar bende cikiyorum mesaim bitti. simdi eve giderken alacam bi test ve evde yapacam… bana dua edin ne olur
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?