Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayseece benimde buay ümit yok çünkü çalışma yok benim ocağa kaldı ümitler ertele ertele nereye kadar bakalım...

kızlar benimde günüm 2 kasımdı ama gelmedi veeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMM. Allahıma şükürler olsun darısı başınıza

adaşım gelsin kıss sen günlerini kaçırma sen ayarlarsın o işi :kedi:eşinede bu günleri kaçırmamaız lazım dedinmi :kedi:

valla kerem belirtiler bebişe benziyo kız ama yine kapılmayalım fazla sürpriz olsun..

ayseece benimde buay ümit yok çünkü çalışma yok benim ocağa kaldı ümitler ertele ertele nereye kadar bakalım...

allah hayırlı zamanda versin. bayramda eşimin tarafıyla görüştük. halalar teyzeler falan. bebek soruyolar. bende dedim ben istemiyorum daha. olurmuymuş öyle sey hemen olsunmuş. bende dedimki ben eşime zor bakıyorum. gelip bakcak varsa yapayım dedim. sustular

evet canım ya bende sizleri özledim leptop ısınınca kapanıyodu kendi kendini soğutmuyo o yüzden garantiside vardı verdik garantiye ama iyi oldu maşallah şimdi taş gibi :roflol:canım bu ay bende çok sakinim ve test yapmadım bu güne kadar yapmyıda düşünmüyorum evde test var ama yapmak istemiyorum bebiş varsa 4 gün sonra zaten allahın izniyle öğrenicem yoksa da neden kendimi şimdiden üzyim demi ama lülülülülülü

kızlar ben regl olunca soğan kürüne başlıycam
bal çörek otunuda yapacaktım ama çoğunun adetini geciktiriyomuş diye okudum vazgeçtim gibi...
eşimede keçiboynuzu kürü ve pekmezini yedircem
zırhımı hazırladım anlıycanız kırmızıları bekliyorum
soğuk savaş başlıycak sositososito

iyi yapmışsın ayseece ya millette ne meraklı bizim doğurmamıza of Allahım ya sanane yani..hasta bu insanlar hasta

evet gülcüm bende sınırlarımı zorluycam test yapmıcam normalde bi gün kala yapardım
artık olmuycak gibi geliyo yaa ondan bu rahatlık galiba bende senağlama

cilekw hayırlısı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallah.darısı başımıza artıkk.belirtiler herhangi uyguladığın bir kür birşey varmı hemen salmıyoruz anlat..

hadi bakalım hayırlısı olur inşallah tatlım ya

kızlar bebek soran insanların hepsine şu hareketi yapasım geliyo :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
sanki onlar bakacak yaaa boşu boşuna bizde strese giriyoruz klava:

kızlar saraçoğlunun ziyaeetçi defterinde bir çok kadın soğan kürü sayesinde kistlerinin temizlendiğini
ve hamile kaldıklarını yazmışlar bende baya meraklandım bu ay allahtan bişey çıkmazsa yapıcam kesin
yapanınız varmı?????????

yok tatlım ya ben soğan kürünü hiç denemedim çok şükür ihtiyacım olmadı .zorxx canım neden sen bu aydan ümitli değilsin neden çalışmalar olmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…