ben geldim gül sen nerdesin?
merhaba arkadaslarbayramda cok ktu hastalandım grip oldum.antibiyotik falan kullandım neyse agdette olmadım 1 hafta gecti test yaptım pozitif cıktı ama kafam karısık antibiyotikler bi zarar vermismidir
bugun de biraz basim agridi birde dudagimda kocaman ucuk cikti( ama yinede iyiyim sen neyle ugrasiyosun??
merhaba arkadaslarbayramda cok ktu hastalandım grip oldum.antibiyotik falan kullandım neyse agdette olmadım 1 hafta gecti test yaptım pozitif cıktı ama kafam karısık antibiyotikler bi zarar vermismidir
canim bende okudum nette adet günün gecene kadar yaptiklarinin bebege bir zarari yokmus adet günün gectikten sonra artik biliyorsun ya hamile oldugunu o günden sonra olanlardan sorumlusun diye yaziyodu.icini ferah tut bence.
canım ben hafta sonu hep dışarıya çıktık ev işleriyle hiç uğraşamadım evi topluyorum biryandan bulaşık makinasını temizleri yerleştirip kirlileri makinaya koyucam klasik işler yani yarın hepsi bir ağır olur diye şimdi en azından birazını yapayım dedim
aa tatlım valla ben korunmayı bıraktıktan sonra pek ilaç kullanmıyordum çok ağır hasta olmadıkça hani bi umut işte hamile kaldıysam bebeğe bi zarar vermemek için hep bitkisel çaylarla hastalıklarımı geçirmeye çalıştım artık bu ay mecbur kaldım baya ilaç kullandım mafoldumben
iyisin walla gez gez benim yerimede istanbulda oturmanin faydalari.ahh bende orda olsam az kaldi ama 18 ine bekle beni istanbul geliyorum.sanada kolay gelsin canim bu aradayerimseniben
ama kullansanda bir sakincasi yok canim.taki adet günün gecene kadar.ondan sonra kullanmamalisin.öncesi bebege bir zarar vermiyo.
valla canım gerçekten maddi durumun iyise istanbul mükemmel bi yer ama kötüysede işte o zaman fena allah yardımcıları olsun valla istanbulda yaşıyan ailelerin valla baya gezdik hafta sonu evde hiç kalmadım sayılır neyse maşallah diyim bari ama günlerden beri de evde yanlızdım hakettim demi alkisalkisalkis
canim senin beklenmeyen adetin yarin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?