Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

arkadaşlar merhaba bende hamile kalamıyorum 1,5 sene oldu presed diye bi vajinal krem duydum bunu kullanıpta hamile kalan varmı?
cevap verirseniz sevinirim

arkadaş yalnız değilsin bende kalamıyorum doktorum hiç problem yok,bekle diyo ama olmuyo işte,korkmaya başladım...bu kremi hiç duymadım bilen varsa yazsın da bende öğreneyim

selam arkadaslar ben yeni evliyim ve bebek istiyorum..... ben iliskiye girerken hep krem kullaniyorum daha rahat iliskiye girmek icin fakat bu gebe kalmama engel olurmu????? eger olursa bana ne gibi tafsiyelerde bulunabilirsiniz cunku kuru kuru iliskiye giremiyorum suan ((

azize cim benim adet tarihim 1 aralıktı ya, fakat ben 5 aralıkta adet oldum. Yani bir dahaki adet tarihim 1 ocak. Yazar mısın lütfen.

kırmızı kartı gördümmmm hemde 24 gün:1shok:
şokların içindeyim anacım reglim bir düzeldi pir düzeldi
aynı ayın içinde 2 kez regl olucam ee tabi herkese nasip olmaz demi ama delikafadulden
artık deliliğe vurdum canım
sen nasılsın canım beliritler devammı

tatlım bak negüzel adetin düzene giriyo demekki değerler normale dönüyo artık gelsin bebiş alkisalkisalkisalkisalkisalkisvalla tatlım bende belirti felan yok artık ayrıntılara takılmıyorum sonuca bakıcam her ne olursa olsun sonuç üzülmek yok yola devam delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…