Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyi akşamlar kızlar benimde 25 26 gibi gelir ama acaip bel ağrım var ya adette pek olmaz ama sanırım olmucak yine test yapsam korkuyorum napsam acaba yaa?mafoldumben

off buayda bir durgunluk var topicte hamişler üzüldü felan nazar değdi bize nazar inşallah azize ve bebişi iyidir aysencim cvp verirse bizede söyle cnm bakalım nolmuş

tamam canım sölerşm nişlhhh
yeni yıl hepimize sağlık huzur ve bebek getirrirrr inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tamam canım sölerşm nişlhhh
yeni yıl hepimize sağlık huzur ve bebek getirrirrr inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ay cnm inşallah sağlıklı hayırlısını verir inşallah rabbim hepimize aratmasın inşallah çevremde o kadar çok hamile varki psikolojim bozuldu iyice.:çok üzgünüm:

canım ben görmemezlikten geliyorum ne yapim kafaya takıncada olmuyo takmayıncada
saldım çayıra mevlam kayıra
kaydirigubbakcemile3
yarın kontrolüm var dua edin kızlar inşlhh düşmüştür tsh

ay inşallah düşmüştür aysencim stres demişti dimi sana hatırlıyorum ben umarım düşmüştür bak ne güzel kafan rahat uçup gitsin tiroitler.

buketcim canım naber test için biraz bekle canım hiç değilse gününde yap

ay evet ayşecim ben bugün yapçaktım aslında annemle kardeşim durdurdularkaydirigubbakcemile3 bana kalsa çoktan yapmıştım.sen naptın bittimiz senin kırmızılar

ay evet ayşecim ben bugün yapçaktım aslında annemle kardeşim durdurdularkaydirigubbakcemile3 bana kalsa çoktan yapmıştım.sen naptın bittimiz senin kırmızılar

canım benimki kendini şaşırdı
ilk gün normal oldum 2 . gün ki daha yoğğun olurum azaldı 3 gün damla damla bugünde bitti
aslında 2 gün sürdü desem yeri hayırdır inşallah çalışmalara başlayacaz artık
bu arada profilimde albümüm var bak baklaım belki tanıdık gelirim sen nerden mezunsun istersen özelden yazabilirsin

adaşım canın seninki normal bi regl değil yaaa

ayyy belkide üstüne görmüşsündürr
ayy bak heyecan yaptım şimdi heeeeeeeeee

ay cnmm çok güzel çıkmışsınız hayatım inşallah o resme en yakın zamanda bebiş eklenir.ogün buca dedimde ben evlendikten sonra bucaya geldim cnm evkada oturuyorum tatlım daha önce bornovada oturuyorduk ailemle cnm.

hayırlısı canım ayy hani anlamışsın yaaa.....
nasıl anladın merak ettim ne demiştimde?????
özelden yazdım ama 600 sn ye dolması gerekiyomuş

canım çok sağol inşallah 3 kişilik bi aile oluruz yakında hepimiz
sonrada beişlerimizden konuşuruz ay işte diş çıkardı
ay emekliyor
anne dedi
yürüyor artık diye anlatırız onların yaptıklarını
sen bize gelin geldin demek
ailemin evi işçievlerinde belki bilirsin ben oırda doğdum büyüdüm çok özledim oraları
ama ne yapalım görev

geriye dönüp okumak zor geldi kızlar yeni hamişimiz var mı?test yapanlar var sanırım.inş.hamişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…