Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

portakal girmiyo artık nete sorun falan yoktur umarım nerdesin portakal dersem çıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dilemma,sleep.zorxx kızlar hoşbulduk işlerim vardıda ama artık geldim sohbet edebiliriz .evet sleep cim ya uzun zamandır görüşemedik canım bende bi değişiklik yok sen nasılsın tekrar kontrole gittinmi kistin gittimi inşallah kist gider bebiş gelir canım benim en kısa zamanda

hoşbulduk tatlım
canım sıkkın moralim bozuk
kafam karışık ayy bir acayip psikoloji içindeyim karmakarışığımkafamçokkarıştımirmirmirmir:uhm:

dilemma zaten sana düngeceden küstüm bana bi tahminde bulunmadın .şaka şaka ben arkadaşlarıma küsermiyim hiç kaydirigubbakcemile3

şu bebek işi beni yıprattı şubata kadar bebek işine ara vereyim diyorum
ondan sonra tedaviye başlarım artık
tabi ben çıkarmak istesem çevremdekiler sağolsun hatırlatırlar ama....

Ay canım çıkmıştım ben.Sonradan gördüm. Ya ben öyle tahmin yapamam ki.Ama dua ediyorum her gün yatağımda yatarken,uyumadan önce . KK daki arkadaşlarım için de. Canım inşallah hayırlısıyla en güzel zamanda nasip etsin Allaha.s.

hoşbulduk zorxx
nasılsın canım
tabi canın sıkkınmış seninde biraz okudum
canım inşlhh pzrtesi güzel haberlerle döneceksin bizeopuyorumnanaktan

aysen neden kendini üzüyorsun cnm yaa sen güçlü olki bebiş hemen gelsin takma cnm gerçi söylemesi kolay takmadan olmuyo ama hepimiz aynı durumdayız moral vercez birbirimize tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…