Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aysen canım benim bi yarım saatlik işim var eğer gelirsen daha sonra sohbet ederiz benim şimdi çıkmam lazım tatlım ya ama yarım saat sonra burdayım istersen bol bol sohbet ederiz o zaman

evet canım öle
hayırlısı bakalım
ne desek boş oluyo incir yiyorum gece yatmadan 5 tane bi saat kaynar suda beklettikden sonra
5 gün sonrada soğan kürüne başlıycam baaklım
inşlhh vesile olur

burdayım ttalım
poğaça tariflerine bakıyorum
kendimi yemeğe adadım kaydirigubbakcemile3
habire bişeyler pişirip duruyorum
eşim misafirmi gelecek diyo:roflol:

senin gecikmiş dimi adetin cnm öle yazmışsın varmı belirti falan belki soğana falan ihtiyaç kalmıcak inşallah test yapmayı düşünüyomusun?

daha gecikmedi cnm bugündü inşallah gelmezde eğer gelirsede bu soğan küründen ümitliyim yani
eğer 3 gün daha adet olmazsam ozaman test yaparım bizim burda 2 tane eczane var ikisindende utanır oldum test almaktan çok kötü bişi yaa

aysima başla bakalım tatlım bende başlıycamn reglmn 2 günündeyim 5 gün sonra kısmetse
inşlhh vesile olur

zorxx canım sen nasılsın bakalım
yarın büyük gün :teytey:

valla aysen hiç sorma ağladım bugün moralim bozuktu şimdi iyiyim ya hep kötü şeyler geliyo aklıma tüp bebek nasıl olur bakmaya başladım düşün Allahım inşallah yarın iyi geçer..

sende bidahaki alışında bikaçtane alda ara vermiş olursunkaydirigubbakcemile3 bekle cnm bekle zaten bende buay ümitlendim öle ama kendime geldim bayramın ilkgünü mafoldumben

valla kızım sende amma döktürdün ne zaman baksam bişiler yaptın hamaratsın valla yakın olsakta bizde yesek ne güzel olurr ohh.

aa canım aklına kötü şeyler getirmek yokk lmaz:

inşllhh sorunsuz bi şekilde geçecek ve sende en az 3 ay içinde hamiş kalacaksın zemuszemus

valla bende çok şeyler düşünüyorum ayy ne olacak aşılama mı yapılacak tutacakmı vs...

ama olsun çok şükür rabbimizeki bir sürü tedavi yöntemi var elimiz kolumuz bağlı değil

hem her şerde vardır bi hayır canım
bende kötü oluyorum ama sonra kendime geliyorum
allah ne verirse iyi verir canım alanda o verende
üzme kendini sen dua et yeter :teselli:

sende bidahaki alışında bikaçtane alda ara vermiş olursunkaydirigubbakcemile3 bekle cnm bekle zaten bende buay ümitlendim öle ama kendime geldim bayramın ilkgünü mafoldumben

en iyisi kutuyla almak heraldekaydirigubbakcemile3 öğrendim artık cnm 6 aydır tam adet günümde hemen test yapıyodum artık yok hatta 10 gün geçsin diyorum ama okadarda sabredememki 3 gün iyikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

öyle ya herşey Allahtan bugün okudum bol bol Allah kabul etsin inşallah nerde bekleyen isteyen kim varsa.

keremin de yarın dimi günü ay hadi inşallah o hamiştir sevinelim biraz ya özledik hamiş haberi almayı kasım listesine bi baktım dolu ya ne kadar insan varmı hepsi fos çıktı..

bekle cnm 3 gün 4 gün sonra daha kötü oluyoruz yapıyoruz testi ay yanlış çıktı ay varmı derken mafediyoruz kendimizi.

evet canım allah bana çevrilen elleri ben boş çevirmem diyor

inşlhh herşey yoluna girecek sabır

canım ben şimcik kalkıyorum eşim bende bakayım biraz diyor
buralardaysan görüşürüz canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…