Ben ovÜlasyon testİ hİÇ kullanmadım doktora gİdİyorum zaten ama yararı olurmu alsam
kızlar baş agrısı belirtimiii
Ayseece ara kanama neden oluyokİ
tesekkürler kızlarr bugün adetime bi gün var test yaptım cıkmadı sonra belirdi silik bişi ama ben güvenmiyom fazla cok cok silik testlere yarın varsa daha da belli olr dimi kızlar
Canım onu ben de burada duydum ama kullanmadım bilgim yok o yüzden yazmadım,bilen arkadaşlar yazar diyeArkadaşlar daha önce yazmıştım bir tek dilara yanıtlamıstı sağolsun..Sanırım sizler okuyamadınız..Bu tükürükle yapılan ovulasyon testini hiç kullandınız mı?Ya da kullananlardan hiç yorum aldınız mı?
Oyy ben sana kıyabilir miyim canım alınma diye belirttim baştan zaten :))portakal ilk okudum noluyoruz dedim :) sonra baktımki beni ayırmışsın cnm ölede bu çok hassas bir durum neyse bakalım yarın bende test yapıcam buarada karar verdimm.
Hoşgeldin öğretmenler günün kutlu olsun sayın öğretmenimKızlar nasılsınız ben geldİmmmmmm
selam kızlar
bende ovlston testi kullandım geçen ay ama çizgiyi hiç görmedim ya ben yumurtlamadım ya da test bozukdu
daha çok stres yaptım bu ay da evde olmasına rağmen yapmıyorum
tükürükle olanı bilmiyorum
tsh soranlar için
benim 4 65 idi bugün 2 40 çıktı ama ilaca devam
evet canım kilo verdirmiyomuş aldırıyomuş ben hiporitodim yavaş çalışıyo
Canım onu ben de burada duydum ama kullanmadım bilgim yok o yüzden yazmadım,bilen arkadaşlar yazar diye
Oyy ben sana kıyabilir miyim canım alınma diye belirttim baştan zaten :))
Hoşgeldin öğretmenler günün kutlu olsun sayın öğretmenim
İnşallah canım :Saruboceq: zaten hafif silik bişeyden bahsediyorsun,o kolay kolay çıkmaz benimki süt gibi beyaz sadece o uyuss tek kırmızı çıkıyor.sen gördüysen hayali bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?