Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

simdi uyuyo kalkinca yollarim egeyi özeline:)) bir yardim eder toz beziyle siler her yeri ama bide parmaklar izleri kalir ben ne yaparsam oda istiyo yapmak sürürgeyi bile illa oda yapacak bir görsen bizi:1hug:

canım benim ya maşallah diyelim canım ya aman nazar değmesin .allah bizede nasib eder inşallah valla size imreniyorum anne oğul birkez daha maşallah diycem nazar değmesin arkadaşım yuvana evladına inşallah opuyorumnanaktan

yok be canım normal test aldım 3 tane.Hassas testlere vereceğim parayla özelde kan tahlili yaptırırım,gerek yok.Dün hastaneye gidip yaptırayım mı diye düşündüm de eşim rahatsızdı beklemesine kıyamazdım,neyse dedim bekleyelim bayrama kadar.

Kizlar bende cikiyorum mesaim bitti. simdi eve giderken alacam bi test ve evde yapacam… bana dua edin ne olur
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar bende çıkıyorum yemek yapıcam kendinize iyi bakın tekrar geldiğimde birsürü hamiş haberi alırız inşallah opuyorumnanaktan:Saruboceq:

benimde 23 kasım adet tarihim yani bugünn daha adet olmadım zatenn 6 güne kadar gecikiyor benimki strestenn hamile kalanlara bian önce saglıklı bi şekilde kucaklarına almayı diliyorum bişey soracam adetten kaç gün sonra idrar testi yapmalıyızzz

benimde 23 kasım adet tarihim.. gelen giden yok şimdilik CADIARZU hayırlısı olsun. benim bu ayda ümidim yok maalesef.. çok hastalıkla uğraştım ilaç kullandım. eşimde hastalandı üstüne.. sadece bi kere birlikte olabildik maalesef. off offf bir an önce gelsin bitsin şu kırmızılar da çalışmalara başliim :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…