Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar ben kaçar
şu pasta tarifinide yazayım defterime çıkayım
yarın pasta yapıcam pizza yapıcam :icecream:
bişey daha yaparım ama ona karar veremedim henüz
değişik tarifi olan varsa söyleyebilir

ama birazda mecburum beklemeye offf cok zor yaaa.simdi denesem olaki tutsa agustosta dogum olur temmuzdada dügün yapilcak ee hamileligin son günlerinde imkansiz gitmem tr ye nasil olcak o zaman

anacımmm nasıl dayansın kadıncağızz körle yatan şaşı kalkar kaydirigubbakcemile3

o da dayanamadı pes etti

kıss sen boşver şu düğün işini olsun nolcak ya hamiş olursun ya da doğurmuş olursun
sen yapış koçişe ondan sonra gelsin egeye kardeş bizede bi yiğen :teytey:

canim olup olmadigini bilemezsin cünkü ayni adet belirtileri gibi oluyo hamilelikte 2 kez yasamis biri olarak sana garanti ederim bu adet olacagin anlamina gelmez ancak beklemen ve gününün gecmesiyle hamilelik kesinlesir.insallah olamazsin adet.
pazar günü adet tarihim vakit geçmio yaa göğüslerim şiş heralde bu ayda olmadı off offff

ama birazda mecburum beklemeye offf cok zor yaaa.simdi denesem olaki tutsa agustosta dogum olur temmuzdada dügün yapilcak ee hamileligin son günlerinde imkansiz gitmem tr ye nasil olcak o zaman

tatlım karar ver bebişmi düğünmü tabiki sen hangisiyle mutlu olacağını daha iyi bilirsin kararın ne olursa olsun sana desteğiz arkandayız arkadaşım

bu gece 11. günüm adetle birlikte yaptim yaptim bu gece yoksa yarin zaten denemem cünkü yumurtlamam yaklasiyo buda egeye gelecek erkek kardes sansini arttiriyo.tabiki öncelikle sagliklisi hayirlisi ama ben birsde kiz kardes istiyom yaa:ecrin_bebek:

canim benim birde bebek konusunda acelem yok birazda ondandir.simdi yapsam diycekler gec mi kaldin dügünü biliyosun tam zamanimiydi diye.yeni yil gele hayrolaa kismet
tatlım karar ver bebişmi düğünmü tabiki sen hangisiyle mutlu olacağını daha iyi bilirsin kararın ne olursa olsun sana desteğiz arkandayız arkadaşım

hade o zaman bacım sen koçişin yanına bakimmm
kaçırma bugünü kalk hadi ademceğizde uyumadan yakala
zira bizden geçti olan oldu olmayanda bi daha ki aya kaldı 10 gün meclise ara verdim sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…