ohh sevindim canım ya çok şükür iyiki almışsın o sütü bendede süt var gel al istersen diycem ama sen şimdi gelmezsin üşenirsin kaydirigubbakcemile3
ben gelemem dedigin gibi üsenirim de sen özelime yolla canim benimkaydirigubbakcemile3
dantel örgü pek anlamam:1ninca: örgüyü az yani ama takı falan olabilir aslında..saolun kızlar
tmm canım gönderdim özelinden al sütü çabuk bak uzun yoldan geldi bozulmasın süt kaydirigubbakcemile3
aynı şehirlerde olmak güzel olurdu dimi kızlar bebişlerimizin teyzeleri çok olurdu:) skorpion sizin geleme gibi bir düşünceniz varmı cnm türkiyeye.
kızlar size iyigeceler birazda kocişin yanına gideyim yazık daha adam yeni geldi ama napyim sizleride çok özledim bırakamıyorum
aynı şehirlerde olmak güzel olurdu dimi kızlar bebişlerimizin teyzeleri çok olurdu:) skorpion sizin geleme gibi bir düşünceniz varmı cnm türkiyeye.
git git canim kocaciginin yanina kaydirigubbakcemilekocan nerdeydi kizz bu arada?
iş nedeniyle 10 gündür ayrıydık canım hatırlamadınmı gidiyo demiştimya sadece bir hafta zamanımız vardı yumurtlama günlerinde :kedi:
aa ne güzel az kalmış :)doğru tabi eğer herşey yolundasa en mantıklsı cnm umarım herşey güzel olur sizin için. kızlar benimde eşim çağırıyor artık öptüm sizi iyi uykularr..
ayy gittim geldim hala kimse yok.Kızlar nerdesiniz?
Ben burdayım.kaydirigubbakcemile3
oyy yavrıımmm hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?