Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hayırlısı canım ayy hani anlamışsın yaaa.....
nasıl anladın merak ettim ne demiştimde?????
özelden yazdım ama 600 sn ye dolması gerekiyomuş

canım dediklerinden değilde hani konuşuyoruz öyle gözümde canlandın
benim huyumdur hemen hayal ederim bu bi yerde olabilir bilmediğim bişey hakkında hayal kurarım çoğunlukla çıkar 6.hissim kuvvetlidir
bikaç arkadaşın hamile olduğu geçti içimden söyledimde onlar hamişti ki 2 si yok canım değilim diyecek kadar umutsuzdu
hissettim sadece

kızlar ben birazdan kalkarım mutfakda işlerim var raf felan takıyoruz küçük ev aletleri için

biraz düzen kuruyim
ara araa girerim opuyorumnanaktan

ay inşallah cnm o günleride görürüz inşallah:Saruboceq: evt cnm biliyorum.senide çok iyi anlıyorum izmirden sonra zor çok zor Allah size sabır versin kuzenimde demiştim ya çok zorlandı okulunda tuvalet yok pencere yok düşün off off

aysencim kolay gelsin cnm evt ihmal etme gir lütfen işin bitince ayşe benide hisset yaa benide hissetopuyorumnanaktan

kızlar ya bi oyun varya bahçıvan oyunu hani ekiyon filan ben onun adını bulamadım bilen varmı acaba

ayyy canım beni de hisset ne olur o zmaan
ama bak hissettiğin zaman muhakkak sölekaydirigubbakcemile5

canım mutlaka söyleyecem merak etme
rafların hayırlı olsun valla venim lojmanın mutfağı çok küçük eşim iki tane raf yaptı süper oldu derledi topladı

ne yapalım canım Allah yardımcımız olsun
kuzeninin bi probelemi olura bizim yardım edebileceğimiz çekinmeden söyle olurmu burda birbirimize destek olmamaız gerek
bide kuzenin yalnızmı kalıyor

kuzeninin bi probelemi olura bizim yardım edebileceğimiz çekinmeden söyle olurmu burda birbirimize destek olmamaız gerek
bide kuzenin yalnızmı kalıyor[/QUOTE]

yok cnm 3 arkadaş kalıyorlar keşke olsada tanışsanız merkezde kalıyor cnm.saol gerçekten bir sorunu olursa söylerim, düşünmen yeter cnm.

evt cnm ayrıldım işyerim kapandı evdeyim artık dinleniyorum iide oldu aslında yorulmuştum sürekli çalıştım.

slm cnm test yapmışsın ben hala yapmadım bekliyorum ne zaman yapıcaksın birdaha cnm inşallah pozitif çıkar ozaman.

Diğer testi çarşamba yapacağım,sonuncusunu da perşembe sabah gelmemiş olursa kırmızılar o gün yapmayı düşünüyorum cnm.Ben şu silik çizgiyi bile göremedim ya hiç ona yanıyorum.Gözüme gözüme batıyor tek ve kopkoyu kırmızı çizgi uyuss ediyor beni Çok üzgünüm çoook

bide kuzenin yalnızmı kalıyor

yok cnm 3 arkadaş kalıyorlar keşke olsada tanışsanız merkezde kalıyor cnm.saol gerçekten bir sorunu olursa söylerim, düşünmen yeter cnm.[/QUOTE]

canım tanışırız neden olmasın ben 2 haftada bir alışveriş için merkeze iniyorum
bak canım kuzenine deki eğer değiştirmedilerse kapı kilidini mutlaka değiştirsinler
birde eve tadilat filan yapılacaksa mutlaka erkek biri olsun evde
burda 2 sene önce çok tatsız şeyler yaşanmış Allahım korusun

evt cnm aynen göremedik o çizgiyi kendim yapıcam en sonunda kalemle moral olsun barikaydirigubbakcemile2

yok cnm 3 arkadaş kalıyorlar keşke olsada tanışsanız merkezde kalıyor cnm.saol gerçekten bir sorunu olursa söylerim, düşünmen yeter cnm.

canım tanışırız neden olmasın ben 2 haftada bir alışveriş için merkeze iniyorum
bak canım kuzenine deki eğer değiştirmedilerse kapı kilidini mutlaka değiştirsinler
birde eve tadilat filan yapılacaksa mutlaka erkek biri olsun evde
burda 2 sene önce çok tatsız şeyler yaşanmış Allahım korusun[/QUOTE]

biliyorum cnm ve ordaydı ozamanda duyduk kafayı yicektik annesi ve babası kaldı birsüre ah neler söylenirde tutuyorum yine dilimilmaz:

biliyorum cnm ve ordaydı ozamanda duyduk kafayı yicektik annesi ve babası kaldı birsüre ah neler söylenirde tutuyorum yine dilimilmaz:[/QUOTE]

ben söyledim valla
aman hala aklıma gelince tüylerim ürperiyor pislikler
ben 2 sene yalnız kaldım okuren hiç böyle bişey görmdim duymadım çok şükür

Son düzenleme:
evt cnm aynen göremedik o çizgiyi kendim yapıcam en sonunda kalemle moral olsun barikaydirigubbakcemile2

Valla bende düşünmedim değil haa,akşam gecenin köründe nöbetçi eczane aradık eşimle aklıma düştümü birşey illa olsun istiyorum.Hastane önlerinde nöbetçi eczane aradık eşime dedim gekmişken acilde bir test mi yaptırsam acaba diye delikafadulden baktım zaten rahatsızdı kıyamadım neyse testleri alalım dedim bir de artık acile girmeye utanıyorum.Mimleneceğim :)) bahanem kalmadı :))

portakalım inşallah bebişin seninledir de naz yapıyordur

ah teyzesi nasıl nazlı nasıl nazlı..Gelsin sırf biraz daha seveyim diye uyutmayacağım onu,çocuklar uyumamak için ağlar benimki de uyumak için ağlayacak delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…