Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşgeldin tatlım ama ben daha deneyimli değilim malesef bu konuda 10 aydır da çalışıyorum olmuyo ama kısmet tabiki ilk ayda da tutan var kızlar bakın size birşey anlatıcam bayramda bi arkadaşla tanıştım 4 aylık hamile daha kendini hazır hissetmiyomuş düşünmüyordu kocam tuzak kurdu diyo bakın kafaya takmayınca nasıl birkerede bile olabiliyo oda biz yok 1 saat kalkma yok ayağını kaldır yok yastık koy vs vs birsürü şeyi deniyoruz bunların hiçbirini yapmamış zaten daha düşünmüyormuştu adeti gecikince şok olmuş

anacım bende şu iki aydır baya rahattım hatta bu ay yumurtlama günlerini bile dikkate almadım yani
saldım çayıra...kaydirigubbakcemile3
ama işte insan bazen bunalım takılıyo elinde olmadan kafada bir sürü soru işareti :uhm:
ayy ne olacaklar felan filan dağılıyosun :çok üzgünüm:
ayyy kızlar şu kafadan atma işine eğer hamişsem inanırım ve bi topik açarım :teytey:
ayyy neler düşünmeye başladım :sm_confused:

adana cnm 1kere yumurtlanır yani yumurtlar büyür geliişir çatlar sonra olay biter ilişki olursa 2 evladın varmış ne güzel ozamanda takip etmişmiydin yumurtlamanı?umarım hamiş olursun

zaten şu ilk seferde hamiş kalanlara valla imreniyorum
hele ki bazıları burnunu kıvıra kıvıra ilk seferde hamile kaldım
bazılarıda aslında istemiyoduk işte...demezmi sinir oluyorum
alanda allah verende allah
yakında amuda kalkıcam olmayınca olmuyo
bende bu ay hiç zorlamanın bi alemi yok dedim :dilcikar:

aysencim tabiki arada duygusallığımız tutar tatlım ama önemli olan bunu çabuk atlatmak inşallah bebişin seninledir tatlım allah senin ve cümlemizin gönlüne göre verir inşallah :Saruboceq:

skorpion canım körle yatan şaşı kalkarmış senle arkadaşlık ede ede egeyle seningibi oldum gece yatmaz gündüz kalmazlara bende katıldım valla :roflol::roflol:

dıgerlerınde yumurtlama gununu hesaplamadım ya bıde erkeek cocuk ıcın yumurtlama gunu felan dıyolar bırazda işte akılımızca onu denıoz allahım tabe saglıklısı olur işallah acaba kızlar uzun 2.5 yıl korunmadan sonra hemen ılk denemede hamıs kalınırmı acaba

evet gülcüm allah kimselere evlat hasreti çektirmesin dermansız dertler vermesin
bizleride çocuk hasretiyle yaşatmasın
kimseyi böle bi imtihanla sınamasın
bu imtihandanda sabrımızla geçmeyi nasip etsin
bizleri asi geldirmesin inşlhhh

aminnnnnnnnnn tatlım aminnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

canim adet kac günde bir görüyosunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…