Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar şu topiği açana sinir oldum heeeee
ayy ben mi agresifim yoksa bu tiroid bana kötü hutlarmı kazandırıyo delikafadulden

telaş yapmayın ya hamilesiniz ya da hamile olacaksınız :dilcikar:

ayyyy şu hemen hamiş kalanlar varyaaaaa
neden böle oluyolar

taşınmalı şu topik burdan yaaaaaaaaaa klava:

Ağzını öpeyim canım. Şeniz
Napim canım beklemek çok zor, her sabah bir umut iştee

ıı akŞamlar arkadaŞlar ııkı bugÜn bu topıĞe gırmıŞım bana ıı geldınız teŞekkÜr ederım

ayy valla sinirlerim bozuldu yaaa bu ne yaa tepemin tasını attırmasınlar heeeeeeeklava: klava: klava:

burdaki herkesin morali ihtiyacı varrrr moral bozukluğuna değill
davulun sesi uzaktan hoş gelir yaşamayan bilmezz
rabbim kimseleri böle imtihanla sınamasın ama böle insanlarda tatsınlar de diyo şeytan kötükedihüso

hiç duymadım ben cerencim ya

senin sat ne zamandı? liste alt ust oldu

aaaaaaaaaaaaaaaaa
bende çatcak yer aryomuşum galiba heee
bugün yolda bi komşu ayşen hamilemisin dedi bende yoooo nerden çıktı dedim
öle gibi geldin kilo almışsın herhalde dedi
bende evet tiroidim var sağolsun o duyguyu yaşamadım ama hiç olmazsa bunun sayesinde öle görünüyorum dedim
kadın ölece kaldı
kalp kırmayı hiç sevmem ama öle ağzının içinden art niyetli insanlarada dersini vermel lazım
zati bizim derdimiz bie yeter
:dilcikar:

Arkadaşlar yardım edermisiniz; benim bazen kasıklarım sızlıyor, karnımın içinde rahmime doğru garip bir his var ve bir iki haftadır birden baygınlık geçircekmişim gibi oluyorum, acaba hamilemiyimdir. Reglim ayın 28 inde ve bayramda annemlere iyi haber vermek istiyorum.

o toppiği bende okudum sinir oldum. millet hemen hamiş kalıyo anlamıyorum ya. hamile kalıyosun birde laf söylüyo sanki çok basitmiş gibi

hahahaha yaaa çok tanıdık geldi bu hikaye bana..delikafaduldenNeredeyse sürekli bu sorularla muhattap oluyorum daaa..Çok sinir bozucu yaaa

ayy bayram arefesi hamişler çoğalacak inşllhhhh opuyorumnanaktan

cerencim yarın test yaparsın artık bizede haber dersin kaydirigubbakcemile5

bugün olmam lazımdı ,olmadım tatlım.Listede yokum zaten ben..Kim ekliyor bilmediğim için dile getimedim..

ay hadı ınsallah

azizecik ama bu aralar yoğun herlade bakamadı kac zamandır

aaa bugun doktora gıdecektı ne yaptı acaba...allay yardımcısı olsun yumarım bebısını gormustur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…