Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ay bende çok güldüm yaa.. evt cnm hepimize inşallah Allah arattırmasınn.zaten arka arkaya olucak dökülcek kızlar kasım boş geçtii çünkü

ekim dolu geçtide ne oldu biz boş geçtik. herkesin talihi kendinedir. hiç bir y diğerinden daha uğurlu değil

ölede samsak napıcan cnm umut dünyası işte moral bulalım diye yazıyoruz cnm.

hadi bakalım zor xx evet bu ay senden ümitliyim. yrn sırf senin için açıcam topiği.aman erken yapta memlekete gitmeden göreyim sonucu

samsak sen yazmıştın daha öncede kök hücre gibi tam hatırlamıyorum tatlım bulamadımda yazdıklarını sizin ne alemde tedavi sürecimi beklememi?

tmm cnm ee sen adanayı ertelemiştin öyle hatırlıyorum karıştırdımmı yoksa?

ölede samsak napıcan cnm umut dünyası işte moral bulalım diye yazıyoruz cnm.

canım kırdıysam seni özür dilerim. geçen ay o kadar hamile çıkınca ben çok umutlanmıştım ama kısmet olmadı. sabırsızlıkla bekledim ilk defa adetim gecikti çok perişan oldum. bi anda o durumu hatırladım yine kötü oldum

canım biz bi tüp bebek denedik ama eşimde sperm bulamdılar yarım kaldı şimdi ota çöpe başladık. ama ben umudumu hiç yitirmiyorum. rabbim kısmet ederse herşey olur diyorum tedbirimi alıyorum artık takdirde allahtan

yok cnm ya ne kırılması aynen bende öle oldum tatlım.kırılmadım yanii kötü birşey yazmadınki zaten..

canım ben çok hassas düşünüyorum işim gereği. laflarımı çok seçerek konuşuyorum ama bi anda söyledğim yada yazdığım şeylerin nereye gidebileceğini düşünemiyorum

hım anladım cnm ben ameliyat olduktan sonra dr bana tüp dedi bende nasıl ya hiç normal denemeden nasıl olur die bıraktım dr maddi yönü sorulmaz ama sgk karşılıyormu tüpü cnm yada ne kadar fark ödediniz çünkü benimde bundan sonraki evreler aşılama ve tüp .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…