Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Don't Panic lmaz:
Canım ne bekliyorsun,git eczaneden test al rahatla.Varsa silik milik belli eder.Buradaki kimse senin hamile olup olamdığını bilemez sadece hamile olmanı diler.Hadi koşş bi test yap,bizede haber ver,bekliyoruz merakla

bencede serdemm… hemen bi test al ve yap…yapta sevinelim

ışten çıkamıyorum ki öğlen bile iş yerinde yemek yiyoruz işallah eczaneler kapanmadan çıkabilirim akşam. Çatlıycam yoksa

kizlar hepinize ayri ayri tesekkür ederim tebrikleriniz ve güzel dilekleriniz icin....insallah Allahin izniyle sizde en yakin zamanda hamile olursunuz ve gönlünüzdeki dilekleriniz gerceklesir...

arkadaşlar birşey soracağım 3 gün önce adetim günüm gelmeden kan testi yaptırdım 2 çıktı yani yok bu gün hasta olmayınca idrar testi yaptım ve pozitif çıktı şimdi ben hamilemiyim değilmiyim anlamadım yardım edin...

güzelim test i tam zamanin da okuduguna eminmisin? bazilari bi kac saat sonra baktim ve cizgi gördüm falan diyorlar… mesela benim iki gün önce kullandigim test te yarim saat sonra sonuc gecersiz olur yaziyordu. sen o belirtilen sürede mi okudun sonucu???

eger o dogru sürede okuduysan… o zaman yine bi doktora git derim, hemde o testle birlikte…

kizlar hepinize ayri ayri tesekkür ederim tebrikleriniz ve güzel dilekleriniz icin....insallah Allahin izniyle sizde en yakin zamanda hamile olursunuz ve gönlünüzdeki dilekleriniz gerceklesir...

canim benim bugün sabah seni tebrik edecektim bende sonra arada kaynadi… özürrr. Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin insallah

inşallah baklava hayırlısı sende hamilesin anlaşılan bizim içinde dua et

gördünüz mü bak topikimizin uğuru azize geldi hamiş haberi aldık hemen.azizecim sen hiç kaybolma .azize bizi bırakmaz demiştim zaten.
bu arada ben de 24 kasımı bekliyordum ama bugün de gelmedi kırmızılar.
inş.geç döllenme olmuştur.test yaptım negatif çıktı gerçi.ama olsun bir umut işte.

aa
i test daha alıp yapsana canım belki hatalı cıkmıstır

Ben yarından itibaren bayram sonuna kadar giremeyeceğim arkadaşlar.Malum bayram yolculuğu.
Dönüşte güzel haberler veririz inş.birbirimize.Kırmızılar gelirse de boşverelim bayramın tadını çıkaralım.Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.

Senınde bayramın mubarek olsun mam bu fruma ıkı gÜndÜr takıp edıyorum ıyı eĞlenceler ınŞ.herkes aralıkta bebıŞ haberı alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…