Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Kızlar sabah doktora gıtcem trıot ıcın ama ben sımdı ıkı bardak su ıctım nasıl cıakr sonuc yaaaaaa

selam saansli tam da aklimdan geciyodun bu kiz geceleri gelmiyo artik diyee bir baktim sen geldin hatta sana ziyaretci msji yazcaktimm.hossgeldinnnnnnn

hbulduuk tatlim,,,yaa site bozuktuya sinirleniyodum girmiyodum ondan,nasilsin hayatim,,,,kerem34gulcum sende arkdslik teklifi yollamissin tatlim allah razi olsun kabul ettim,,,

hbulduuk tatlim,,,yaa site bozuktuya sinirleniyodum girmiyodum ondan,nasilsin hayatim,,,,kerem34gulcum sende arkdslik teklifi yollamissin tatlim allah razi olsun kabul ettim,,,

hoşgeldin canım evet canım kabul ettiğine çok sevindim hoşgeldin arkadaşlık listemede alkisalkisalkis

sevindim diploman icin tatlim hayirlisi olsun.egede iyi uyuyo simdi.yarazliklar yapmaya basladi biraz.eskiden daha usluydu büyüdükce aciliyogamyoncuiremsubende mutluyum bu ara tr ye gidicez 18 aralikta 3 hafta zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…