Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım sende demi troid sorunu var yavaş çalışıyosa kilo aldırıyor ben daha ilaca başladım benimde bi iniş bi çıkış var şu an yok gibi

tiroid ne kadar çok yayılmaya başladı kime sorsam tiroid sorunu var...Kimisi de hiç farkında bile değil.. (((((

ayseece ne güsel işte çatlamış kız hiç durma çalış durmadan hayatım ne güzel seninki garanti işte hemen anlarsın çatladığını.

öyle cnm iyi oluyordu benim için biliyordum o günler ilişkiye giriyordum ama bu ay 11. gün catladı. olabilirmi sizce. sanki bir anormallik var.birde kan akarken bebek nsl tutar anlamıyrum ya. kafam karışıo.

ayy portakal suyu canım senin şimdi için içine sığmıyodur heee

inşlhhh bebişi göbişindedir
darısıda bizlere inşlhhhhhhhhhhhh:teytey:

kızlar bugün baya soru sordum ya.eşimin sperm tahlili normal demişti ürolog. ama benim doktorum baktıki dedi canlı sperm sayısı canzsızdan daha çok olmalı. ama sorun değil demiş. hap vermiş. acaba benim bebiş ondanmı tutmuto

CerencıĞım ben bıle herhalde bı dÖrt yıl olmuŞtur bende hep dÜzensızlık vardı hem o yÜzden hemde yutkunmada zorluk vardı o zaman ÖĞrenmıŞtım Şımdı 6 ayda bır kan testı yaptırıyorum

cnm neden olmasın sen ihmal etme çalış erken çatlamış demekki benim 13.gün çatlamıştı mesela senin daha erken herhlade cnm o tutunur merak etme.ya bir arkadaşım doktora gitmişti kontrole adetin 3 günü doktor ona zaman kaybetmeyin çalışın demiş ve o ay tuttu ilginç ama oluyor demek.

ayy portakal suyu canım senin şimdi için içine sığmıyodur heee

inşlhhh bebişi göbişindedir
darısıda bizlere inşlhhhhhhhhhhhh:teytey:

Sazan gibiyim işte olmasam 10 kere giderdim hastaneye :)) Gebelik testlerinden hevesimi aldım işe yaramadı,şimdi kan testini düşünüyorum ama vakit yok (

tiroidin baş düşmanı stresmişşşşşş dktrum sinirlenmek üzülmek yok demişti
eşimde tam kişisine sölediniz dedi kaydirigubbakcemile3
dktr sen böle yaparsan bebeğin seni daha çokkk bekletir dedi
ama ne yapayım elimde değillll

Öğrencilerin seni öpebilmek için sıraya girmişlerdir,ilkokul öğretmenim aklıma geldi çok severdim,bayandı bi de güzel kokardı,bakımlı bir kadındı annem gibi severdim onu :kedi:

ay sorma sıraya girdiler. öpmek için. birde benim sınıf 45 kişi. tek br kişi temsili sizin adınıza öpsün dedim. yoksa zor tek tek. kıyamam ben onlara. ilk göz ağrım hepsi. çok seviyorum onları. inanırmısın tatillerde özlüyorum. öğrencilerim çok uslu çok rahat ders işliyorum. minik bebiş hepsi. benim bebiş olmayınca sevgimi onlara verdim ben heralde

canım eğer eşine antibiyotik verdiyse sanada vermeli yada korunmalı ilşki vermeli çünkü bizdede aynı problem vardı ilk doktorum eşime ilaç verdi sonrasında korunun dedi sonraki doktorumda aynı antibiyotikten bana da verdi ilişki de verdi

canım anlamadığım sen şimde test yaptın pozitif çıkmadı mı ki :CüvCüv:
yani ben mi yanlış anladım geri sayfalarıda okumadım tabi gamyoncuiremsu

yok canım zinko diye bir hap. sperm sayısını artırır zindelik veriri diyo.çinko hapı yani

bugün hastanede bir sürü hamiş vardı :çok üzgünüm:
ölece baktım eşimde üzülme canım neden moralini bozuyosun allah hayırlı bi zamanda bizede verecek dedi
:asigim:
ama böle içim gitti yani
önce kendim valla sonra kk da olan konuştuğum herkes aklıma geldi
rabbim bizler içinde en tez zamnda ol der inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

canım anlamadığım sen şimde test yaptın pozitif çıkmadı mı ki :CüvCüv:
yani ben mi yanlış anladım geri sayfalarıda okumadım tabi gamyoncuiremsu

Bana mı dedin (sazanım diye boşuna demedim bak atladım hemen)
Bana sordun farzediyorum ve cevaplıyorum.Benim günüme 2 gün var ama ben biraz aceleci davrandım gaza gelip 2 sabahtır test yapıyorum negatif.O yüzden anladım hamile olsam bile günüm geçmeden o testler bana bişi göstermeyecek,o yüzden kan testini düşünüyorum yani varsa önce öğreneyim diye

sana dedim canım estağfurullah bende ismini yazdım sanmıştım

hımm ayyy ben hamişsin sandım kız allah mı söletti acaba ne CADIARZU
hayırlısı olsun
anacım sende erkenden yapmaya başlamışsın heee
dur bakalım gelsin bi günün stres yapmana gerek yok şimdiden vereliniortak

AMiN:Saruboceq:cümlemize.banada insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…