Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

başla cnm ihmal etme inşallah faydasını görürüsn bende film çekileyim açık çıksın bende öbür ay ne buluyosam uygulucam nasipse:)

ay cnm ağzında bal damlıyo valla inşallah cnm rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah bekletmesin aratmasın:Saruboceq:

canım benim bi de basur problemim var iki aya yakın oldu ama 2 gündür kanamalı oluyo
maranki nin sitesinden bunun için bi kür buldum
5 inciri kaynamış suda bekletcem 1 2 saat sonra yatmadna önce yiycem
hem incirin yumoşlarada faydası var bir çok şeyede
bakalım şimcik başlıyorum bunada

evt incir çok faydalımış cnm büyütüp çatlatıyomuş .basurmu anam acısı falan varmı çok zor kız oda acı yok ekşi yok felan öle die biliyorum ama

evet canım var yaaa
ya valla ben hiç onlara takmıyodum ama 2 gündür kötüyüm bayaaa
aslında bende kabızlık yok ama...bu fazla ishaldende oluyomuş yaa bu tiroid için kullandığım hap böle yaptı herhalde habire wc ye çıkıyorum :kedi:

aysen senin buay yumurtalar manyıcak valla soğan incir derken aman pırtlasınlarda buay bol bol bebiş getirsinler olurmu olur kız..moralimizi yüksek tutatlım .

ya ne kadar takmayalım diyorum misafirim vardı hamile kız bide insanın içi buruluyo ya garip bir duygu yani biz kürler yumurtalar derken..

evet canım bende mümkün oldukça böle muhabbetlerin oluşacağı ortaam girmiyorum

biri bişey soracak olsun laf değiştiriyorum

insan bunlaıma giriyo
ama ne yapalım bu da bizim imtihanımız
sabır edicez
allah bana çevrilen elleri ben boş çevirmem diyoo
inşlhh bizim dualarımızıda kabul edecek

canım özeline baktınmı

Günaydın kızlar,stres olmamak için siteye fazla uğramıyordum.Beklenmeyen ve gelmesi istenmeyen adet tarihi yaklaştığı için delikafadulden. Dayanamadım siteye girdim.Bu topic te hamile haberi alınca çok mutlu oluyorum .ınşallah bu ay bi haraketlenme olur. Hayırlı hamilelikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…