Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya arkadaşlar ben kendim için öyle şeyler deniyorum ki bu kürler neki romatizma ağrılarım var o yüzden heryerime sülük tutturuyorum. duyan herkes burun kıvırıyor ukalalık ediyor ama bu acıyı çeken bilir nohut ürüne de bazı arkadaşlar burun kıvırıyor ama insanın hiçbirşey yapamamsı ne demektir bunu da yaşayan bilir

bende yaptım buay eşime ama zorla sadece gece içti birbardak faydası oldumu bilemiyorum artık..

ne demek burun kıvırmak cnm ya çok geçmiş olsun bunlar yapılan şeyler gönülden diliyorumki bütün hastalıkların yok olsun ve bebiş gelsin..

asoka cnm belkide öbüraya çalışmana gerek kalmaz belli olmaz bu işler ama çok çalışalım buay bencede..

nasipse gelir şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden. diyorum ama yine de gücümün yettiği kadar tedbirimi alıyorum. kızlar gönlünüzü ferah tutun inşallah herşey güzel olur.

kızlar ben çıkar zaten site de bozdu kendini bayram tatili süresinc giremem sanırım nete ama zorx güzel haberlerini merakla bekleyeceğim. hepinize iyi bayramlar.

zorxx canımsın valla.. ne moral verdin bana. inşallah sen ben samsak arkadaşım ve bütün isteyenler tez zamanda buraya hamiş olduklarını yazarlar. nasip bu başka bişey değil. vakti saati geldiyse gelir kiii inşallah gelmiştir:)))

niye takiliyo acaba sayfalar..bendede oldu simdi...sayfa acilana kadar basima agrilar giriyo

valla bilemiyom sanırsam site çok yoğun ondan yavaşladı. neyse ben de kaçar uykum geldi:) herkese ii geceler. bana dua edin ya sabah test yapcam.

azize1
oğuluma kardeş geliyooo

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Aug 2009
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

iyi akşamlar arkadaşlar...
bugün dr.gittim allaha çok şükür bebeği gördük kalp atışınıda gördük...ulturasona göre 6+5 günlükmüşüm.
çok rahatladım ben yanlış hesaplamışım herşey normal yani.çok mutluyum.

--------------------------------------------------------------------------------

kizlar azize iyiymisss.diger topikte yazmis.

şu an öle moralim bozuk
millete laf anlatmaktanda bıktım usandım
1 saat önce kaynanamla konuştum olmuyosa bi çaresine bakın diyo
sanki biz bilmiyoruz düşünmüyomuşuz gibi
neler yaşadığımızı nerden bilecek uzaktan davulun sesi hoş geliyo
onlar gibi hiç anlamadan 5 çocuk sahibi olmak öle kolay değil

kaynatam da soruyomuş neden olmuyo diye
bende allah ne zaman verirse o zaman olacak dedim
moralmen 0 ın altındayımmm bi kişi daha laf sölese ağlıycak durumdayımm

allahım hayırlısını ver en tezz zamanda
sana sığındım alanda sensin verende
ne desem boş biliyorum ama çok kötüyüm

azize adina sevindim.hepimiz merak ediyoduk ne oldu diye.bizim topige ugrayip haber versede olurdu yani.ama iyi olsunda gerisi önemli degil.

canim yaa takma onlarin dediklerini.zamani ne zamansa vericek Allahim.hakikatten bir tuhaflar.sanki sen istemiyon olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…