Kızlar aşırı panikteyim. 24-25'i gibi hasta olmam lazım. Ama hala ses yok! Lütfen hamile olıyım ya; eşim bile her tel. konuşmasında oldu mu diyor... Bütün belirtilerim de var adet olucam galiba. Göğüslerim ağrıyor karnım kasılıyor üff sizce hamile olabilir miyim?Hapı bırakalı 2 ay oldu
Birde ben olsam rahatlıcam..gemiş olsun dilaracım
Kızlar aşırı panikteyim. 24-25'i gibi hasta olmam lazım. Ama hala ses yok! Lütfen hamile olıyım ya; eşim bile her tel. konuşmasında oldu mu diyor... Bütün belirtilerim de var adet olucam galiba. Göğüslerim ağrıyor karnım kasılıyor üff sizce hamile olabilir miyim?Hapı bırakalı 2 ay oldu
Don't Paniclmaz:
Canım ne bekliyorsun,git eczaneden test al rahatla.Varsa silik milik belli eder.Buradaki kimse senin hamile olup olamdığını bilemez sadece hamile olmanı diler.Hadi koşş bi test yap,bizede haber ver,bekliyoruz merakla
arkadaşlar birşey soracağım 3 gün önce adetim günüm gelmeden kan testi yaptırdım 2 çıktı yani yok bu gün hasta olmayınca idrar testi yaptım ve pozitif çıktı şimdi ben hamilemiyim değilmiyim anlamadım yardım edin...
kizlar hepinize ayri ayri tesekkür ederim tebrikleriniz ve güzel dilekleriniz icin....insallah Allahin izniyle sizde en yakin zamanda hamile olursunuz ve gönlünüzdeki dilekleriniz gerceklesir...
canim benim bugün sabah seni tebrik edecektim bende sonra arada kaynadi… özürrr. Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin insallah
dilara canım hemen çıktı yani 5 dak içinde gözüktü
öylemi..ne zaman adet günün ...
arkadaşlar birşey soracağım 3 gün önce adetim günüm gelmeden kan testi yaptırdım 2 çıktı yani yok bu gün hasta olmayınca idrar testi yaptım ve pozitif çıktı şimdi ben hamilemiyim değilmiyim anlamadım yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?