ay sonradan gördüm çok alıngan oldum buakşam özüropuyorumnanaktan asokacımm evt cnm hatta bugündü 26 diye yazdırdım ama hesap yapınca doğrusu 25 cnm
ay bilmiyorum yaaa yapmak istemedim çünkü bu ay çok hastalıkla uğraştım ilaçlar falan... belki ondan geçikmiştir... bide biz sadece 1 kere çalışabildik maalesef.. benden sonrada eşim hastalandı.. bizim iş yattı öyle olunca
yok cnm ne özeli ben çikolata kistinden ameliyat oldum ve sol tüpümden bir kısmını aldılar şansım azaldı tabi çok yapışıklık vardı baya zorlu birşey yaşadım ve böyle hastalarda hemen tüp diyorlar cnm ama ben inadına bekliyorum çünkü sağ tarafım sağlam drlarda sanırım biraz kolaymı yoksa maddi olarakmı bilemem tüpe yönlendiriyorlar hemen.
cnm o bir kereye bakmıyo. olmak istedikten sonra bebiş olur.hadi bakalım hayırlısı yrn bence sen bilirdinde bir test yap
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh valla yarın sabah yapiim de kafamda soru işareti kalmasın demi? olsa çıkar zaten yarın 3 gün geçmiş olcak. sen ne durumdasın canım geldimi adet vaktin?
samsak yazdıklarımı okudun dimi tatlım belki sizin kadar şansım yok ama bekliyorum bende cnm elbet birgün olucak..
evt asoka olurmu olur cnm neden 1 kerede olmasın tam gününe denk geldise inşallah yaaa..
geldi yumurtlama dönemlerim cnm
ya keçiboynuzu pekmez polen falan işe yaramazmı acaba ya tabi bunlar kocakarıyöntemleri bilimsel değil ama olurmu olur..
ya keçiboynuzu pekmez polen falan işe yaramazmı acaba ya tabi bunlar kocakarıyöntemleri bilimsel değil ama olurmu olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?