Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bu ay gelecek bak gorursun ıcıme dogdu hamılesınnnnnkaydirigubbakcemile5

sagol canim...yakinda seninde haberini aliriz insallah....

Tesekkürler canim...

dilara canım hemen çıktı yani 5 dak içinde gözüktü

o zaman bence sen ya yine bi test yap… yada o test le birlikte bir doktora git. Hayirlisi insallah canim

sağol canım inşallah sabah tekrar yaptığımda da görürsem inanacağım.gerçek olsun o zaman bak nasıl dua ediyorum sizlere.
azizenin uğuruna inanıyorum ben.

Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin tatlim. Bence hamissin sen.

dur kiz duuurrr… telas yapma. Allah korusun. Sakin ol. Bence sen test yapma yine. en iyisi simdi hemen bi kann test i yaptir… daha kesin bi sonuc bu

ya kizlar yaa portakal dan hic haber yokmu bugün??? Bugün carsamba ve test yapacakti yine…PORTAKALCIIIIM GEL HADIII MERAK ETTIK SENIII

ya kizlar yaa portakal dan hic haber yokmu bugün??? Bugün carsamba ve test yapacakti yine…PORTAKALCIIIIM GEL HADIII MERAK ETTIK SENIII

dilaracım portakal diğer topice bişiler yazmış. test yapmış ama çıkmamış bi de iyice umudunu yitirdiğini yazmış

Canım ben sabah buradaydım.Test yaptım yine negatif ( Son 1 günüm kaldı bekliyorum hala,dediğim gibi umutlarım kırıldı 3 test almıştım üçünde de günlerdir bir silik çizgi bile çıkmadı.Hamile olursam muhakkak duyarsın zaten :))

dilaracım portakal diğer topice bişiler yazmış. test yapmış ama çıkmamış bi de iyice umudunu yitirdiğini yazmış

Tüh yaaa… Beraber yani ciftte Bayram yapacaktik… :-((( Neyse canim yaa. Rabbim böyle hayirli görmüski öyle olmus… Insallah beraber Aralikta hamis kalirizzz. Insallah herkez Ararlikta hamis kalir...

bu arada kızlar sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ince bi sızı var
regl olacağım günde aynen böle olur sanki bişiler gelecekmiş gibi
allah allah anlamadım gitti

bu arada kızlar sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ince bi sızı var
regl olacağım günde aynen böle olur sanki bişiler gelecekmiş gibi
allah allah anlamadım gitti

canim evinde karbonat varsa ..bi cay kasigi karbonati koy bi bardaga bi test yap bakalim nolcek.hamileysen köpürür idrar ..kabartma tozu deyil ama...o yanlis sonuc veriyormus...

CADIARZUyok canım misafir gelmiycek koçiş gelecek kaydirigubbakcemile3
canım çekti birden revani yaptım
zeytinyağlı tsefasulye ve mısırlı bezelyeli pilav yaptım

ayyy kızlarr daha reglime var ayın 7 si 12 gün varr
sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…