Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Doktora düzenli gidiyorsan bence gerek yok..
Ama ben yumurta takibi için doktora henüz gitmiyporumm..
Bu tükürükle olanı kk da baktım bikaç kişi kullanmış ve çok memnun kalmıslar.
Hemde sınırsız kullanıyorsun..
Elimdeki idrarla yapılanlar bitsin bunu alcam karar verdim.
Sadece nerden sipariş etmeliyim onu araştırıyorum.
Çünkü eczanelerde hiç kalmamış,bikaç yeri aradım da

Bu ay onudamı denesem doktorum saĞolsun ılgılenıyo ama bazen ben gıdemıyorum bazen tatıle denk gelıyo Şımdede bayram normalde c.tesı gıtÇektım Şımdı perŞembe gıdıcem mecburen bu ay denesem ıı olucak galıba

ya kızlar benim adetim cuma bitti. fakat pazar günü 11. gündü ve ara kanamam oldu. genelde 13.yada 14. gün olurdu. doktorum yumurta catlaması dedi. o günlerde ilişkiye gir dedi.ama 11. gün hiç olmamıştı. doktorada sormadım ama sizce yumurta catlaması olabilirmi

tesekkürler kızlarr bugün adetime bi gün var test yaptım cıkmadı sonra belirdi silik bişi ama ben güvenmiyom fazla cok cok silik testlere yarın varsa daha da belli olr dimi kızlar

selam kızlar

bende ovlston testi kullandım geçen ay ama çizgiyi hiç görmedim ya ben yumurtlamadım ya da test bozukdu
daha çok stres yaptım bu ay da evde olmasına rağmen yapmıyorum
tükürükle olanı bilmiyorum

tsh soranlar için
benim 4 65 idi bugün 2 40 çıktı ama ilaca devam
evet canım kilo verdirmiyomuş aldırıyomuş ben hiporitodim yavaş çalışıyo

Ayseece ara kanama neden oluyokİ

doktorumun dediğine göre cnm bazı kişilerin yumurtası çatlarmış 14. yada 15. gün akıntı olurmuş yada bel ağrısı yumurtladığını anlarmış insan.bazılarıda benim gibi yumurtası catlarmış az bir kan olurmuş bikaç gün sürermiş.o günler ilişkiye girmek lazım dedi doktor. 4 doktora gittim 4ü de aynı şeyi dedi.ama bu ay11. gün çatladı yumurtam normalmi bu sizce

Canım onu ben de burada duydum ama kullanmadım bilgim yok o yüzden yazmadım,bilen arkadaşlar yazar diye

portakal ilk okudum noluyoruz dedim :) sonra baktımki beni ayırmışsın cnm ölede bu çok hassas bir durum neyse bakalım yarın bende test yapıcam buarada karar verdimm.
Oyy ben sana kıyabilir miyim canım alınma diye belirttim baştan zaten :))

Kızlar nasılsınız ben geldİmmmmmm
Hoşgeldin öğretmenler günün kutlu olsun sayın öğretmenim

kızlar baş agrısı belirtimiii

İnşallah canım :Saruboceq: zaten hafif silik bişeyden bahsediyorsun,o kolay kolay çıkmaz benimki süt gibi beyaz sadece o uyuss tek kırmızı çıkıyor.sen gördüysen hayali bile güzel

Hımm bende akıntı oluyo ozman kanama hıÇ olmadı zaten doktora gıttım gıdelı adet gÜnÜmÜ bılıyom nerde ara kanama olsun:)

ayseece ne güsel işte çatlamış kız hiç durma çalış durmadan hayatım ne güzel seninki garanti işte hemen anlarsın çatladığını.

canım sende demi troid sorunu var yavaş çalışıyosa kilo aldırıyor ben daha ilaca başladım benimde bi iniş bi çıkış var şu an yok gibi

portakal suyu sağol tatlım. bugün benim en güzel günüm

evet canım bendede var :1no2:
geçen ay çıktı ama meğerse hep benimleymiş :1hug:
sıkı fıkı arkadaş olduk :icecream:

benimki yavaş çalışıyo canım gebeliğide engelliyomuş
adetleri düzensizleştiriyomuş kilo aldırıyomuş stres sinir saç dökülmesi yorgunluk halsizlik
ayyyyy ne ararsan yapıyomuş klava:
senin kaç canım değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…