testin resmini çekecektim pilleri bitmiş aksilik bu ya .evde yedek pil yok.şarj ediyorum şimdi.akşama koyarım testin resmini fikir verirsiniz bana.negatif olsa ikinci çizgi hiç çıkmazdı değil mi?dün ilk kez göğüslerim ağrımıştı ama kendimi dinlemedim hiç bu ay.bakalım ne olcak?çok heyecanlandım.
sagol canim...yakinda seninde haberini aliriz insallah....
dilara canım hemen çıktı yani 5 dak içinde gözüktü
sağol canım inşallah sabah tekrar yaptığımda da görürsem inanacağım.gerçek olsun o zaman bak nasıl dua ediyorum sizlere.
azizenin uğuruna inanıyorum ben.
aysen_34,ceren 30 çok sağolun.elim ayağıma dolaştı evde yalnızım heyecandan kalbim duracak.inş.kötü bişey olmaz.
umarım yollarda gezerken bayramda bebişimi düşürmem.korkmaya başladım şimdiden.
zaten iğneden,kandan çok korkarım.ne yapacağım ben artık bilemiyorum.
ya kizlar yaa portakal dan hic haber yokmu bugün??? Bugün carsamba ve test yapacakti yine…PORTAKALCIIIIM GEL HADIII MERAK ETTIK SENIII
ya kizlar yaa portakal dan hic haber yokmu bugün??? Bugün carsamba ve test yapacakti yine…PORTAKALCIIIIM GEL HADIII MERAK ETTIK SENIII
Canım ben sabah buradaydım.Test yaptım yine negatifya kizlar yaa portakal dan hic haber yokmu bugün??? Bugün carsamba ve test yapacakti yine PORTAKALCIIIIM GEL HADIII MERAK ETTIK SENIII
dilaracım portakal diğer topice bişiler yazmış. test yapmış ama çıkmamış bi de iyice umudunu yitirdiğini yazmış
Canım ben sabah buradaydım.Test yaptım yine negatif( Son 1 günüm kaldı bekliyorum hala,dediğim gibi umutlarım kırıldı 3 test almıştım üçünde de günlerdir bir silik çizgi bile çıkmadı.Hamile olursam muhakkak duyarsın zaten :))
selam canımm
ayy yemek yapıyorum tatlı yapıyorumm
arada bakıyorum canım ondan yazamıyorum opuyorumnanaktan
bu arada kızlar sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ince bi sızı var
regl olacağım günde aynen böle olur sanki bişiler gelecekmiş gibi
allah allah anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?