Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayy kızlar az önce test yaptım silik çizgi çıktı.yarın sabah tekrar yapacağım.inş.doğrudur,pozitiftir.

ayy kızlar az önce test yaptım silik çizgi çıktı.yarın sabah tekrar yapacağım.inş.doğrudur,pozitiftir.

inşallah canım pozitiftirr.silik cıktıysa gerısı gelir inşallah umudunu yitirme sen.dualarım senınle.ben de dua beklerım hayırlı olsun

inşallah canım pozitiftirr.silik cıktıysa gerısı gelir inşallah umudunu yitirme sen.dualarım senınle.ben de dua beklerım hayırlı olsun

sağol canım inşallah sabah tekrar yaptığımda da görürsem inanacağım.gerçek olsun o zaman bak nasıl dua ediyorum sizlere.
azizenin uğuruna inanıyorum ben.

testin resmini çekecektim pilleri bitmiş aksilik bu ya .evde yedek pil yok.şarj ediyorum şimdi.akşama koyarım testin resmini fikir verirsiniz bana.negatif olsa ikinci çizgi hiç çıkmazdı değil mi?dün ilk kez göğüslerim ağrımıştı ama kendimi dinlemedim hiç bu ay.bakalım ne olcak?çok heyecanlandım.

ayy mam canım
çokkkkkk sevindim vallaaaa

sağlıkla gelsin bebişin darısı bizlere

bu arada izmirhayal kırmızı kartı görmüş malsef canımcım

ayyy bizede dua ettt arkandan gelelim :lepi:

Mam inşallahh canım yaa vallaa ben bile heyecanlandım yaa resmini koysana tatlım beraber yorumlayalım :)))))))) :Saruboceq:

aysen_34,ceren 30 çok sağolun.elim ayağıma dolaştı evde yalnızım heyecandan kalbim duracak.inş.kötü bişey olmaz.
umarım yollarda gezerken bayramda bebişimi düşürmem.korkmaya başladım şimdiden.
zaten iğneden,kandan çok korkarım.ne yapacağım ben artık bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…