canım sende demi troid sorunu var yavaş çalışıyosa kilo aldırıyor ben daha ilaca başladım benimde bi iniş bi çıkış var şu an yok gibi
ayseece ne güsel işte çatlamış kız hiç durma çalış durmadan hayatım ne güzel seninki garanti işte hemen anlarsın çatladığını.
portakal suyu sağol tatlım. bugün benim en güzel günüm
ayy portakal suyu canım senin şimdi için içine sığmıyodur heee
inşlhhh bebişi göbişindedir
darısıda bizlere inşlhhhhhhhhhhhh:teytey:
CerencİĞİm ben bİle herhalde bİ dÖrt yıl olmuŞtur bende hep dÜzensİzlİk vardı hem o yÜzden hemde yutkunmada zorluk vardı o zaman ÖĞrenmİŞtİm Şİmdİ 6 ayda bİr kan testİ yaptırıyorum
Öğrencilerin seni öpebilmek için sıraya girmişlerdir,ilkokul öğretmenim aklıma geldi çok severdim,bayandı bi de güzel kokardı,bakımlı bir kadındı annem gibi severdim onu :kedi:
kızlar bugün baya soru sordum ya.eşimin sperm tahlili normal demişti ürolog. Ama benim doktorum baktıki dedi canlı sperm sayısı canzsızdan daha çok olmalı. Ama sorun değil demiş. Hap vermiş. Acaba benim bebiş ondanmı tutmuto
canım eğer eşine antibiyotik verdiyse sanada vermeli yada korunmalı ilşki vermeli çünkü bizdede aynı problem vardı ilk doktorum eşime ilaç verdi sonrasında korunun dedi sonraki doktorumda aynı antibiyotikten bana da verdi ilişki de verdi
canım anlamadığım sen şimde test yaptın pozitif çıkmadı mı ki :CüvCüv:
yani ben mi yanlış anladım geri sayfalarıda okumadım tabi gamyoncuiremsu
yok canım zinko diye bir hap. Sperm sayısını artırır zindelik veriri diyo.çinko hapı yani
bugün hastanede bir sürü hamiş vardı :çok üzgünüm:
ölece baktım eşimde üzülme canım neden moralini bozuyosun allah hayırlı bi zamanda bizede verecek dedi
:asigim:
ama böle içim gitti yani
önce kendim valla sonra kk da olan konuştuğum herkes aklıma geldi
rabbim bizler içinde en tez zamnda ol der inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:
sende tiroid hastası mısın canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?