Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar benim adetim 2 gün geçti test yapsam çıkarmı?? bu ay ümidim yok ama..

bende hoşgeldin demiştim ama neyse çıkar bence madem geçmiş adetin umudum yok derken?

ay sonradan gördüm çok alıngan oldum buakşam özüropuyorumnanaktan asokacımm evt cnm hatta bugündü 26 diye yazdırdım ama hesap yapınca doğrusu 25 cnm

canım günün geçmiş ve sen daha test yapmadınmı. geç bile kalmışın bence. ama adet siklün nsl bilmiyorum

ay bilmiyorum yaaa yapmak istemedim çünkü bu ay çok hastalıkla uğraştım ilaçlar falan... belki ondan geçikmiştir... bide biz sadece 1 kere çalışabildik maalesef.. benden sonrada eşim hastalandı.. bizim iş yattı öyle olunca

ıkıncı cocuguma hamıle olabılırım ama bellı degıl 5 gun daha gecsın test yapıcam mıgde bulantım var asırı derecede acaba pskolojıkmı

bende 18 aylık evliyim 18 aydır istiyorum ama sadece istiyorum

canım öyle deme .allah yeterki ol desin.ümit kesilmez allahtan.birgün bebişin olcak ben inanıyorum burdaki herkesin olcak. çünkü allah görüyo herkes çok istekli.bu kullarının heveslerini yarıda bırakmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…