Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok cnm ne özeli ben çikolata kistinden ameliyat oldum ve sol tüpümden bir kısmını aldılar şansım azaldı tabi çok yapışıklık vardı baya zorlu birşey yaşadım ve böyle hastalarda hemen tüp diyorlar cnm ama ben inadına bekliyorum çünkü sağ tarafım sağlam drlarda sanırım biraz kolaymı yoksa maddi olarakmı bilemem tüpe yönlendiriyorlar hemen.

ay sonradan gördüm çok alıngan oldum buakşam özüropuyorumnanaktan asokacımm evt cnm hatta bugündü 26 diye yazdırdım ama hesap yapınca doğrusu 25 cnm

oyy alınma güzelim gördüm mesajını:)))) bu alınmayı hayra yoralım ozamannnn :) madem bugünmüş adetin.. inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamişsindir canım ya.. :Saruboceq:

cnm o bir kereye bakmıyo. olmak istedikten sonra bebiş olur.hadi bakalım hayırlısı yrn bence sen bilirdinde bir test yap

samsak yazdıklarımı okudun dimi tatlım belki sizin kadar şansım yok ama bekliyorum bende cnm elbet birgün olucak..

tüp bebek işlerine gelir cnm tabi parası güzel. en azından bir yıla kadar süren var cnm. bende 1 yıla beklicem. sonra artık aşılama falan

evt asoka olurmu olur cnm neden 1 kerede olmasın tam gününe denk geldise inşallah yaaa..

cnm o bir kereye bakmıyo. olmak istedikten sonra bebiş olur.hadi bakalım hayırlısı yrn bence sen bilirdinde bir test yap

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh valla yarın sabah yapiim de kafamda soru işareti kalmasın demi? olsa çıkar zaten yarın 3 gün geçmiş olcak. sen ne durumdasın canım geldimi adet vaktin?

kızlar neyse ben çıkayım sabah erken göreve gitcem. ağlamaktan gözlerim de yanoyor. öptm hepinizi. hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar.iyi akşamlar

samsak yazdıklarımı okudun dimi tatlım belki sizin kadar şansım yok ama bekliyorum bende cnm elbet birgün olucak..

inan benden daha şanslısın. azosperm ve micro tese de bil sperm bulunamadı ama ben ne kadar pozitif bilimi benimsesem de sadece bilimin açıklayamayacağı şeyler de olduğuna inanıyorum. çünkü rabbim çok büyük herşeye kadir her an herşey olabilir ben inanıyorum. belki bana olmayacak ama biyerlerde birileri mutlaka mucizeleri yaşıyor. bebekten umudu kesmek Allahtan umudu kesmek demek ve ben rabbimden umudumu asla kesmeyeceğim

ya keçiboynuzu pekmez polen falan işe yaramazmı acaba ya tabi bunlar kocakarı yöntemleri bilimsel değil ama olurmu olur..

ya keçiboynuzu pekmez polen falan işe yaramazmı acaba ya tabi bunlar kocakarı yöntemleri bilimsel değil ama olurmu olur..

ben şimdi polen nohut kürü ve ballı karışım başladım bakalım hayırlısı bi gelişme olursa haber veririm. ama nohut kürünün iyi geleceğine inanıyorum allahın izni ile

canım keçiboynuzu kürünü mutlaka eşine yaptır. ama pekmez falan değil.. kendisini al 5 dk kaynat, soğut onu içir. öyle daha faydası oluyo. o pekmezlerin içine ne katıyolar ne miktarda özü var bilmiyoruzki..

ben kasımın başında bal çörek otu tarcın yemiştim.. bu ay çalışamadım ama önümüzdeki ay ii kullancam her fırsatı. bu küre inanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…