Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

skorpion madem öyle çok şükür bi sorununda yok bekle o zaman birkaç ay tatlım sonra hayırlısıyla bebişinide yaparsın

off yaa ne kadar dikkatsizim cocugun mamasi ve sütü kalmadi gece isterse ne yapicam bilmiyorum.az önce son mamayi verdim emir_bebek:

canım çorba veriyorsan kalk bi çorba yap hazırda kalsın tabi deneyimsiz biri olarak ancak bukadar fikir verebilirim üzme kendini unutmuş olabilirsin hem ev hem iş hemde çocuk olucak o kadarda normal yani üzme kendini

corbada iyi fikir canim sulandirip verilebilir biberonla.ama birsey icmek icin dolabi actim ne göreyim cukolatali süt almistim egeye o duruyo sansliyim yanii :lepileyyy

ya ben iştende çıktım kızlar evdeyim ne yapsam aklımı başka şeylere versem fikriniz varmı?

valla cnm kocalarda haklı benim eşimde evli erkekler klübü var ps3 oynuyorlar ona dadandı iyiki bana karışmıyoo:)

ya ben iştende çıktım kızlar evdeyim ne yapsam aklımı başka şeylere versem fikriniz varmı?

ya nedesem ki canım takı yada el ilşeli var birsürü süs amaçlı onlrı bi düşün hem istersen satıp para azanırsın hemde sıkılmadan kafanı dağıtmış olursun hatta istersen kursuna bile gidebilirsin

corbada iyi fikir canim sulandirip verilebilir biberonla.ama birsey icmek icin dolabi actim ne göreyim cukolatali süt almistim egeye o duruyo sansliyim yanii :lepileyyy

ohh sevindim canım ya çok şükür iyiki almışsın o sütü bendede süt var gel al istersen diycem ama sen şimdi gelmezsin üşenirsin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…