Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tmm cnm burdayım sanırım bakınıyorum öle görüşürüz çıkarsamda iyi geceler sana..

merhaba arkadaslarbayramda cok ktu hastalandım grip oldum.antibiyotik falan kullandım neyse agdette olmadım 1 hafta gecti test yaptım pozitif cıktı ama kafam karısık antibiyotikler bi zarar vermismidir

cnm ben biyerde okudum hiç kafana takma adet günün gelmeden içilen haplar bebişe zarar vermezmiş dr yazıyodu bunu doğanın kanunu budur diyodu cnm hayırlsı olsun buarada sen hemen doktora git hem kesinleştir hemde için rahat etsin.

ya kızlar neden kimse yok bu gece gelmezseniz birazdan bende çıkıcam sizi 20 dakika daha bekliycem sonra bende çıkıcam ona göre çabuk gelin :dilcikar::dilcikar::icecream:

canim bende okudum nette adet günün gecene kadar yaptiklarinin bebege bir zarari yokmus adet günün gectikten sonra artik biliyorsun ya hamile oldugunu o günden sonra olanlardan sorumlusun diye yaziyodu.icini ferah tut bence.
merhaba arkadaslarbayramda cok ktu hastalandım grip oldum.antibiyotik falan kullandım neyse agdette olmadım 1 hafta gecti test yaptım pozitif cıktı ama kafam karısık antibiyotikler bi zarar vermismidir

bugun de biraz basim agridi birde dudagimda kocaman ucuk cikti ( ama yinede iyiyim sen neyle ugrasiyosun??

canım ben hafta sonu hep dışarıya çıktık ev işleriyle hiç uğraşamadım evi topluyorum biryandan bulaşık makinasını temizleri yerleştirip kirlileri makinaya koyucam klasik işler yani yarın hepsi bir ağır olur diye şimdi en azından birazını yapayım dedim

canim bende okudum nette adet günün gecene kadar yaptiklarinin bebege bir zarari yokmus adet günün gectikten sonra artik biliyorsun ya hamile oldugunu o günden sonra olanlardan sorumlusun diye yaziyodu.icini ferah tut bence.

aa tatlım valla ben korunmayı bıraktıktan sonra pek ilaç kullanmıyordum çok ağır hasta olmadıkça hani bi umut işte hamile kaldıysam bebeğe bi zarar vermemek için hep bitkisel çaylarla hastalıklarımı geçirmeye çalıştım artık bu ay mecbur kaldım baya ilaç kullandım mafoldumben

iyisin walla gez gez benim yerimede istanbulda oturmanin faydalari.ahh bende orda olsam az kaldi ama 18 ine bekle beni istanbul geliyorum.sanada kolay gelsin canim bu aradayerimseniben

ama kullansanda bir sakincasi yok canim.taki adet günün gecene kadar.ondan sonra kullanmamalisin.öncesi bebege bir zarar vermiyo.

iyisin walla gez gez benim yerimede istanbulda oturmanin faydalari.ahh bende orda olsam az kaldi ama 18 ine bekle beni istanbul geliyorum.sanada kolay gelsin canim bu aradayerimseniben

valla canım gerçekten maddi durumun iyise istanbul mükemmel bi yer ama kötüysede işte o zaman fena allah yardımcıları olsun valla istanbulda yaşıyan ailelerin valla baya gezdik hafta sonu evde hiç kalmadım sayılır neyse maşallah diyim bari ama günlerden beri de evde yanlızdım hakettim demi alkisalkisalkis

bencede hakkettin e$in yoktu 10 gün ee bekleyen dervi$ muradina erermi$kaydirigubbakcemile3

skorpion tatlım diğer kızlar bu gece yok baş başayız gene sabah kahvaltı hazırlıycam kocişe nasıl kalkıcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3geç yatıyorum uyku düzenim iyice bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…